PROTOS wrote:Albatrin wrote:crisstake wrote:Va salut!
Nici pe aceasta ultima lista nu figureaza unul dintre colegii mei. Este vorba de Stirbu Dumitru

. Puteti verifica? Doresc sa ridic toate permisele odata si doar al lui lipseste, documentatia fiind depusa la aceeasi data.
Multumesc anticipat.
Din păcate, la o mie de "dosare" din prima serie, adică cei ce au depus cererile înainte de a ridica noi primele permise ANPA, au apărut şi unele "scăpări" în prelucrarea lor, pierderi de avize de frontieră, carnete de membru rătăcite pe traseu sau erori în completarea unor permise ANPA. Ne cerem scuze pentru aceste neplăceri şi sperăm să le remediem în cel mai scurt timp posibil.

Si eu am aceiasi problema, am depus in aceiasi zi pt fratii Abetegei, FLorin, Cristian, Ionel si pt Potropopescu Antonel si Cornel....din pacate pe lista nu figureaza Potropopescu Cornel si Abetegei Ionel.
Eu am preluat actele, toate au fost prelucrate, au permisul ANPA din aceeasi "generatie" si au trimise la PG-uri.
Pana aici, totul este sub controlul nostru. De la IJPF-uri, le retragem insa pe masura prelucrarii de catre acestea, iar loturile deobicei nu coincid.
Asa se explica situatiile cand acte depuse in aceeasi zi se rezolva in mod diferit ca termen.
Oricum, cele care inca nu au fost rezolvate din lotul Abetegei + Potropopescu vor veni cu lotul urmator, am verificat personal ieri, cand le-am dat la eliberari pe cele doua care-s gata.