"carcoteli"

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

ghinozo

"carcoteli"

Post by ghinozo »

bre baieti!! nu mai stricati fratilor topicurile cu tot felu de....''las ca stiu eu mai bine''....ba ca unu stie el de sonare ...ba altu ca ca barcile sunt mai ieftine dincolo...ba nene uite cum vad eu treaba...omu vinde ceva...vrei cumperi, NU...ce drq tot o tii langa.....omu vinde pe sectiune speciala dedica vanzarilor...acu sa ai sari in cap ....ca asta nu e site de vanzari/cumparari ...mi se pare oleaca asa....(vedeti-va fratilor de ciorba voastra)...nu mai fiti rautaciosi...ca viata e scurta.....simpaticii se "inteapa" pe sonare ...ba ca nu stie sa i l citeasca ....ba...ca de unde stie el ....ba ca nu vede iarba ... :lol, voi sunteti nepescuiti ma nene...de v a arde de bancuri dastea....

deschid acest topic CU SPERANTA (desi crd ca degeaba) :lol: :lol: ca o sa carcotim acilisa....fara sa mai deranjam subiectele oamenilor

hai sa traim ...si sa pescuim......multa sanatate si .....

bafta
Miyagi

Re: "carcoteli"

Post by Miyagi »

Ai dreptate Simpaticule. De ce sa nu lasam forumul asta sa se transforme intr-un bazar al bisnitarilor sau al celor care trag tepe pentru ca si-au luat si ei. Imi place ideea ta ca nu mai suntem offtopic insa asta nu inseamna ca nici macar dreptul sa ne informam corect unii pe altii nu-l mai avem.
ghinozo

Post by ghinozo »

da frate ,dar intr-un topic de gen info...sau cere unu o parere....inteleg carcoteala...sau,.... sa le zicem pareri,unele venite de la unu care are habar ...altele mai putin la obiect....ca acesta e rolu topicului...sa vezi si parerile altora...a unora care au avut ...sau au habar de ceva-u ala....pareri pro...sau pareri contra...acilisa inteleg...dar pe un topic de VANZARE/CUMPARARE??...sa iti dai cu parerea? daca vrei sa cumperi ...inteleg.,..dar pe tine te uute' grija...de altele defapt......e ca si cum te ai duce ;la piata sa cumperi branza.,..si defapt tu vroiai sa ai spui vanzatorului ca tauru lui 'ute vaca mai bine....
asta cu transformatu forumului intr-un bazar ...nu ai conceput o bine...ca...altfel...de ce a mai facut sectiunea de forum dedicata vanzarilor? nu iti place sectiunea aia...nu te uiti ....

iar asta cu luat teapa....tine mai mult de cumparator frrate.....daca te arunci ca ......la 'stiulete'...

bafta

Miyagi wrote:Ai dreptate Simpaticule. De ce sa nu lasam forumul asta sa se transforme intr-un bazar al bisnitarilor sau al celor care trag tepe pentru ca si-au luat si ei. Imi place ideea ta ca nu mai suntem offtopic insa asta nu inseamna ca nici macar dreptul sa ne informam corect unii pe altii nu-l mai avem.
Miyagi

Post by Miyagi »

ghinozo wrote:da frate ,dar intr-un topic de gen info...sau cere unu o parere....inteleg carcoteala...sau,.... sa le zicem pareri,unele venite de la unu care are habar ...altele mai putin la obiect....ca acesta e rolu topicului...sa vezi si parerile altora...a unora care au avut ...sau au habar de ceva-u ala....pareri pro...sau pareri contra...acilisa inteleg...dar pe un topic de VANZARE/CUMPARARE??...sa iti dai cu parerea? daca vrei sa cumperi ...inteleg.,..dar pe tine te uute' grija...de altele defapt......e ca si cum te ai duce ;la piata sa cumperi branza.,..si defapt tu vroiai sa ai spui vanzatorului ca tauru lui 'ute vaca mai bine....
asta cu transformatu forumului intr-un bazar ...nu ai conceput o bine...ca...altfel...de ce a mai facut sectiunea de forum dedicata vanzarilor? nu iti place sectiunea aia...nu te uiti ....

iar asta cu luat teapa....tine mai mult de cumparator frrate.....daca te arunci ca ......la 'stiulete'...

bafta

Baftosule le-ai car rupt pe toate. Io zisai ceva si le transformasi in alceva. Oarecum iti dau dreptate ca si mie mi s-au stricat topicuri, chiar si in bazar insa nu am venit sa vand pielea ursului din padure. Oricum am inteles si am cerut sa mi se stearga toate postarile, chiar si pe cea in care solicitam o informatie asupra produsului, recunoscand cu sinceritate ca a fost malitioasa. Ce vrei mai mult?

Miyagi wrote:Ai dreptate Simpaticule. De ce sa nu lasam forumul asta sa se transforme intr-un bazar al bisnitarilor sau al celor care trag tepe pentru ca si-au luat si ei. Imi place ideea ta ca nu mai suntem offtopic insa asta nu inseamna ca nici macar dreptul sa ne informam corect unii pe altii nu-l mai avem.
ghinozo

Post by ghinozo »

breeeeeeeee...dar eu nu zic nic de tine ma ....asa in general .... :lol:
ghinozo

Post by ghinozo »

dc sarisi' de cur in sus....ca nu am zis cornel sau altcineva...ziceam si eu asa in general ...ca tu te ai simtit cu ditai barzaunele pe caciula :roll: ,sa fii sanatos bebe :lol: , hai ca te pup,te trailes BAFTALO( adica zice sa taraiesti , si multa bafta la peste)
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Asa cum zice rabinul "si tu ai dreptate si tu ai dreptate". In topicurile de vazari cineva isi prezinta o oferta de vanzare. Pretul poate fi deplasat, poate chiar nesimtit. Daca este cineva care stie asta, poate, si chiar e bine sa o spuna. Dar atat. Nu e corect sa stricam topicul de vanzari cu alte comentarii care nu sunt legate de oferta in sine.
Nu trebuie sa ne apucam de discutii cu caracter general despre cerintele si calitatile unei barci, unui sonar, unei mulinete, sa ne laudam cu ce am eu si ce stie sa faca etc.
Bine e ca aceste comentarii sa fie legate strict de oferta facuta. Pretul prea mare, produsul e prea laudat si de fapt nu stie atatea, mai lasa ceva, cat de repede vrei banii ... cam astea ar trebui sa fie comentariile.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
valic

Post by valic »

Asa e Mihai, cum postezi un subiect sau iti dai o parere, imediat se gaseste UNUL mai destep care critica si carcoteste, mai ales ca-si da cu parerea intr-un domeniu pe care nu il stapaneste, sau mai grav nici nu are si nu a avut acel obiect vre-odata ...
Si masina mea, sau barca mea, mulineta, sonarul, etc. sunt mai bune ca ale altora si mai slabe decat altele, si este si normal sa fie asa ... dar nu ma apuc sa critic sau sa jignesc prin atitudine, ca ale tale sunt proaste, iar EL nici macar nu a pipait un astfel de obiect ...
Ai o parere, spune-o dar fara carcoteli si jigniri, parerea mea ...

Cele bune.
Valic
0744 644 368
Miyagi

Post by Miyagi »

Absolut de acord cu voi. Si cu barzaunele :D . Da` cum trebuie sa procedam exact cand avem de "amendat" o postare care e destul de subtil prezentata? Exista o stanza a flerului sau o normativa care il incadreaza? Eu mi-am recunoscut vina si chiar ii cer scuze omului ca poate n-a fost rau intentionat. Altfel! Ma preocupa achizitionarea anumitor bunuri si ma informez despre ele. Uneori o fac mult. Foarte mult. Pana ajung sa-mi fac o parere despre ea intocmai si apare un coleg ( sa nu vorbim despre prieteni desi cred ca de aici pleaca mai totul ) si cere informatii generale despre acel obiect. Cum trebuie procedat? Ne apucam sa dam telefoane? O facem si p-asta. Ce rost mai are un forum atunci? Care-i definitia lui?
Sunt destule interventii care mai de care mai partinitoare insa atata timp cat omul se incadreaza in termenii discutiei eu zic ca nu se strica nimic. Poate ca ar trebui sa se stie ca toate topicurile sunt de interes atata timp cat exista activitate pe ele. Suntem care postam in principiu ca ne intereseaza dezbaterile pe seama acestor subiecte. S-a impamantenit asa mai pretutindeni faptul ca unii posteaza mai mult si altii mai putin si aici multi se simt exclusi pentru simplu fapt ca nu stiu sau ca nu au cu ce sa intervina si atunci cum sa procedam? Sa nu mai postam? Daca asta se intelege mie mi-e clar. Nu voi mai posta decat in conditiile in care mi se cere personal sau nominal, individual, etc, parerea. E adevarat ca nici munca asta de moderator nu e usoara.
Sanatate Domnilor si fire intinse cat mai curand!
Miyagi

Post by Miyagi »

Am avut si eu un topic care a degenerat. Voit. Barbateste am stat acolo si am argumentat ce vindeam, cum, la ce pret, etc. Desi nu erau produse pentru bishnitzarit s-au gandit niste prieteni sa il umple cu de-ale noastre. Am fost nevoit sa deschid altul cerand ca cel alterat sa se inchida. Tot eu! Si acum e acolo si in aceleasi conditii. Ce ar trebui sa zic acum? Ca trebuie facut asa sau altminterea? Nu frate. Am ceva de zis, zic ca de-aia e forum. Daca bat campii e altceva insa daca argumentez, iar argumentele mele stau in picioare atunci lasati lucrurile asa cum sunt. Indiferent de cine oi fi eu.
ghinozo

Post by ghinozo »

Bai cornele tata,pui problema gresit ,parerea mea, sunt de acord cu tine ca discutiile trebuiesc lasate libere,dar asta pe un topic gen( doresc info,sau ceva de genu asta)...dar pe un topic unde tu iti vinzi o lanseta,o barcasau un motor? ,.,,si ai pretul afisat.....inteleg sa te intrebe unul de cat timp o ai ,esti multumit de ea s.a.m.d,dar ce te fcai cand vine unu si zice ...ce bahhhh( ca tot iti place tie bahh ..asta) :roll: ,ce bahh...ca nu e asa...ai o giumaba de lanseta ...ce nu am si eu ...si ce ceri asa mult pha ea...ie din aur?...sau stie el undeva mai ieftin....asta sincer iti spun ...nu mi se pare in regula....
Eu nu crd ca tu esti asa basicos incat sa nu mai postezi( si nici nu crd ca poti) :lol: :lol: :roll: ......
dar defapt nu crd ca ai inteles ce vreu sa zic...si de aia..topai asa :lol:
Nu ma deranjeaza cornele ca 'forumesti' tu mai mult ca mine,sau ca altii....
Miyagi

Post by Miyagi »

ghinozo wrote:Bai cornele tata,pui problema gresit ,parerea mea, sunt de acord cu tine ca discutiile trebuiesc lasate libere,dar asta pe un topic gen( doresc info,sau ceva de genu asta)...dar pe un topic unde tu iti vinzi o lanseta,o barcasau un motor? ,.,,si ai pretul afisat.....inteleg sa te intrebe unul de cat timp o ai ,esti multumit de ea s.a.m.d,dar ce te fcai cand vine unu si zice ...ce bahhhh( ca tot iti place tie bahh ..asta) :roll: ,ce bahh...ca nu e asa...ai o giumaba de lanseta ...ce nu am si eu ...si ce ceri asa mult pha ea...ie din aur?...sau stie el undeva mai ieftin....asta sincer iti spun ...nu mi se pare in regula....
Eu nu crd ca tu esti asa basicos incat sa nu mai postezi( si nici nu crd ca poti) :lol: :lol: :roll: ......
dar defapt nu crd ca ai inteles ce vreu sa zic...si de aia..topai asa :lol:
Nu ma deranjeaza cornele ca 'forumesti' tu mai mult ca mine,sau ca altii....
--------------------------=
Te-am inteles Fratioru`! Tu ai cumparat neste chestii de la mine. Ti le-am dat in conditii normale zic eu. Ca au fost niste chestii de care nici eu nu stiam a fost altceva. Am compensat lipsurile. ( apropo vezi ca inca mai asteapta socarmiu pestele :D ). Ce-ar fi insemnat sa nu fi fost informat, iar eu bisnitar? Frate discutiile astea se intampla pe toate forumurile. E adevarat ca inoportuneaza insa suntem si noi oameni cu bun simt si zic eu ca nu exageram. Aici se vorbeste de o speta in sine sau la modul general? Daca e o chestie generala atunci de acord cu tine.
ghinozo

Post by ghinozo »

stai bre asa....sa ne lamurim ...eu am cumparat alea de la tine...ptr ca stiam exact ce fac alea si ce stiu...asta ptr ca sunt un ALPINIST UTILITAR CU EXPERIENTA,si stiu ce sa cumpar......crezi ca am benanait pe net sa ma informez de unde le ai si ce ai fac cu ele?...ce naiba....si stii bine cum a decurs discutia...tu ai cerut un pret,,,,eu am oferit unu ...si am cazut la mijloc undeva...:roll: ....( vine, vine ..pestele) :D .
bai nene tu nu ai realizat inca CA SE VORBESTE asa...la modu general...AMICAL ...CORNELE TATA..AMICAL....SI NU PE SPETE :lol: :lol: :D ...cel putin eu ...o dau amical ...vaz ca baietii astia sau cam incins :lol: ...dar ma bucur ca totusi topicu e pe subiect.. :lol: :lol: :lol:

bahhh..ma duc la caracalina...acolo sha...stii tu unde...sa nu zici acilea ca te tai.....mi a soptit o pasarea... :roll: ;)

bafta
ghinozo

Post by ghinozo »

cred cai' rost de scandal la sectiunea arbitrii( numai arbitrii au voie acolo?).... ca trancanesc acolo pe sestache de azi dimineata....ce'or vorbii atat?.... :roll: :D
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

nu e ghinozo niciun scandal,ce-ti veni ? discuta si ei,ce vrei sa te faci arbitru !
ghinozo

Post by ghinozo »

stiu bre...da am zis si eu asa......poate .. poate ai scot oleaca din camera aia...sa se mai relaxeze si ei :lol: :lol: ,oare n u or' fi ragusit?
pytzy

Post by pytzy »

ghinozo wrote:stiu bre...da am zis si eu asa......poate .. poate ai scot oleaca din camera aia...sa se mai relaxeze si ei :lol: :lol: ,oare n u or' fi ragusit?
Nu am ragusit frate Ghinozo...stai linistit suntem cu ochi pe tine..... :roll:
BAFTA®
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
ghinozo

Post by ghinozo »

hehehe...iaca vezi ...ca pe unu l am scos din transa :lol: ,ai salut iu PYTZY. :roll:
bre ...eu crd ca acilisa' pe forum ...ar' fi bun un chat ..aa?.....

pytzy wrote:
ghinozo wrote:stiu bre...da am zis si eu asa......poate .. poate ai scot oleaca din camera aia...sa se mai relaxeze si ei :lol: :lol: ,oare n u or' fi ragusit?
Nu am ragusit frate Ghinozo...stai linistit suntem cu ochi pe tine..... :roll:
BAFTA®
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Na,ca ne-ai scos! :lol: Nu am ragusit,dar am oarece dureri la deste!Vroiam si noi sa vedem care este cel mai vigilent "p-acilisea"!Ne-am lamurit,este Ghinozo-cel-Baftos! :lol: :lol: :lol:
Miyagi

Post by Miyagi »

ghinozo wrote:stai bre asa....sa ne lamurim ...eu am cumparat alea de la tine...ptr ca stiam exact ce fac alea si ce stiu...asta ptr ca sunt un ALPINIST UTILITAR CU EXPERIENTA,si stiu ce sa cumpar......crezi ca am benanait pe net sa ma informez de unde le ai si ce ai fac cu ele?...ce naiba....si stii bine cum a decurs discutia...tu ai cerut un pret,,,,eu am oferit unu ...si am cazut la mijloc undeva...:roll: ....( vine, vine ..pestele) :D .
bai nene tu nu ai realizat inca CA SE VORBESTE asa...la modu general...AMICAL ...CORNELE TATA..AMICAL....SI NU PE SPETE :lol: :lol: :D ...cel putin eu ...o dau amical ...vaz ca baietii astia sau cam incins :lol: ...dar ma bucur ca totusi topicu e pe subiect.. :lol: :lol: :lol:

bahhh..ma duc la caracalina...acolo sha...stii tu unde...sa nu zici acilea ca te tai.....mi a soptit o pasarea... :roll: ;)

bafta
unde mah paaaaa......................? Cand? Nu e interzis? Ia mai baga! Poate ne combinam ;) .
Post Reply

Return to “Cafenea”