De aia nici nu te-a trecut Vali in tabel.Lorelai wrote:Salut,
Dupa cum am anuntat, eu intentionez sa vin cu barca proprie.

Noi stim ca tu si prietenul tau, veniti cu barca.
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
De aia nici nu te-a trecut Vali in tabel.Lorelai wrote:Salut,
Dupa cum am anuntat, eu intentionez sa vin cu barca proprie.
Vedem noi ...Lorelai wrote:Ne luam permise de la Tulcea atunci ?
Cre duceti Mah 2 ciomege lu` Nea Dorin pentru rapanos over hundredforgo dorin wrote:Buna prezentare.Costin
Eu as mai completa totusi pentru cei ce vor da la crap ,bete fine de crap cu fir 0,35 ,monturi pt boaba si bomba cu ttx,plumbi 60-90 gr
Anul trecut am prins bine la 2 boabe uscate ,cirlig nr 6 si la bomba cu ttx
Mamaliga cu ttx o preparam la Mila ,trebuie sa va luati si ceva faina alba de griu
Pentru cei ce vor sa dea la somn o sa trebuiasca bete de 2,7-3 m 15-40-14-50gr cu fir de 0,35-0,40mm,plumb 90-120gr cirligr dr somn nr 1- 1\0
Bai de data asta e si pensiunea rezervata. Nu depind toate de mine frate. Vineri vin, dar tot asa sa-l iau pe Paul in drum spre casa dinspre Harsovacostin stefanescu wrote:ba Myagi,de cand tot zici ca te duci acolo,haa haaa haaaaa,m-ai aburit si pe mine ca mergem ca dregem ca alea alea,sant curios daca acum chiar te duci,cat despre ciomege lasa ca se descurca Forgo si fara betele tale,vino vineri si stam de vorba pe-ndelete !
La 170-190 cm (cota la Tulcea) mergeau bine Sontea si Olguta. Da si apa era mai calda. Vorbesc de ciortanel. Acu la vreo 7 grade, habar n-am. Da tare mi-ar placea sa am.Pentru cei care cunosc, "Operaţiunea Fitofagu" Crişan 2010 s-a desfăşurat la cota de 370 Tulcea iar acu e 182. Şi mai scade!