La Mila 23, acasa la Dorin Forgo

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Post Reply
dutustoica
Moderator

Re: La Mila 23, acasa la Dorin Forgo

Post by dutustoica »

Lorelai wrote:Salut,
Dupa cum am anuntat, eu intentionez sa vin cu barca proprie.
De aia nici nu te-a trecut Vali in tabel. ;) ;) ;)
Noi stim ca tu si prietenul tau, veniti cu barca.
Lorelai

Post by Lorelai »

Intotdeauna, cu voi !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
valic

Post by valic »

Lorelai wrote:Ne luam permise de la Tulcea atunci ?
Vedem noi ... ;)
Valic
0744 644 368
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

cam ce ar trebui sa aveti la voi,ca dotari,in primul rand,lansete de spinng,una moale pt avat si alta mai rigida pt salau si stiuca,o gama bogata de naluci de la gume la metalice,nu uitati de montura Draiskovici,apa e rece.pestele mofturos trebuie sa aveti de toate,oscilantele sa fie mari dar usoare,pana in 10 gr ar fi ideale,nu luati de la gipo ca coclesc repede,pt salau am observat ca prefera shadurile,bibanul gruburile,la avat sa aveti tambur cu fir de maxim 0.20 mono transparent,sa nu dati la avat cu fluo ca nu prindeti nimic,partidele de pescuit se fac pe cat posibil in gura canalelor,pt pescuitul la peste pasnic va recomand sa nu va carati cu echipamente grele,totul trebuie sa fie de finete si de calitate,bolognesele si feederele sant cele mai bune perioada asta,fire subtiri ace mici inclusiv pt crap,nu va carati cu mamaliga de acasa,mai bine luati ttx si un atractant gen benzar ice plus lichid cu extract de larve de la Sensas(Aromix),se amesteca si face priza f.bine pe toate felurile de momitoare,momeala de baza sant viermusii,porumb scoica si rama pt somn,daca aveti toate aste,sant toate premisele indeplinite pt o distractie grantata :D
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna prezentare.Costin
Eu as mai completa totusi pentru cei ce vor da la crap ,bete fine de crap cu fir 0,35 ,monturi pt boaba si bomba cu ttx,plumbi 60-90 gr
Anul trecut am prins bine la 2 boabe uscate ,cirlig nr 6 si la bomba cu ttx
Mamaliga cu ttx o preparam la Mila ,trebuie sa va luati si ceva faina alba de griu
Pentru cei ce vor sa dea la somn o sa trebuiasca bete de 2,7-3 m 15-40-14-50gr cu fir de 0,35-0,40mm,plumb 90-120gr cirligr dr somn nr 1- 1\0
Miyagi

Post by Miyagi »

forgo dorin wrote:Buna prezentare.Costin
Eu as mai completa totusi pentru cei ce vor da la crap ,bete fine de crap cu fir 0,35 ,monturi pt boaba si bomba cu ttx,plumbi 60-90 gr
Anul trecut am prins bine la 2 boabe uscate ,cirlig nr 6 si la bomba cu ttx
Mamaliga cu ttx o preparam la Mila ,trebuie sa va luati si ceva faina alba de griu
Pentru cei ce vor sa dea la somn o sa trebuiasca bete de 2,7-3 m 15-40-14-50gr cu fir de 0,35-0,40mm,plumb 90-120gr cirligr dr somn nr 1- 1\0
Cre duceti Mah 2 ciomege lu` Nea Dorin pentru rapanos over hundred :D ? Da` in prima tura ca eu nu mai ajung acum pentru ca tocmai am primit cadou un sejur la Cazane pe malul lacului Mraconia si o sa-l vizitez pe Marius.
costin stefanescu
Moderator

ba Myagi,de cand tot zici ca te duci acolo,haa haaa haaaaa,m-ai aburit si pe mine ca mergem ca dregem ca alea alea,sant curios daca acum chiar te duci,cat despre ciomege lasa ca se descurca Forgo si fara betele tale :lol:,vino vineri si stam de vorba pe-ndelete !
costin stefanescu
Moderator

este important sa stiti ca la Dorin este asigurata demipensiunea,masa de pranz nu e inclusa, nici bauturile,e bine sa aveti la voi provizii pt a nu apela la magazinele din Mila pt ca au preturi prohibitive,APC21 va aduce 30 de kile de vin alb de Pietroasele insa evident nu vor fi de ajuns pt cele 2 serii(chiar daca santem seria 2 ma ocup personal sa se distribuie corect :D ),asadar este indicat sa veniti cu artilerie grea de acasa :lol: ,Dorin a promis ca se va aproviziona cu bere si apa minerala,tariile le aduceti voi,am convenit cu Dorin ca mesele sa fie o zi peste ,o zi carne (pui sau porc)si tot asa ,garniturile fiind cele uzuale,sant sigur ca fi o iesire de pomina :D !!
Claudiu

Post by Claudiu »

Acum chiar ca ma oftic !
Dar ce sa-i faci, asa e viata, curva, cateodata... ('ga-mi-as pla in ea) :lol:
costin stefanescu
Moderator

lasa frate ca n-au intrat iesirle-n sac :D ,da fii atent,poate nu vii vara asta cel putin o data cu noi,la d-alea mai subtireanu' macar,oricum te calc vara asta coane,stii bine ca n-am prins niciun chefal pana acum :x
costin stefanescu
Moderator

pt perioada asta pescuitul ideal mi se pare la feeder,din fericire avem printre noi un pescar care stie ceva despre feeder,Pacapescarul,care daca va avea timp ne va spune ce trebuie facut pt un pescuit de succes,va reamintesc ca e apa rece si pestele va face nazuri, pe apa rece forfacul trebuie sa fie de cel putin 75 de cm fata de momitor,pescuit in curent,pe canale sau unde sta apa dati cu monturi normale
Claudiu

Post by Claudiu »

@Costin:
Vin, coane, cum sa nu vin...chiar si tuica. :lol:
Puteam veni si acum dar sunt mai timid de fel si na`, stau acasa cand e aglomeratie mare. :oops:
Glumesc. Am belele cu lovelele, ca azi se fac, maine se duc...ca dreaq.
Cu chefalu` uite cum facem: eu te duc pe toate plajele litoralului si daca nu prinzi nimic, ma duci si tu in delta sa vedem daca ma descurc. ;) :lol:
Iar am glumit. :)
Nush frate, nu-i bai, nu ma bagati in seama, vedeti-va de pregatirile voastre, ca prin voi o sa fiu si eu acolo. ;)
Miyagi

Post by Miyagi »

costin stefanescu wrote:ba Myagi,de cand tot zici ca te duci acolo,haa haaa haaaaa,m-ai aburit si pe mine ca mergem ca dregem ca alea alea,sant curios daca acum chiar te duci,cat despre ciomege lasa ca se descurca Forgo si fara betele tale :lol:,vino vineri si stam de vorba pe-ndelete !
Bai de data asta e si pensiunea rezervata. Nu depind toate de mine frate. Vineri vin, dar tot asa sa-l iau pe Paul in drum spre casa dinspre Harsova :cry: . Vedeti si voi cui las ciomegele in primire ca sa si ajunga la Nea Dorin :lol: .
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna dimineata domnilor
Cornele pina la urma te-ai hotarit sa vinzi ciomegele tale la ciobanul meu din Stipoc? :lol: :lol:
robert_13

Post by robert_13 »

desi ma repet, scriu si aici: maine seara anunt sigur daca vin cu prima serie- desi ma inscrisesem in seria a doua-(depinde doar daca reusesc sa-mi mai iau niste libere), pentru a se putea stabili nr.de oameni referitor la transport.
pt maine, am ceva emotii.. :D
costin stefanescu
Moderator

prin amabilitatea lui Dorin am putut sa definitivam un meniu pt cele 4 zile de expeditie la ambele serii,noi doar am schitat cateva propuneri iar Dorin a ''asamblat' totul cu maiestrie ,zicem noi la superlativ :D speram sa fiti si voi prieteni in asentimentul nostru !

Meniu 4 zile
Ziua I sambata 26.03.2011
Pranz :
· intampinarea oaspetilor cu palinca de casa
· bors de peste pescaresc
· placinta dobrogeana
· fructe
Cina :
· frigarui de peste
· crochete peste
· saramura de peste cu mamaliguta si mujdei
· desert -clatite cu dulceata
Ziua II duminica 27.03.2011
Mic dejun:
· oua, salam, muschi afumat , sunca , slanina afumata , peste afumat , zacusca de peste, pasta de peste , salata de icre , telemea, cascaval, iaurt , masline , unt, dulceata, lapte , cereale, miere, biscuiti , rosii , castraveti , ceapa verde si rosie, cafea , ceai , apa plata si minerala
Cina :
· ciorba de vacuta cu smantana si ardei
· crap pe varza
· desert – cremsmit
· pentru cei ce nu doresc peste : pulpe de pui cu sos sau pe gratar cu piure de cartofi si salata de varza
Ziua III luni 28.03.2011
Mic dejun :
· oua, salam, muschi afumat , sunca , slanina afumata , peste afumat , zacusca de peste, pasta de peste , salata de icre , telemea, cascaval, iaurt , masline , unt, dulceata, lapte , cereale, miere, biscuiti , rosii , castraveti , ceapa verde si rosie, cafea , ceai , apa plata si minerala
Cina :
· ciorba perisoare de peste
· plachie de peste
· desert – papanasi cu dulceata si smantana
· pentru cei ce nu doresc peste : coltlet de porc la gratar cu cartofi prajiti sau legume si salata de muraturi
Ziua IVmarti 29.03.2011
Mic dejun :
· oua, salam, muschi afumat , sunca , slanina afumata , peste afumat , zacusca de peste, pasta de peste , salata de icre , telemea, cascaval, iaurt , masline , unt, dulceata, lapte , cereale, miere, biscuiti , rosii , castraveti , ceapa verde si rosie, cafea , ceai , apa plata si mineral
Cina festiva:
· antreu : alune , fructe , saratele , crochete
· aperitiv : grujoane de somn, rulada de peste , chiftelute de peste ,
· felul principal : crap umplut , stiuca umpluta cu garnitura de legume si cartofi nature , salau cu maioneza
· desert – crema de zahar ars
Ziua V miercuri 30.03.2011
rubliov

Post by rubliov »

fatza de meniul de la vermorel de pe vremuri.meniul acesta ma umple de bucurie...
mihai_mura

Post by mihai_mura »

Văd la Galaţi că pontoanele sunt pe mâl. Cum sunt apele la Mila?
http://www.jurnalul.ro/webcam/galati-fa ... 7.html#205
(selectati imaginile de la Hotelul Mercur)
Pentru cei care cunosc, "Operaţiunea Fitofagu" Crişan 2010 s-a desfăşurat la cota de 370 Tulcea iar acu e 182. Şi mai scade!
Să nu rămâneţi fără apa la elice! :lol: :lol:
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
mikcutu

Post by mikcutu »

eu nu stiu daca e bine sau rau...dar sper sa avem timp frumos... :roll:
Za dacs cam from za tracs!
svasile1970

Post by svasile1970 »

Pentru cei care cunosc, "Operaţiunea Fitofagu" Crişan 2010 s-a desfăşurat la cota de 370 Tulcea iar acu e 182. Şi mai scade!
La 170-190 cm (cota la Tulcea) mergeau bine Sontea si Olguta. Da si apa era mai calda. Vorbesc de ciortanel. Acu la vreo 7 grade, habar n-am. Da tare mi-ar placea sa am.
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”