Rubrica lui FAE

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
cezar

Rubrica lui FAE

Post by cezar »

FAE wrote::D SALVE :D
Cezar multumesc ptr. apreciere...am sa tin cont de rugamintea ta...nu spun ca nu am gresit si "IO cu locul unora dintre postari dar i-mi este foarte greu sa-mi expun parerile in 20 de topicuri...am avut intentia de a i-mi expune ideile la gramada in speranta ca voi reusi sa m-a fac inteles ce vreau de fapt sa spun...sa cred ca ptr. tine totii care spun exact ce gindesc sint "beti" sau cum ai spus tu nu sint...ok, m-a opresc ptr. a nu mai da nastere la alte divergente.
N-am spus ca ai fost beat cand ai postat, ci ti-am cerut sa fii treaz si atent unde postezi, pentru a nu crea aici un "talmes-balmes". :!: :!: :!:
N-am ce-ti face, acest forum este al tuturor, poate ca unii vor chiar sa se informeze, nu sa afle "doctrina FAE".
Daca vrei sa-ti expui gandirea, fa-o la rubrica din Cafenea, unde se pot discuta "verzi si uscate".
valic

Re: Rubrica lui FAE

Post by valic »

Fae tata,

I-mi esti extrem de simpatic, pe bune, fara niciun fel de caterinca, insa am rugamintea de a scrie cu ceva concentrare, altfel ne bagi in ceata pe toti ........
Poate ar fi mai bine sa cumpanesti ceva mai mult inainte de a posta, apoi sa rogi pe cineva sa scrie ce ai gandit, asa cred ca ai evita multe polemici fara rost, parerea mea de prieten .............. ;)

Cele bune si sa traiesti mult mai bine dechat in ultimii 5 ani ............. :!:
Valic
0744 644 368
Claudiu

Post by Claudiu »

Fae, vezi ce bagi, ca m-am abonat la topicul asta! ;)
Nu ma dezamagi :mrgreen:
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
Sa inteleg ca asta a fost un spirit de gluma sau ...un advertisment...?, nu de alta dar sa stiu cum tratez problema,?ca "IO m-a exprim mai greu in scris nu este nici-o problema,in general cine vrea sa inteleaga exact ce vreau sa spun intelege...fara sa faca mare "HAZ de modul de exprimare...!!!
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Claudiu

Post by Claudiu »

Nu mai sta frate atata in garda! Sunt cu tine, n-ai inteles ;) Nu fac misto. Doar ca fara tine p'aici, s-ar putea sa ma plictisesc cateodata. Asa ca, baga mare, macar ptr. singurul tau sustinator!
cezar

Post by cezar »

Sa inteleg ca asta a fost un spirit de gluma sau ...un advertisment...?, nu de alta dar sa stiu cum tratez problema,?ca "IO m-a exprim mai greu in scris nu este nici-o problema,in general cine vrea sa inteleaga exact ce vreau sa spun intelege...fara sa faca mare "HAZ de modul de exprimare...!!!
N-a fost nici "spirit de gluma", nici "avertisment"! Pur si simplu, ti-am mutat postarea acolo unde se potrivea !
Da-i bataie, nu te jena! Mai ales ca te exprimi minunat in scris, ai un stil "delicios" :D ! Si oricum, scrisul este mult, mult, peste nivelul gandirii ! :lol: :lol: :lol:

PS: tu ai prins vreodata peste ?
pytzy

Post by pytzy »

cezar wrote:
......PS: tu ai prins vreodata peste ?
Nea' Cezar il superi rau pe FAE cu "PS" asta.... :D
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
valic

Post by valic »

Fae frate,
Eu cred ca te exprimi super bine, pe bune, numai ca trebuie s-o faci mai concis ............. atat .........
In rest, cele bune.
Valic
0744 644 368
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
LA REVEDERE
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
cezar

Post by cezar »

LA REVEDERE
Da' unde pleci, pe mare ? ;) :D ;)
Claudiu

Post by Claudiu »

Lasati marea in pace!!!! Are si ea mandia ei!!!!
Image
cezar

Post by cezar »

Claudiu wrote:Lasati marea in pace!!!! Are si ea mandia ei!!!!
Image
Ma gandeam ca-l ia "nenea" si pe el, macar pe post de " ancora" !
:lol: :lol: :lol:
valic

Post by valic »

Fae,
Unde esti ?
Cu BASE !
Valic
0744 644 368
Post Reply

Return to “Cafenea”