Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Nu-ti mai face atatea probleme din chestia asta .....sunt multi care pescuiesc in prohibitie dar nu fac cunoscuta chestia asta ori ca e locul "secret" ori sa poata sa ramana de partea celor care sunt lezati de titlul de pescari in prohibitie ,singurii care creaza prb sunt "pescarii" cu curent si plase . Asa ca oricand aveti ocazia sa va intalniti ,distrativa, ca asa partide sunt destul de rare ....si peste mult si prieteni buni.Claudiu wrote:...si pentru cei care se ofuscheaza ca am prins caras in prohibitie...sa nu se mai ofuscheze, ca n-am pescuit intr-un canal "al nimanui", ci intr-unul privat unde am avut permisiunea sa pescuim fara taxa.cu toate ca-mi placea mai mult sa-i oftic pe unii ce se dau ingeri-pescari, ocrotitori neobositi ai faunei acvatice si nu numai...
BraconierilorClaudiu wrote:...si pentru cei care se ofuscheaza ca am prins caras in prohibitie...sa nu se mai ofuscheze, ca n-am pescuit intr-un canal "al nimanui", ci intr-unul privat unde am avut permisiunea sa pescuim fara taxa.cu toate ca-mi placea mai mult sa-i oftic pe unii ce se dau ingeri-pescari, ocrotitori neobositi ai faunei acvatice si nu numai...
E, atunci data viitoare mergem la alt loc de taina de unde vei gusta cam 100 kg de caras salbatic, cu gust dulce ca buzele de fecioara...Claudiu wrote:Ce-ti mai place...![]()
Nene, dadeam io mai mult la caras, da` stiu io de ce dadeam: e mult mai gustos ca stiuca si pe langa asta, parca mi-e mai drag pescuitul la varga cu pluta, primavara, decat sa umblu cu lanseta in mana...dar, de ce sa nu recunosc si lucrul asta, a fost beton la stiuca, noroc ca a fost sa fie.![]()
Asa vom faceMiyagi wrote: Duceti-va numai voi!
Poi normal! Asa fac braconieriiClaudiu wrote:Asa vom faceMiyagi wrote: Duceti-va numai voi!
![]()
Dam! Dam! Nici un loc nu ie secret. Mai ales daca tine peste. Veti vedeaClaudiu wrote:Probabil asa fac si ei, numai ca noi nu vrem sa dezvaluim locul pentru siguranta voastra, ca nu cumva sa vi se intample oarece incidente neplacute, dat fiind faptul ca e pazit cu bate de baseball si AKM-uri.
![]()
Hmmm, fecioara, zici... N-am mai gustat din buzele fecioarelor cam de pe la 20 ani.ioanrv wrote: E, atunci data viitoare mergem la alt loc de taina de unde vei gusta cam 100 kg de caras salbatic, cu gust dulce ca buzele de fecioara...![]()
Nu stiu daca ai remarcat dar de acum sunt ale NOASTRE si cand spun asta e vorba de un club select cu acces inchis.costin stefanescu wrote:Victore,lasa-ne cu locurile tale secrete ca ne-am lamurit,ale lu' Claudiu-s mai de soi
Ete la el...sa bage zazanie de ciuda...dar chibiti la tiki-taka or sa se mai gaseasca...aranjati-ne voi in teren, asa va imaginati ca aveti ceva a face cu elita...costin stefanescu wrote:nu,nu, nu, pai ce ne prostesti ca pe copii,ca sa fie ale Voastre,trebuie sa fie participare egala,pai tu vii cu loc unde iei trei pixuri si ai pretentie de parte egala la un loc unde iei capturi ?nu nene,ai max.10%,Claudiule,cand mergeti pe locul tau,90% din ce prinde-ti e al tau de drept,asa ca pune-l la munca frate,cand te duci pe locul lui,ii dai lui pixurile alea ca si-asa n-ai ce face cu ele
![]()
,cam asa-i cu locurile secrete,frate,frate da' sti cum e treaba cu branza
I-aaammm vaaazzzuuuutClaudiu wrote:Lasa ca fac rost de alt loc, ca asta s-a cam golit, i-am dat dauna totala.![]()
Mey, nu va mai certati, mey, ca va spun lu` miyagy si vedeti voi cum nu mai scapati de el.![]()
![]()
Mai bine imi dai toate carligele si sculele tale, ca si-asa nu-ti folosesc la nimic.gabibrb wrote:Claudiu, diseara esti acasa? Sa iti dau niste carlige bune, ca vad ca acum le rupi de nervi...