Seria 2 la Mila 23 la Dorin

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

ghinozo

Re: Seria 2 la Mila 23 la Dorin

Post by ghinozo »

""dintoasa"" e o amica dea mea din mila ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

George Saftoiu wrote:ghinozo ai grija ca din cate stiu eu,"dintoasa" este prohibita pana in vara....
savu alexandru

Post by savu alexandru »

Conform Prohibitiei pe 2011 "dintoasa" lui Ghinozo e protejata de la emiterea ordinului de prohibitie pana pe 2 iunie! Asa ca nu are decat sa puna dinti la salciile de pe mal !
cezar

Post by cezar »

savu alexandru wrote:Conform Prohibitiei pe 2011 "dintoasa" lui Ghinozo e protejata de la emiterea ordinului de prohibitie pana pe 2 iunie! Asa ca nu are decat sa puna dinti la salciile de pe mal !
Este doar un proiect de ordin, Sandule ! Se pare ca Ordinul de prohibitie pt.2011 se va da anul asta prin noiembrie, la cum se misca astia !
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna seara Cezar
Ori cum dupa cum stii avem incintele Obretin,Stipoc(am eu acolo 300 Ha),Cernovca(la Cornel Savin)si mai avem vre-o doua incinte
Eu in fiecare primavara ma prins destul de bine stiuca ,pe canalele din spatele satului, la montura Draskovici
Dar asta bineinteles depinde de vreme.
La Mila prind pescarii crap pe Dunarea Veche(astazi m-a sunat Robert si mi-a spus ca au batut buturugile din fata pensiunii si au luat vre-o 300-400kg crap si somn)
Speranta mea este sa prindem o apa macar de 4-5 grade la Mila
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

:lol: :lol: supertare ghinozule :lol: ,bai fratilor voi nu stiti dar este vorba de o specie inrudita cu stiuca pt care nu este prohibitie,lucioperca matolakis,asta e la liber,d'asta prindem cata vrem ,no proble m :lol: ?
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

costin stefanescu wrote::lol: :lol: supertare ghinozule :lol: ,bai fratilor voi nu stiti dar este vorba de o specie inrudita cu stiuca pt care nu este prohibitie,lucioperca matolakis,asta e la liber,d'asta prindem cata vrem ,no proble m :lol: ?
Eu am auzit ca daca mananci multa deasta .......a doua zi ,ai o durere de cap :lol: :lol: :lol: .....dar e buna cand o prinzi :mrgreen:
robert_13

Post by robert_13 »

revin , fiindca vad ca nu mai sunt pe lista asta: vin si eu: robert rotaru
rubliov

Post by rubliov »

un echipaj ar fi:
costin
paca
rubliov
cu masina mea sau a lui paca(asta pe motorina ne-ar scoate mai ieftin putin....
ghinozo

Post by ghinozo »

caut partener/a!! :roll: ptr a ne tine reciproc de urat' pan' la tulcea... :roll: :roll: :lol:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Alt echipaj:
Petre
Mircea
Ion
cu masina lui Mircea sau a mea (tot motorina)
rubliov

Post by rubliov »

sa se stie ca si cele doua motoare ale asociatiei vor fi acolo.pentru toti participantii.
sa nu ziceti ca "nu vi s-a spus!"
puffyk1

Post by puffyk1 »

forgo dorin wrote:Buna seara Cezar
Ori cum dupa cum stii avem incintele Obretin,Stipoc(am eu acolo 300 Ha),Cernovca(la Cornel Savin)si mai avem vre-o doua incinte
Eu in fiecare primavara ma prins destul de bine stiuca ,pe canalele din spatele satului, la montura Draskovici
Dar asta bineinteles depinde de vreme.
La Mila prind pescarii crap pe Dunarea Veche(astazi m-a sunat Robert si mi-a spus ca au batut buturugile din fata pensiunii si au luat vre-o 300-400kg crap si somn)
Speranta mea este sa prindem o apa macar de 4-5 grade la Mila
Mai, mai, mai....
300-400 kg de crap si somn.....
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Era vorba de pescarii profesionisti o sa ai timp sa ii vezi in actiune cum bat buturugile cu lantul
Astia din mila 23 in fiecare toamna planteaza buturugi pe Dunarea Veche (sint cam 150 de la Mila la crisan)
Toamna tirziu pina primavara le inconjoara cu setci si dupa aia bat cu o funie care are la capat o bucata de lant gros ,buturugile)
johnnie

Post by johnnie »

vin si eu cu fiu-meu, probabil inca un prieten. ma gandesc la seria a doua, nu stiu daca reusesc sa "fug" mai multe zile de la munca.
deci 2-3 persoane, venim cu barca noastra. ca locuri de cazare, ne multumim cu 2 paturi daca mai e loc.
cum se procedeaza? se plateste undeva un avans?
Liberatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt
cezar

Post by cezar »

johnnie wrote:vin si eu cu fiu-meu, probabil inca un prieten. ma gandesc la seria a doua, nu stiu daca reusesc sa "fug" mai multe zile de la munca.
deci 2-3 persoane, venim cu barca noastra. ca locuri de cazare, ne multumim cu 2 paturi daca mai e loc.
cum se procedeaza? se plateste undeva un avans?
Johnnie, te trec cu doua locuri de cazare. Plata pentru cazare+masa se face la fata locului. Avans vom lua numai pentru transportul pe apa, dar daca veniti cu barca voastra, nu se pune problema.
puffyk1

Post by puffyk1 »

forgo dorin wrote:Era vorba de pescarii profesionisti o sa ai timp sa ii vezi in actiune cum bat buturugile cu lantul
Astia din mila 23 in fiecare toamna planteaza buturugi pe Dunarea Veche (sint cam 150 de la Mila la crisan)
Toamna tirziu pina primavara le inconjoara cu setci si dupa aia bat cu o funie care are la capat o bucata de lant gros ,buturugile)
Asa mai merge.... ;)
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Poate aflam si noi daca putem folosi motorul nostru cu cizma scurta acolo,adica sa nu-l car degeaba cu mine si sa aiba Nenea Forgo barci care merg cu cizma lunga si sa nu-l pot folosi. ;)
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna Dimineata
Eu am 4 barci la care se potrivesc ambele tipuri de motoare
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

forgo dorin wrote:Buna Dimineata
Eu am 4 barci la care se potrivesc ambele tipuri de motoare
Perfect...una o sa ma plimbe pe mine :D ......Sper :roll:
johnnie

Post by johnnie »

Mai merge cineva cu barca din Tulcea? Mi-am facut un traseu, pe canale (36-Pardina), dar nu am fost niciodata.
Unde se poate lasa masina+peridoc in Tulcea in siguranta si "subtire"?
Liberatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”