Nici eu n-am acces la sectiunea respectiva .Florin Munteanu wrote:Propun sa discutam pe sectiunea rezervata membrilor cotizanti - am deschis deja un topic acolo.

Moderator: dutustoica
Nici eu n-am acces la sectiunea respectiva .Florin Munteanu wrote:Propun sa discutam pe sectiunea rezervata membrilor cotizanti - am deschis deja un topic acolo.
la fel si eumodigliani wrote:Nici eu n-am acces la sectiunea respectiva .Florin Munteanu wrote:Propun sa discutam pe sectiunea rezervata membrilor cotizanti - am deschis deja un topic acolo.
Calorifeeeerrrrrreeeeeeeee! cat mai multe expuseeeeeeeeee! d`aia tace toata lumea si cauta Gomora sau o insula pustie unde sa se vorbeasca in liniste.Lorelai wrote:Prieteni, constat ca topicul meu a devenit de fapt o casuta postala.
Daca s-a hotarat deschiderea a ceva asemanator, pe alt domeniu, ok, da.
Asa, pentru ambitul meu, pentru ca e un loc unde se pot expune pareri, care nu sunt conditionate de plata cotizatiei, lasati-l sa traiasca.
Iar deocamdata multe "secrete" nu cred ca exista.
Dane, noi am inteles foarte bine motivul pentru care ai deschis acest topic. De aceea am spus mai inainte ca, in momentul in care vom avea ceva concret de prezentat, vom deschide un topic pe sectiunea APC21, care este vizibila pentru toata lumea.Lorelai wrote: Iar deocamdata multe "secrete" nu cred ca exista.
Just right !Lorelai wrote:Problema administrarii e o provocare intradevar, dar hai sa nu mai aruncam petarde
Cu stima,
Iar eu la randul meu cred dred ca de orice pot fi acuzat mai putin de faptul ca nu respect aceste principii.catalin232 wrote:De orice pot fi acuzat mai putin de faptul ca duc discutia in plan personal cu orice membru al acestui forum. Ducem dezbateri pe idei, fapte si intamplari concrete, nu despre persoane, fizionomie si cei 7 ani de acasa.
Sincer nu m-am gandit la o asa nerozie: adica cum o sectiune a membrilor cotizanti! Astia, adica noi,cotizantii, ori avem 3 coaie ori avem 2 da` mari si patrate! Nu inteleg politica de promovare a asociatiei cu tampenia asta de "sectiune a membrilor cotizanti" sau poate "membrii cotizanti" detin ei niste secrete de stat (pe scaun la peste) ce-s interzise celor care nu sunt membrii cotizanti! Dar totusi daca nu sunt membrii "cotizanti" ce specie de membrii or fi acestia! Sau ne bagam singuri in seama si ne credem la nu stiu ce club privat din tara albionului! Mare-i gradina Domnului si multi doritori de aer curat sunt in ea!!!Dumitrescu Iancu wrote:Pentru a intra pe sectiunea rezervata membrilor cotizanti,va rugam sa va adresati adminului prin MP,in care sa specificati numele si prenumele,dar si nick-name-ul folosit pe forum.
Bravo Mihai!Mihai Vinturache wrote:Mariane, acesta este site-ul unei asociatii. Asociatia este constituita din membrii cotizanti. Orice asociatie este, vrand - nevrand, o comunitate. Pentru a exista, o comunitate trebuie sa asigure, inainte de orice, o modalitate de comunicare, cat mai rapida, intre membrii ei. Acesta este, printre altele, rostul acestui site. Oricat de deschis ar fi spiritul acestei comunitati, nu tot ceea ce se discuta in interiorul ei trebuie sa fie cunoscut de cei din "exterior". Fiecare comunitate, fiecare asociatie, fiecare organizatie, spune-le cum vrei, are si ceva ce trebuie sa ramana in interior. In aceste conditii, ai sa observi ca toate site-urile de acest tip au zone al caror acces este restrictionat doar celor inregistrati. Cu sau fara suparare asta este situatia pe toate site-urile de pescuit romanesti. Pana una alta, e normal ca cel ce plateste sa aiba ceva mai multe drepturi decat cel care profita de moka-zii. Asa incat observatia ta este putin deplasata.
In plus, poti sa fii sigur ca atunci cand ceea ce se gaseste "ascuns" devine important pentru toti este scos la suprafata.
In cazul concret al Snagovului, am considerat ca nu e cazul ca toata lumea sa asiste la discutiile pro si contra privind programul legat de administrarea lacului. Suntem pe punctul de a-l finaliza si il vom prezenta public astfel incat sa fie vazut de toti cei interesati de Snagov, cotizanti sau nu, membrii ai APC 21 sau nu.
"Avantajele" membrilor cotizanti ar fi:dreptul de a participa la actiunile de ecologizare organizate de Asociatie,la montarea panourilor prin care sa face cunoscut statutul Lacului,de a participa,impreuna cu organele abilitate si ca reprezentanti ai Asociatiei la actiunile antibraconaj,au dreptul de a participa,in cadru organizat,la patrulari in vederea identificarii actelor de braconaj!Si altele de acest gen!Relu wrote:On-topic:
Am si eu o curiozitate: ce avantaje avem noi ( membrii cotizanti ) in plus fata de braconieri sau simpli detinatori de permis ANPA, cand pescuim pe Snagov ?
Am cautat pe forum si in statutul clubului, dar n-am gasit decat obligatii sau drepturi de "vot".
Ma lamureste si pe mine cineva ?
Multumesc !