Basescu

Moderator: administrator

Locked
valic

Re: Basescu

Post by valic »

Adar Marian wrote:Nu-i vorba de caterinca, al'minteri v-as fi spus bancuri comuniste sau as fi istorisit cata bascalie faceam de un amic, in februarie '90, care donase 100 de lei liberalilor lu' Campeanu, eu si toti ceilalti prieteni fiind taranisti.
Ca nu-i cazul s-avem toti aceeasi parere, sunt intru totul de acord, ba chiar as putea milita pentru asta, odata ce prin diversitate si polemica se naste progresul - ca si in exemplul de fata, imi permit s-afirm.
Eh, asa-i mai bine coane Mariane ............ ;)
Asa te vreau.

PS. si eu eram taranist, dar acum ....... n-am cu cine vota si atunci ma vad nevoit sa-mi ard una peste dej'te ......... :evil:
Valic
0744 644 368
Petru Burian

Post by Petru Burian »

[quote="Adar Marian"] in ultima suta de ani nimic bun nu s-a cladit sub steaguri rosii ..[quote]

Casa Poporului :shock: :shock: :shock:
Care vasazica "la raţă saxofon" :lol: :lol: :lol:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Claudiu

Post by Claudiu »

[quote="Petru Burian"][quote="Adar Marian"] in ultima suta de ani nimic bun nu s-a cladit sub steaguri rosii ..[quote]

Casa Poporului :shock: :shock: :shock:
__________________________________________________________________________________
Sau blocurile in care locuim?
Ce-i drept, nu-i lucru bun, ca moca ingrasa si nu-i sanatos :o
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
Sa inteleg ca astazi este interzisa campania electorala ptr sau impotriva vrunu-ia dintre cei doi candidatii??? :roll: ...da, cred ca "e cite unele persoane pasibile de amenda"... :lol: :lol: :lol:
SA VOTATI BINE
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Claudiu

Post by Claudiu »

Ha ha ha :lol:
Sa traiti, bine, nici prea mult ca n-avem bani de pensii pentru toata lumea ho ho ho :lol:
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Nicidecum, Fae, forumurile de discutii, blogurile, netul - in general - nu se supun restrictiilor, asa ca baga carbuni! :D
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Fae, pentru ca maine te duci la vot, ia aminte la ce i-a spus Neagoe Basarab lu' fi-sau, Teodosie:
"Baiete, in viata sa nu uiti un lucru si anume: politicienii sunt ca si scutecele, plini de cacat".
Claudiu

Post by Claudiu »

Ashea ;) Si chiar asa, ia mai baga Fae, niste carbuni, dar nu inainte sa-ti fi terminat runningu' :lol:
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Mon vieux Claudiu, prea mare lucru oricum n-a ramas de zis, cel mult de facut o recenzie a ultimelor doua saptamani:
- Basescu a lovit copilu' ala doar in visele umede ale lu' Patriciu
- La Timisoara toate televiziunile si presa intreaga au incurcat cifrele, prezentand ca stire mii de pesedisti si sute de protestatari, adevarul fiind taman invers; taman d-aia au iesit ipochimenii pe usa din dos Operei. Sa vezi dac-o iesi Geoana Presedinte, atunci sa te tii, ca iar iti cumperi antena de bulgari!... :D
- Cine nu credea ca Geoana e marioneta si Vantu-Patriciu-Voiculescu sunt sforarii, ori nu vede, ori nu stie ce vede...
FAE

Post by FAE »

Dragi prieteni sincer v-a spun "IO personal votez cu BASESCU... decit cu unul cu mentalitate de comunit si cu un fost partid comunis in spate...Antonescu a demonstrat ca este curva masculina pe fatza, nici-o data M.G. nu are curajul sa recunoasca ca in spatele lui se afla de fapt Iliescu cu gasca lui ...de P.C.R.-risti...!indiferent de alegerea facuta , miine trebui sa mergeti la vot..de ce ? simplu ...ptr. a va exercita dreptul de a alege un presedinte, nu un viitor manager de o mica romanie a lui Vintu,Patriciu,sau Voiculescu..
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Claudiu

Post by Claudiu »

Adar Marian wrote: Geoana e marioneta si Vantu-Patriciu-Voiculescu sunt sforarii, ori nu vede, ori nu stie ce vede...
Asa o fi, nu contest. Dar de ce o fi rau lucrul asta, nu mai stiu.
Pan' la urma, vb. cuiva: ce rau ne-a facut noua Patriciu? sau Voiculescu? La Vantu ma abtin, cu toate ca a pus doar un impozit pe naivitate, ca sa nu folosesc alt cuvant.
FAE

Post by FAE »

Pan' la urma, vb. cuiva: ce rau ne-a facut noua Patriciu? sau Voiculescu? La Vantu ma abtin, cu toate ca a pus doar un impozit pe naivitate, ca sa nu folosesc alt cuvant.[/quote]
Foarte curind daca M.G. cistiga alegerile o sa platim impozit pe prostie, sau pe aerul expirat.. :evil:
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Claudiu

Post by Claudiu »

FAE wrote::D SALVE :D
.
daca M.G. cistiga alegerile o sa platim impozit pe prostie[/quote]

Fae, aici te inteleg si pe tine ;)
FAE

Post by FAE »

Daca romani aleg MG inseamna ca dorintza lor este sa ne intoarcem de unde am plecat in "90...trist dar adevarat.
apropo...Claudiu ptr. cultura ta generala...."IO personal ptr. mine m-a descurc...dar sint atitea generati care sint in spatele nostru si inca vor mai veni...lor ce le va ramine din mindra noastra tara???? :roll:
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Claudiu

Post by Claudiu »

Fae, ceva cultura generala am, dar sincer, cu intrebarea ta m-ai incuiat.
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Image
Last edited by Adar Marian on 05 Dec 2009, 21:03, edited 1 time in total.
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Image
Claudiu

Post by Claudiu »

Corect! Mai ales ca nici nu puteam sa-i urmaresc ochii :lol:
Foarte tare!
valic

Post by valic »

Pan' la urma, vb. cuiva: ce rau ne-a facut noua Patriciu? sau Voiculescu? La Vantu ma abtin, cu toate ca a pus doar un impozit pe naivitate, ca sa nu folosesc alt cuvant.
Foarte curind daca M.G. cistiga alegerile o sa platim impozit pe prostie, sau pe aerul expirat.. :evil:[/quote]
Fae tata, pe mine unul nu ma deranjeaza impozitul pe prostie .......... fiecare plateste functie de cat e de prost ........... cu cat este mai prost, sa plateasca mai mult, similar ca la RCA, de ce te deranjeaza ? ;)
Idem la naivitate ...
Daca te deranjeaza Voiculescu, schimba postul TV,
Daca te deranjeaza Patriciu, ia benzina de la Petrom,
Daca te deranjeaza Vantu, pune-ti banii la CEC .......,
ETC ..........
Vezi sa nu gresesti maine la vot si sa pui stampila pe altul ..........
Valic
0744 644 368
cezar

Post by cezar »

Foarte curind daca M.G. cistiga alegerile o sa platim impozit pe prostie, sau pe aerul expirat.. :evil:[/quote]

Crezi ca acum nu platesti impozit pe prostie ?
De impozitul forfetar al gastii Basescu-Boc-Pogea ai auzit ?
Eu cred ca esti sado-masochist, daca tu, ca mic patron, ii votezi pe astia !
Locked

Return to “CAFENEA”