Seria 1 Mila 23 la Dorin
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: Seria 1 Mila 23 la Dorin
este posibil sa vin si eu cu prima serie, dar abia maine seara pot anunta sigur chestia asta. asa ca maine o sa va anunt sigur, inclusiv despre avansul pentru transport
ps. initial m-am inscris in seria a doua, dar daca reusesc cu liberele, vin din seria 1.
ps. initial m-am inscris in seria a doua, dar daca reusesc cu liberele, vin din seria 1.
Robert, rezolva, te asteptam !
99% vin şi eu în această serie, dacă mai e loc şi dacă Pytzy nu se răzgândeşte!!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
NE PARE RAU... NU MAI ESTE LOC ... mai ales pt carcotasi ... ah, poti veni inot, iti cedez vesta lui Oscar ...Albatrin wrote:99% vin şi eu în această serie, dacă mai e loc şi dacă Pytzy nu se răzgândeşte!!!!

Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
Nenea Coff,te rog frumos,eu nu am stiut ca trebuie sa cer voie de la mataluta ca sa ma inscriu,da` te intreb acu`:eu pot sa vin?ca nu sunt(prea)carcotas...si nici nu prea stiu sa inot...si apa o sa fie rece...hai,bre,te rog frumos...imi dai voie sa vin si IO?valic wrote:NE PARE RAU... NU MAI ESTE LOC ... mai ales pt carcotasi ... ah, poti veni inot, iti cedez vesta lui Oscar ...Albatrin wrote:99% vin şi eu în această serie, dacă mai e loc şi dacă Pytzy nu se răzgândeşte!!!!

-
- Moderator
Prietene, nu inteleg de ce trebuie sa se razgandeasca Pitzy, ca sa vii tu la Mila. Vii si,,,,,,,,,,,,,,,,gata. Sau veniti amandoiAlbatrin wrote:99% vin şi eu în această serie, dacă mai e loc şi dacă Pytzy nu se răzgândeşte!!!!

Te trec pe lista. Adica, te-am bifat.
Pai Iancule, tu erai deja cazat cu Oscar ... cui sa mai ceri voie ! ?Dumitrescu Iancu wrote:Nenea Coff,te rog frumos,eu nu am stiut ca trebuie sa cer voie de la mataluta ca sa ma inscriu,da` te intreb acu`:eu pot sa vin?ca nu sunt(prea)carcotas...si nici nu prea stiu sa inot...si apa o sa fie rece...hai,bre,te rog frumos...imi dai voie sa vin si IO?valic wrote:NE PARE RAU... NU MAI ESTE LOC ... mai ales pt carcotasi ... ah, poti veni inot, iti cedez vesta lui Oscar ...Albatrin wrote:99% vin şi eu în această serie, dacă mai e loc şi dacă Pytzy nu se răzgândeşte!!!!
Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
Valicule,de Oscar se ocupa Tisha mea...Numai vezi ca am castrat-o si nu prea mai suporta handralai pe laga ea...zi-i lui Oscar sa se poarte frumos,ca ramane rapid fara oute!valic wrote: Pai Iancule, tu erai deja cazat cu Oscar ... cui sa mai ceri voie ! ?
Despre cerut voie,stiu ca nu e cazul...cum nici nu e cazul sa dea cineva aprobari...sau sa hotarasca daca cineva merita sau nu sa mearga...nu?
`Cele bune!`
sa inebunesc de-am inteles ce ai vrut sa zici, explica-teDumitrescu Iancu wrote:Valicule,de Oscar se ocupa Tisha mea...Numai vezi ca am castrat-o si nu prea mai suporta handralai pe laga ea...zi-i lui Oscar sa se poarte frumos,ca ramane rapid fara oute!valic wrote: Pai Iancule, tu erai deja cazat cu Oscar ... cui sa mai ceri voie ! ?
Despre cerut voie,stiu ca nu e cazul...cum nici nu e cazul sa dea cineva aprobari...sau sa hotarasca daca cineva merita sau nu sa mearga...nu?
`Cele bune!`

Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
Vino la birou si ne explicam acolo...Hai ca am plecat,mai avem ceva treaba!
k, acum pot spune sigur: vin cu seria 1 si plec cu seria 2..
referitor la avansul pentru transport, puneti-ma pe lista, fiindca am convenit cu dorin forgo sa ii cumpar ceva in contul acelor bani, deci deja avansul e achitat.
daca se poate, il rog sa confirme.
referitor la avansul pentru transport, puneti-ma pe lista, fiindca am convenit cu dorin forgo sa ii cumpar ceva in contul acelor bani, deci deja avansul e achitat.
daca se poate, il rog sa confirme.
-
Buna Seara Robert
Normal ca eu confirm acest lucru,multumesc
Normal ca eu confirm acest lucru,multumesc
Fratilor,
S-A STABILIT... seria 1 (unu) nu lasa peste pt seria 2 ...
Si nici Banisor ... sic ...
S-A STABILIT... seria 1 (unu) nu lasa peste pt seria 2 ...

Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
Iar te mananca?valic wrote:Fratilor,
S-A STABILIT... seria 1 (unu) nu lasa peste pt seria 2 ...![]()
Buna ziua stimati colegi,
avand in vedere ca sunteti mai experimentati in "iesiri" de acest tip si fiind prima data pentru noi in aceasta formatie, va intreb pe toti, dar in special pe Dorin Forgo, daca este cazul sa aducem cu noi si altceva in afara de "efectele personale". Daca, de exemplu, ar trebui ceva "apa de foc" sau doar minerala... sau... nu stiu, ce credeti voi ca inca lipseste.
Scrieti si daca se poate ne conformam.
avand in vedere ca sunteti mai experimentati in "iesiri" de acest tip si fiind prima data pentru noi in aceasta formatie, va intreb pe toti, dar in special pe Dorin Forgo, daca este cazul sa aducem cu noi si altceva in afara de "efectele personale". Daca, de exemplu, ar trebui ceva "apa de foc" sau doar minerala... sau... nu stiu, ce credeti voi ca inca lipseste.
Salut Bogdan,
Tu pe ce traseu mergi ?
Tu pe ce traseu mergi ?
ce-ti pohteste inima,aia sa aduci Bogdane.cred ca acolo gasesti destule insa pt siguranta ta bahica nu-ti uita bucuriile acasa...
Salut, o sa ma hotarasc luni dupa ce se intoarce colegul (Tudor se numeste) de la Dunavat si aduce informatii "proaspete". Oricum alegem intre Victoria - Canal Litcov - Crisan - Mila 23 si Murighiol - Uzlina - Isac - Crisan - Mila23. A doua varianta ar fi mai scurta dar vreau mai intai sa iau informatii despre cum sunt lacurile in perioada asta. Am gasit si variante bune de lasat masina si peridocul asa ca in urmatoarele zile ne lamurim. Colegul, Tudor cum spuneam, a plecat astazi si o sa se intereseze mai indeaproape. Va tin la curent cu ce o sa povesteasca.
-
Despre ea e vorba:Valicule, de Oscar se ocupa Tisha mea...Numai vezi ca am castrat-o si nu prea mai suporta handralai pe laga ea...zi-i lui Oscar sa se poarte frumos, ca ramane rapid fara oute!

Florin Munteanu
-
Eu ce sa zic despre apa de foc ,ca daca beau ceva adio pescuit ma ia somnul cel mare ,dar cred ca nu ar fi rau totusi sa-ti iei ceva rezerve, de ce sa dai banii la Mila ca aici toate sint ft scumpebog_da wrote:Buna ziua stimati colegi,