Cutremur si tsunami in Japonia

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
cezar

Cutremur si tsunami in Japonia

Post by cezar »

Cutremur devastator si valuri tsunami oriase au devastat Japonia !
Cea mai lovita este provincia Myagi !

Cornele, nu ti se pare ca exagerezi ? ;) ;) ;)
valic

Re: Cutremur si tsunami in Japonia

Post by valic »

cezar wrote:Cutremur devastator si valuri tsunami oriase au devastat Japonia !
Cea mai lovita este provincia Myagi !

Cornele, nu ti se pare ca exagerezi ? ;) ;) ;)
Myagi nu Myiagi :lol:
Valic
0744 644 368
rubliov

Post by rubliov »

pe miagi sigur nu l-a lovit cel de azi ci altul mai demult...
valic

Post by valic »

rubliov wrote:pe miagi sigur nu l-a lovit cel de azi ci altul mai demult...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cu siguranta :lol: :lol: :lol: :lol:
Valic
0744 644 368
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

eu nu stiu ce gasiti de ras la asa nenorocire,e dezastru ce-i acolo,imaginile dintr-un film sf pe care l-am vazut de curand au devenit realitate,Doamne fereste de asa ceva la noi ca nu mai ramane nimic in picioare,jale mare oameni buni,ultima ora s-a anuntat ca sant scurgeri radioactive,6000 de oameni evacuati,apocalipsa live !!!
Miyagi

Post by Miyagi »

costin stefanescu wrote:eu nu stiu ce gasiti de ras la asa nenorocire,e dezastru ce-i acolo,imaginile dintr-un film sf pe care l-am vazut de curand au devenit realitate,Doamne fereste de asa ceva la noi ca nu mai ramane nimic in picioare,jale mare oameni buni,ultima ora s-a anuntat ca sant scurgeri radioactive,6000 de oameni evacuati,apocalipsa live !!!
Astia se rade de mine Costine da` nu stie ca in aia consta diferenta dintre cutremure : mi-ya-gi :D .
valic

Post by valic »

costin stefanescu wrote:eu nu stiu ce gasiti de ras la asa nenorocire,e dezastru ce-i acolo,imaginile dintr-un film sf pe care l-am vazut de curand au devenit realitate,Doamne fereste de asa ceva la noi ca nu mai ramane nimic in picioare,jale mare oameni buni,ultima ora s-a anuntat ca sant scurgeri radioactive,6000 de oameni evacuati,apocalipsa live !!!
Costine,

Fereasca Dumnezeu sa rad de aceasta nenorocire Japoneza ... SINCER.. eu ma radeam de Myiagi (Cornel) .... nu doresc NIMANUI asa ceva ... :cry:
AM TOATA COMPASIUNEA FATA DE POPOPRUL JAPONEZ PE CARE IL STIMEZ LA MAXIM ... si oricui i s-ar putea intampla asa ceva ... inca odata nu ma cunosti DELOC... PACAT...

Cele bune.
Valic
0744 644 368
Miyagi

Post by Miyagi »

valic wrote:
Costine,

Fereasca Dumnezeu sa rad de aceasta nenorocire Japoneza ... SINCER.. eu ma radeam de Myiagi (Cornel) .... nu doresc NIMANUI asa ceva ... :cry:
AM TOATA COMPASIUNEA FATA DE POPOPRUL JAPONEZ PE CARE IL STIMEZ LA MAXIM ... si oricui i s-ar putea intampla asa ceva ... inca odata nu ma cunosti DELOC... PACAT...

Cele bune.
Mah v-am tot zis Mi - ya - gi e corect :mrgreen:.
Post Reply

Return to “Cafenea”