Nene, c'est la vie ! Toujours "parchive" !Adar Marian wrote:Problema-i alta: daca numaratoarea va infirma datele sondajelor, cumva se vor gasi alti mineri care sa planteze panselute in Piata Universitatii?
Ie totusi decembrie, pupa-v-ar neica...

Moderator: administrator
Nene, c'est la vie ! Toujours "parchive" !Adar Marian wrote:Problema-i alta: daca numaratoarea va infirma datele sondajelor, cumva se vor gasi alti mineri care sa planteze panselute in Piata Universitatii?
Ie totusi decembrie, pupa-v-ar neica...
Cam greu, la peste 10 milioane de votanti, diferenta inseamna vreo 350.000 de voturi !Adar Marian wrote:Mon cher Claudiu, tachinez si eu tabara adversa, imi ofer in felul asta o minima satisfactie reparatorie pentru moment, urmand sa-mi pastrez artileria grea pentru cand se vor anunta rezultatele finale...
Lasa-ma, dom'le, cu vazutu' de ochi, c-asa mi-ai zis-o si cand a fost vorba de plodu' ala "macelarit", ca pe urma sa iasa ca nici raza soarelui nu l-a atins.cezar wrote: Cam greu, la peste 10 milioane de votanti, diferenta inseamna vreo 350.000 de voturi !
In diaspora au votat cca 100.000 de oameni (la ora 19,00 erau 83.000). Chiar daca voteaza toti intr-o singura directie, nu iese socoteala; de fapt atitudinea staff-ului de campanie spune totul !
le-ai vazut ochii, nene Mariane ?
Lumina a cazut in localitati din 17 judete !mihai_mura wrote:Le-a taiat curentul la sediul PDL![]()
![]()
![]()
Deja se platesc polite
![]()
![]()
![]()
Ma uit pe Antena 3 unde vad pe M.Badea, Ciuvica, Ciutacu, Radu Tudor si pe asta chel de la PIM (am un lapsus) ..... astia ori stiu ceva ori nu stiu sa se bucure de victorie![]()
![]()
![]()
Cred ca inseamna ca trebuie sa mergem la culcare!cezar wrote:Lumina a cazut in localitati din 17 judete !![]()
![]()
Ce sa fie si chestia asta !
Este foarte, foarte corect!Claudiu wrote:Mi-a placut ce a spus Mircea Badea mai devreme: faptul ca lumea l-a votat pe Geoana a fost doar o chestiune de conjunctura, nicidecum ca mureau de dragul lui, ci pentru ca nu-l mai vroiau sub nicio forma pe Base. Deci: nu a castigat Geoana, ci a pierdut Basescu. Ma rog...am citat din memorie.
Asta este ne asum-am riscul asta...Claudiu wrote:Ba bine ar fi sa piarda, ca de nu, imi veti vedea kuru impanat p'aci
D-lor ModeratoriFAE wrote:SALVE
![]()
De exemplu (virgula) uni (unii) sa plinga si sa-si muste degetele cu care au tinut stampila in mina in momentul cind a (au) votat M.G.,...un vechi proverb romanesc spune cam asa..."om trai sio-m (si vom) vedea"
modificat de moderator