La Mila 23, acasa la Dorin Forgo

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

forgo dorin

Re: La Mila 23, acasa la Dorin Forgo

Post by forgo dorin »

Buna seara Cezar
A prins mult caras?
Nu de alta dar Simbata merg cu Doctoru si cu Iliuta pe canalul ala
cezar

Post by cezar »

forgo dorin wrote:Buna seara Cezar
A prins mult caras?
Nu de alta dar Simbata merg cu Doctoru si cu Iliuta pe canalul ala
Nuuuu, cel cu care am vorbit noi avea vreo 6-7 bucati (mari, e drept). Pentru intervalul de joi d.amiaza pana sambata dupa pranz, nu mi se pare cine stie ce.
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Fratilor face Iliuta un site nou pentru Paradis
Gihciti pe cine din grupul din seria a II a pus pe prima pagina?
Ono

Post by Ono »

Pe prietenul Mahoe!
rebeu

Post by rebeu »

Hummmm... nu m-am priceput s-o găsesc pe net... o adresă ceva? sau încă nu-i de dat la public?
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Lorelai

Post by Lorelai »

rebeu wrote:Hummmm... nu m-am priceput s-o găsesc pe net... o adresă ceva? sau încă nu-i de dat la public?
Ia de aici : http://paradisedeltahouse.ro/
Dar cred ca e inca in lucru
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Este inj lucru inca iliuta nu ia dat drumul pe net
Este dat d Iliuta asta , nu este Mahoe in poza
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

forgo dorin wrote:Fratilor face Iliuta un site nou pentru Paradis
Gihciti pe cine din grupul din seria a II a pus pe prima pagina?
Pe unguru??? :lol: :lol: :lol:
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Intradevar Unguru era cel mai fotogenic dintre noi
Daca il pui linga ori ce pescar si intrebi pe cineva care este cel mai bun pescar sigur spune ca Unguru chiar daca el nu a pescuit decit in restaurant
Tare baiat de treaba este Unguru asta deja mi-e dor de el,de fapt nici nu stiu de ce nu la ales pe el Iliuta
valic

Post by valic »

salutare tuturor prietenilor,

eu l-as fi pus pe Czeche Attilo, sau cum s-o scrie, ca tot a inchis 50/% din spitale ... ;)

sau mai bine pe catzelul lui Dorin Fordo ... :lol:

numai bine va doresc

pa, pa, pa,

Va pup pe toti cei de la Mila (alooo, de pe insula, nu din sat) :D
Valic
0744 644 368
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna seara dragi prieteni
Nu a trecut nici o saptamina si deja va simt lipsa
Dupa iarna asta grea si urita am avut revelatia sa intilnesc niste oameni care Mi-au redat curajul si speranta ca munca si riscul care mi l-am asumat construind o pensiune in aceasta perioada de criza nu sint in zadar
Am ris si m-am simtit bine cit pentru un an intreg,nici de data asta nu m-am inselat cu toate ca am avut ceva neincredere ca si voi de altfel
Astept acum vesti despre actiunile voastre viitoare poate o sa pot si eu sa vin cu voi ,sa pescuim impreuna
Tare as vrea sa particip si eu la cel putin citeva actiuni ale voastre,voi ma invidiati ca plec in delta eu va invidiez ca nu pot sa particip la cafenelele voastre
Noroc cu forumurile astea ca asa mai putem schimba impresii .Atentie Simbata sint pe canalul din Stipoc
De cind ne-am despartit cred ca sughitati, tot timpul cineva din echipa mea va pomeneste
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

forgo dorin wrote:Buna seara dragi prieteni
Nu a trecut nici o saptamina si deja va simt lipsa
Dupa iarna asta grea si urita am avut revelatia sa intilnesc niste oameni care Mi-au redat curajul si speranta ca munca si riscul care mi l-am asumat construind o pensiune in aceasta perioada de criza nu sint in zadar
Am ris si m-am simtit bine cit pentru un an intreg,nici de data asta nu m-am inselat cu toate ca am avut ceva neincredere ca si voi de altfel
Astept acum vesti despre actiunile voastre viitoare poate o sa pot si eu sa vin cu voi ,sa pescuim impreuna
Tare as vrea sa particip si eu la cel putin citeva actiuni ale voastre,voi ma invidiati ca plec in delta eu va invidiez ca nu pot sa particip la cafenelele voastre
Noroc cu forumurile astea ca asa mai putem schimba impresii .Atentie Simbata sint pe canalul din Stipoc
De cind ne-am despartit cred ca sughitati, tot timpul cineva din echipa mea va pomeneste
Sa traiesti,Dorine!
Destul de timid,dar sigur,s-a instalat primavara si pe la noi...Cum prohibitia nu ne lasa sa iesim la Dunare,ne multumim cu pescuieli pe baltile din jurul Bucurestilor!
Incepand de maine,echipa noastra de arbitri isi reia activitatea,asigurand buna desfasurare a unui concurs la salau,din barca,pe lacul Gostilele!In paralel,de ieri,alte doua echipe de arbitri oficiaza la concursuri de pescuit la crap,la Bunget si Greaca!Saptamana viitoare avem un alt concurs,tot la salau,pe Sarulesti!Asa ca,iata,activitate avem!
Dorine,pe 6-8 mai,echipa de arbitri,din care fac parte si cativa dintre oaspetii tai,se deplaseaza,pentru un concurs la stiuca,la Periprava,in incintele gestionate de francez.Sper sa ai putin timp liber ca sa treci pe la noi,dupa amiaza cand suntem mai liberi,sa ne vedem si sa mai stam de vorba.Vei avea ocazia sa vezi si organizarea unui concurs-etapa de Campionat National!Noi vom fi acolo si te asteptam cu placere!
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna dimineata nene Iancule
Nu ratez eu o asa ocazie o sa incerc sa vin in timpul zilei sa va vad in timp ce albitrati
Ma bucur ca veniti asa devreme in Delta
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

forgo dorin wrote:Buna dimineata nene Iancule
Nu ratez eu o asa ocazie o sa incerc sa vin in timpul zilei sa va vad in timp ce albitrati
Ma bucur ca veniti asa devreme in Delta
Bun,ne vedem acolo!Atunci vor mai fi doar 10 zile pana la deschiderea pescuitului pe apele de frontiera,asa ca poate aranjam ceva pe Bratul Chilia,incepand cu 18-20mai!
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Si-i dupa Sfantele Pasti, cu dezlegare la Banisor si nu numai. :lol: :lol: :lol:
Trecem pe la tine Dorin, sa vedem cum se descurca fetele tale de la bucatarie cu preparatul unui batal. ;) ;) ;) Ca la celelalte specialitati, le-am vazut clasa.
Oricum, pana atunci ne mai auzim. S-ar putea sa ne si vedem.
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Pentru batal am eu o bucatareasa grozava
Este Ciobanita sotia lui Viorel Ciobanul meu din Stipoc
Eu numar deja zilele pina in seara de 18 mai
arlan

Post by arlan »

DA, DA .... DAAAAAAA, BATAL Da - ma bag si eu aici .... nu va mai las eu sa va faceti de cap asa singuri, fara profesionisti.
Deschideti lista :
1. Sorin Varlan
.... D-le Dorin, daca nu va rezolva nea Viorel, ceea ce nu cred, ia-l la intrebari pe nea Costica ( Irimia ), e baiat de baiat, prieten cu dumneata, mi-a dat referinte bune despre cum te descurci prin ..... judet TL.
...acum ca s-a terminat "actiunea monstru" si nu inoportunez topicul, am o "taina" si lumineaza-ma!
... anul trecut am sezut cu corturilii pe insula mare de langa Paradis, vis-a-vis de pensiunea lui Ina si m-am chinuit la greu cu legatura la internet cu stick Orange, umblam ca topografu' cu laptopu-n brate sa vaz si eu "o vremea"; sa transmit o foto sa-i fac cu spume pe sedentari, in sfarsit, alea, alea,.....numa pe dig mergea mai acatarii, in fata la Orhideea, dar nu incadra in peisajul deltei si ma urmareau paparazzi sa ma "faca" ..
..pe dumneata te-am citit "live" de la Paradis, asa ca lumineaza-ma, ce legatura folosesti la Mila???
.... mai am eu si alte taine, dar sper sa ma lamuresti la o coasta de batal!
La buna vedere.
TG&C
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna Sorine
Eu folosesc momentan stik si internet de la Romtelecom
La noi pe insula merge bine
Stiu pe ce insula ati fost acolo este si locul lui Cezar si al meu de crap
Anul trecut am prins bine acolo ,voi ati prins ceva?
arlan

Post by arlan »

...multumesc de raspuns!
.. am incercat si noi cateva dupaamiezi, c-am stat 15 zile, dar era apa mare, pana intre copacii de la mal, venea cu "balarie si iarba" multa Sontea si Catavaia, maxim 15 min si era plin firul, numa catva ciortani disperati si nemancati, in rest pe Dunarea Veche se mai lasa iarba si pe la intrarea-n Cazanel si dincolo de statia de pompare, spre Crisan, mai se facea treaba ... numa ca nu-s crapar, caut mai mult somnul si-am batut senalul si Sontea, dar Sontea-i cam "curentata", asta ca sa fiu rezon cu Danut, ca adevarul este ca-i "curentata" la greu. Mult rau fac electricienii la Mila, multi turisti au renuntat la locatie, cei cu pensiuni ar trebuii sa faceti ceva, cu toate ca stiu ca-i numa de ochii lumii, multi dintre cei cu pensiuni apeleaza la electricieni pentru somn ( ca sa nu mai zic ca nici cherhanalele n-ar trebuii sa primeasca de la ei somnul, dar e in interesul lor ) si pentru pensiuni e cam cu doua taisuri fenomenul.
... si zici ca Romtelecomul e baza, OK, or fi ei cei mai subtiri dintre granzi dar daca merge bine acolo, asta e!!!
La buna vedere!!!
TG&C
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
valic

Post by valic »

Prietene Dorin,

Nu ne mai tine sub tensiune si zi-ne cine apare pe site Paradis din seria II ... pls

Cele bune.
Valic
0744 644 368
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”