Ce se poate ?!

Adica se poate sa fie posibil !

ce-fi asa greu de inteles .........

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Ce se poate ?!valic wrote:Se poate, frate, se poate !
...si niste frigarui care au completat o zi foarte frumoasa...Claudiu wrote:A fost o iesire frumoasa, chiar daca a batut vantul cu ceva muschi si stiuca n-a vrut sa faca cunostinta cu noi.
Compania placuta, locul salbatic, rosioarele, obletii maricei si o platica au contribuit din plin la reusita acestei iesiri de primavara.
Tare aia cu pestele la gratarClaudiu wrote:Ma bucur ca ti-au (v-au) placut frigaruileSper ca data viitoare sa facem si niste peste la gratar si sa bem si un spritz!
Pai ce ti-am spus Claudiu odata, ca pe acolo ma stie raul, ramul...Claudiu wrote:Frate Costin, pe canalul ala n-ar trebui sa ia nimeni nicio taxa, ca e fost canal de irigatie, deci nu apartine lui x sau y, numai ca Olaru, cel care are balta Baciu-Rasova, ce-o fi zis: "stai frate ca mai inunda dunarea si-mi ia pestii de mi-i duce prin canale", bla-bla...si uite asa s-a facut stapan si pe canalele de langa balta lui, abuziv, cred eu. De data asta n-a mai venit nimeni sa ne ceara socoteala, probabil ptr. ca se stia ca e mister Ioanrv prin zona![]()
In cur...te, vopseste oua.gabibrb wrote:vecina unde e?