Seria 1 Mila 23 la Dorin

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Post Reply
robert_13

Re: Seria 1 Mila 23 la Dorin

Post by robert_13 »

este posibil sa vin si eu cu prima serie, dar abia maine seara pot anunta sigur chestia asta. asa ca maine o sa va anunt sigur, inclusiv despre avansul pentru transport
ps. initial m-am inscris in seria a doua, dar daca reusesc cu liberele, vin din seria 1.
Lorelai

Post by Lorelai »

Robert, rezolva, te asteptam !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Albatrin

Post by Albatrin »

99% vin şi eu în această serie, dacă mai e loc şi dacă Pytzy nu se răzgândeşte!!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
valic

Post by valic »

Albatrin wrote:99% vin şi eu în această serie, dacă mai e loc şi dacă Pytzy nu se răzgândeşte!!!!
NE PARE RAU... NU MAI ESTE LOC ... mai ales pt carcotasi ... ah, poti veni inot, iti cedez vesta lui Oscar ... ;)
Valic
0744 644 368
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

valic wrote:
Albatrin wrote:99% vin şi eu în această serie, dacă mai e loc şi dacă Pytzy nu se răzgândeşte!!!!
NE PARE RAU... NU MAI ESTE LOC ... mai ales pt carcotasi ... ah, poti veni inot, iti cedez vesta lui Oscar ... ;)
Nenea Coff,te rog frumos,eu nu am stiut ca trebuie sa cer voie de la mataluta ca sa ma inscriu,da` te intreb acu`:eu pot sa vin?ca nu sunt(prea)carcotas...si nici nu prea stiu sa inot...si apa o sa fie rece...hai,bre,te rog frumos...imi dai voie sa vin si IO? :oops:
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Prietene, nu inteleg de ce trebuie sa se razgandeasca Pitzy, ca sa vii tu la Mila. Vii si,,,,,,,,,,,,,,,,gata. Sau veniti amandoi :lol: :lol: :lol:
Te trec pe lista. Adica, te-am bifat.
valic

Post by valic »

Dumitrescu Iancu wrote:
valic wrote:
Nenea Coff,te rog frumos,eu nu am stiut ca trebuie sa cer voie de la mataluta ca sa ma inscriu,da` te intreb acu`:eu pot sa vin?ca nu sunt(prea)carcotas...si nici nu prea stiu sa inot...si apa o sa fie rece...hai,bre,te rog frumos...imi dai voie sa vin si IO? :oops:
Pai Iancule, tu erai deja cazat cu Oscar ... cui sa mai ceri voie ! ?
Valic
0744 644 368
Dumitrescu Iancu

valic wrote: Pai Iancule, tu erai deja cazat cu Oscar ... cui sa mai ceri voie ! ?
Valicule,de Oscar se ocupa Tisha mea...Numai vezi ca am castrat-o si nu prea mai suporta handralai pe laga ea...zi-i lui Oscar sa se poarte frumos,ca ramane rapid fara oute!
Despre cerut voie,stiu ca nu e cazul...cum nici nu e cazul sa dea cineva aprobari...sau sa hotarasca daca cineva merita sau nu sa mearga...nu?
`Cele bune!`
valic

Post by valic »

Dumitrescu Iancu wrote:
valic wrote: Pai Iancule, tu erai deja cazat cu Oscar ... cui sa mai ceri voie ! ?
Valicule,de Oscar se ocupa Tisha mea...Numai vezi ca am castrat-o si nu prea mai suporta handralai pe laga ea...zi-i lui Oscar sa se poarte frumos,ca ramane rapid fara oute!
Despre cerut voie,stiu ca nu e cazul...cum nici nu e cazul sa dea cineva aprobari...sau sa hotarasca daca cineva merita sau nu sa mearga...nu?
`Cele bune!`
sa inebunesc de-am inteles ce ai vrut sa zici, explica-te ;)
Valic
0744 644 368
Dumitrescu Iancu

Vino la birou si ne explicam acolo...Hai ca am plecat,mai avem ceva treaba!
robert_13

Post by robert_13 »

k, acum pot spune sigur: vin cu seria 1 si plec cu seria 2..
referitor la avansul pentru transport, puneti-ma pe lista, fiindca am convenit cu dorin forgo sa ii cumpar ceva in contul acelor bani, deci deja avansul e achitat.
daca se poate, il rog sa confirme.
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna Seara Robert
Normal ca eu confirm acest lucru,multumesc
valic

Post by valic »

Fratilor,

S-A STABILIT... seria 1 (unu) nu lasa peste pt seria 2 ... ;)
Si nici Banisor ... sic ...
Valic
0744 644 368
Dumitrescu Iancu

valic wrote:Fratilor,

S-A STABILIT... seria 1 (unu) nu lasa peste pt seria 2 ... ;)
Si nici Banisor ... sic ...
Iar te mananca?
bog_da

Post by bog_da »

Buna ziua stimati colegi,

avand in vedere ca sunteti mai experimentati in "iesiri" de acest tip si fiind prima data pentru noi in aceasta formatie, va intreb pe toti, dar in special pe Dorin Forgo, daca este cazul sa aducem cu noi si altceva in afara de "efectele personale". Daca, de exemplu, ar trebui ceva "apa de foc" sau doar minerala... sau... nu stiu, ce credeti voi ca inca lipseste.

Scrieti si daca se poate ne conformam.
Bogdan
Tel. 0747 270 552
E-Mail: b.danulet@gmail.com
Lorelai

Post by Lorelai »

Salut Bogdan,
Tu pe ce traseu mergi ?
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
rubliov

Post by rubliov »

ce-ti pohteste inima,aia sa aduci Bogdane.cred ca acolo gasesti destule insa pt siguranta ta bahica nu-ti uita bucuriile acasa...
bog_da

Post by bog_da »

Salut, o sa ma hotarasc luni dupa ce se intoarce colegul (Tudor se numeste) de la Dunavat si aduce informatii "proaspete". Oricum alegem intre Victoria - Canal Litcov - Crisan - Mila 23 si Murighiol - Uzlina - Isac - Crisan - Mila23. A doua varianta ar fi mai scurta dar vreau mai intai sa iau informatii despre cum sunt lacurile in perioada asta. Am gasit si variante bune de lasat masina si peridocul asa ca in urmatoarele zile ne lamurim. Colegul, Tudor cum spuneam, a plecat astazi si o sa se intereseze mai indeaproape. Va tin la curent cu ce o sa povesteasca.
Bogdan
Tel. 0747 270 552
E-Mail: b.danulet@gmail.com
Florin Munteanu

Post by Florin Munteanu »

Valicule, de Oscar se ocupa Tisha mea...Numai vezi ca am castrat-o si nu prea mai suporta handralai pe laga ea...zi-i lui Oscar sa se poarte frumos, ca ramane rapid fara oute!
Despre ea e vorba:
Image

Florin Munteanu
forgo dorin

Post by forgo dorin »

bog_da wrote:Buna ziua stimati colegi,

avand in vedere ca sunteti mai experimentati in "iesiri" de acest tip si fiind prima data pentru noi in aceasta formatie, va intreb pe toti, dar in special pe Dorin Forgo, daca este cazul sa aducem cu noi si altceva in afara de "efectele personale". Daca, de exemplu, ar trebui ceva "apa de foc" sau doar minerala... sau... nu stiu, ce credeti voi ca inca lipseste.

Scrieti si daca se poate ne conformam.
Eu ce sa zic despre apa de foc ,ca daca beau ceva adio pescuit ma ia somnul cel mare ,dar cred ca nu ar fi rau totusi sa-ti iei ceva rezerve, de ce sa dai banii la Mila ca aici toate sint ft scumpe
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”