1. Alba, 2 ani vechime - 30 lei/litru (TVA inclus

2. Galbena, peste 2 ani vechime, pastrata in butoi de dud - 33 lei/litru (TVA inclus

Calitate garantata.
Preturile sunt valabile doar pentru membrii APC 21. Pentru toti ceilalti, se aduga 15%.
Moderator: dutustoica
Dar pentru nevoile asociatiei, si indirect ale presedintelui, cati litri ai alocat ?dutustoica wrote:V-am bifat pe toti.
Va sun eu pentru distributie.
Liviu, la tavaleala nu trebuie sa tina palinca, ci beutorufish bone wrote:Albul nu tine la tavaleala.
Merg pe galben - 2 litri.
Cu multumiri
Multumesc Cornel, deocamdata ma descurc cu Banisor. Daca o fi nevoie trecem si dealu, ca am 4x4Miyagi wrote:Bai ii cam groasa! Toata lumea buna-i aici. Nu mai ai cu cin` sa vorbesti pe forumuri. Dutule daca nu faci fata sa-mi spui si trecem dealul si la Meseseni
.
dutustoica wrote:Multumesc Cornel, deocamdata ma descurc cu Banisor. Daca o fi nevoie trecem si dealu, ca am 4x4Miyagi wrote:Bai ii cam groasa! Toata lumea buna-i aici. Nu mai ai cu cin` sa vorbesti pe forumuri. Dutule daca nu faci fata sa-mi spui si trecem dealul si la Meseseni
.
![]()
![]()
Fara numar.cezar wrote:Dar pentru nevoile asociatiei, si indirect ale presedintelui, cati litri ai alocat ?dutustoica wrote:V-am bifat pe toti.
Va sun eu pentru distributie.![]()
![]()
Asa este Dutule.dutustoica wrote:Liviu, la tavaleala nu trebuie sa tina palinca, ci beutorufish bone wrote:Albul nu tine la tavaleala.
Merg pe galben - 2 litri.
Cu multumiri![]()
![]()
Daca dupa o tavaleala serioasa, beutoru ramane cu toate intregi (adica, nu-l doare capul, nu ii ard buzele sau nu are o sete continua), atunci totul este ok. In primul rand, palinca. Fii sigur, ca am verificat-o. Din toate punctele de vedere. Te asigur - si nu numai pe tine - ca din asta beau si eu. Si alba si ...galbena.
Chestie de gusturi.![]()
![]()