La Mila 23, acasa la Dorin Forgo

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

arlan

Re: La Mila 23, acasa la Dorin Forgo

Post by arlan »

...mai "copii", ca tare simpatici imi sunteti, bata-va Cel de Sus, nu uitati cremele de soare ca se anunta ....si atentie ca pe sambta-duminica vine valu', va ia calu', cica 210 la Tulcea .... si baboiu' urca-n balti, la hogeac de dat la buci, si voi o sa-i tzineti lumanarea pe terasa ... asa ca text catre nea Forgo sa bage vorbire la cioban pe Stipoc ptr 2 miei, branza, oua ... ca de lichide nu va plang eu .... asta ase, sa aveti preocupare, sa mai umpleti timpu' , ca doar no-ti trece la crosetat !
VREME BUNA SI KKT IN TRAISTA!
TG&C
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

ce-ti mai plac ovinele nea Varlaneee !!!...si mie asisderea :lol: !
puffyk1

Post by puffyk1 »

Nea' Forgo, trimite-mi, te rog, si mie, doua-trei poze cu crapi prinsi. Vreau sa le mai pun pe niste site-uri.....
mihai_straulescu@yahoo.com
PS
O singura captura in poza. Si mai cu zambet.... :D
forgo dorin

Post by forgo dorin »

OK am sa-l rog pe Iliuta sa posteze niste poze nea Mihai
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Prieteni, de la intoarcerea mea din Mila, n-am apucat sa pun mana pe taste pana azi.
Socotesc acest topic cel mai potrivit pentru a-mi exprima cateva ganduri in legatura cu expeditia din prima serie.
Deplasare fara probleme, intalniri conform planului, nici un minut intarziere, transport pe apa in siguranta.
Cazare excelenta, la alegere, in camere de doua paturi, cu aer conditionat, televizor, frigider. Nota zece.
Despre gazda - Dorin Forgo - as putea sa scriu cateva pagini, fara sa stau sa ma gandesc prea mult. Intr-o lume aparte, cum e Delta - in care la ordinea zilei sunt vorbele goale, promisiunile fara acoperire, fuga permanenta dupa castig, braconajul fara limite, lipsa de respect si civilizatie - Dorin si personalul lui te scutesc de toate astea, prin grija cu care isi trateaza oaspetii, facandu-i sa se simta ca acasa. Am umblat prin multe locuri in viata mea, dar asa cum am fost tratat aici, niciunde n-am fost. Gazdele iti ofera tot ce ai nevoie, de la monturi de pescuit, nade, barci, sfaturi privind locurile si stilurile de pescuit, pana la delicioasele mancaruri si bauturi de bar la preturi de bun simt.
Cred ca una din multele calitati ale lui Dorin este aceea ca stie sa-si aleaga oamenii cu care lucreaza: harnici, onesti, priceputi in tot ceea ce fac, respectuosi.
Am sa amintesc cativa: Iliuta - pozar profesionist, carmaci excelent, pescar prinzator, priceput la toate.
Robert: harnic, punctual, deosebit de respectuos si saritor.
Alina: foarte draguta si harnica.Discreta si atenta, ne-a servit pe toti la masa, promt, dupa preferintele fiecaruia, uneori pana la ore tarzii, iar dimineata era prezenta la micul dejun.
Mihaela si trupa de la bucatarie au facut niste preparate din peste atat de gustoase incat nu te poti opri din mancat. De la fel de fel de icre, zacusca de peste, plachie, perisoare de peste, rulada, pana la stiuca umpluta si cu marul in gura. Toate de nota douazeci.
Uitasem sa va spun ca Dorin in afara de gazda excelenta, este si un mare pescar, o adevarata enciclopedie de locuri si pescuieli.
Pentru toti, nu pot sa spun, in concluzie decat doua cuvinte: JOS PALARIA.
Acum trebuie sa plec, dar am sa revin la acest subiect.
Lorelai

Post by Lorelai »

Buna seara prieteni,
Acum am ajuns si eu acasa dupa aceasta frumoasa Expeditie. Care mi-a lasat amintiri de neuitat.
Dorin Forgo a fost o gazda excelenta, impreuna cu o echpa de aur, Dutu a spus totul inainte, mie nu imi ramane decat sa confirm, cu mana pe inima.
Veneau diverse persona la ponton si am fost intrebat daca are loc inaugurarea pensiunii. Eu stiu ca Dorin mai are de tras pana la acest eveniment oficial, dar totusi simt ca am participat la o inaugurare , daca vreti de suflet, unde consider un privilegiu faptul ca am participat, alaturi de colegii si prietenii mei din APC 21.
Ma bucur ca am fost oarecum cu ambele serii, am plecat joi dupa amiaza la Murighiol, dar gandul mi-a ramas la Mila 23.
Pentru Dorin si echipa lui : Sunt convins ca numele de “Paradis” va fi perfect justificat !
Pentru toti colegii : A fost o atmosfera super, ma bucur ca fac parte din acest Club.

PS. Eu nu am avut la indemana tehnologia lui Iliuta, dar veti avea material de cronica si de la mine, mai ales pentru seria 1
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Image

Uploaded with ImageShack.us
Miyagi

Post by Miyagi »

Baaaai! Costine i-ai dat si lu` Viorel un baboi sa pozeze-n victima? :D . Frate mai turnati ca nu se incheie sezonul la voi. :D
robert_13

Post by robert_13 »

desi trebuia sa fiu inca acolo, anumite chestiuni m-au obligat sa parasesc locul faptei inainte de vreme..
pacat ca nu am apucat sa ma cunosc mai bine si cu cei din seria a doua..
despre cei din seria intai chiar n-am ce sa zic, parca ne-am fi cunoscut de cand lumea..
prea frumos toatul, oameni in adevaratul sens al cuvantului, chiar nu gasesc cuvinte..
banisorul a fost super, "lorelai", sunt dator, te-astept la ploiesti, valic, dutu, etc, etc,..baietii de la iasi,va salut si astept sa ne reintalnim!
ps- sa bem o tuica de valeni (sau de gutui :lol: ) si sa pescuim!!
valic

Post by valic »

robert_13 wrote:desi trebuia sa fiu inca acolo, anumite chestiuni m-au obligat sa parasesc locul faptei inainte de vreme..
pacat ca nu am apucat sa ma cunosc mai bine si cu cei din seria a doua..
despre cei din seria intai chiar n-am ce sa zic, parca ne-am fi cunoscut de cand lumea..
prea frumos toatul, oameni in adevaratul sens al cuvantului, chiar nu gasesc cuvinte..
banisorul a fost super, "lorelai", sunt dator, te-astept la ploiesti, valic, dutu, etc, etc,..baietii de la iasi,va salut si astept sa ne reintalnim!
ps- sa bem o tuica de valeni (sau de gutui :lol: ) si sa pescuim!!
Multumesc prietene robert 13,
poate ne vedem pa Snagov la juma' de drum ... ;)
Valic
0744 644 368
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

salutare prieteni,Dorin Forgo e asa cum ne inchipuiam,un panglicar,vrajitor si pus pe capatuiala de pe urma pescarilor :shock: :lol: ,cam asa ar fi dorit unii sa afle de la noi,din pacate pt ei si-au luat teapa !!! :lol: :lol:, Dorin Forgo este exact opusul,cu o viziune noua despre turismul din Mila si nu numai, plus un spirit anteprenorial novator de exceptie,cu respect fata de oameni si cu o echipa pe care a ales-o pe spranceana,sant sigur ca va revolutiona turismul in Delta,personal sant f.bucuros ca l-am cunoscut pe Dorin, iar APC21 a castigat un prieten ADEVARAT !! bravo Dorine,bravo Iliuta, felicitari toatei echipe ! !!
Lorelai

Post by Lorelai »

Buna seara.
Incercam sa trimitem oarece poze
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Lorelai

Post by Lorelai »

Si inca o serie
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
valic

Post by valic »

Felicitati ambelor serii, totul a fost super ok .... Jos Palaria.
Dorine, ramai al meu pe viata, nu mai repet ce au scris si colegii mei despre ospitalitate ...
La vara te calc cu barca asa cum ti-am promis ;)

Numai bine si tine-o tot asa.
Valic
0744 644 368
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Stimati colegi
Inainte de toate felicitari participantilor si gazdelor :!:
Apoi, multumiri celor care au postat (si vor mai posta) poze :D :lol:
Tin sa multumesc in mod special D-lui Dan Surdu, deoarece analizand atent detaliile din fotografiile sale, am reusit sa-mi fac o imagine clara a locului si „a conditiilor din teren”, ca si cum as fi fost acolo.
In baza unor astfel de informatii, orice membru al APC 21 din tara, poate lua o decizie, urmata de o posibila discutie privata cu Dl. Dorin Forgo. ;)
Acesta este, dupa mine, rostul pozelor si a „vorbirilor” despre o „expeditie”.
Despre importanta pentru APC 21 si pensiunea D-lui Forgo, a unui material unitar, bazat pe impresiile participantilor si bogat ilustrat, nu mai insist caci risc sa devin „sâcâitor” :lol: :lol:
Sa auzim numai de bine :!:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Mai am doua zile pina ma intorc la Mila 23
In primul rind am sa merg pe canalul pe care ati fost voi cei din seria II inainte de plecare
Am in plan cel putin 10 stiuci si ceva carasi
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

E marfa canalul ala din incinta , am luat o stiuculita si au mai venit vreo 3 dupa lingura. Ce carasoi aveau baietii aia in juvelnic :o .....super meserias. Canalul ala e plin de peste si merita incercat mai ales acum in prohibitie :lol:
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Ai observat cumva la ce prindeau caras?
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

forgo dorin wrote:Ai observat cumva la ce prindeau caras?
Eram in febra stiucaritului :lol: :lol: n-am prea vb asa in detaliu dar dadeau la lansete si cred ca dadeau la bombe cu porumb ....nu sunt sigur dar Cezar a vb mai mult cu ei , daca vede discutia si stie o sa ne lumineze.
cezar

Post by cezar »

PETREMAN wrote:
forgo dorin wrote:Ai observat cumva la ce prindeau caras?
Eram in febra stiucaritului :lol: :lol: n-am prea vb asa in detaliu dar dadeau la lansete si cred ca dadeau la bombe cu porumb ....nu sunt sigur dar Cezar a vb mai mult cu ei , daca vede discutia si stie o sa ne lumineze.
Dadeau la bomba (mamaliga + TTX), cu porumb "bonduelle" de la cutie; cel cu care am vorbit eu mi-a zis ca noaptea a luat si la rama rosie, dar ziua n-a mai mancat decat la porumb.
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”