Conform Prohibitiei pe 2011 "dintoasa" lui Ghinozo e protejata de la emiterea ordinului de prohibitie pana pe 2 iunie! Asa ca nu are decat sa puna dinti la salciile de pe mal !
savu alexandru wrote:Conform Prohibitiei pe 2011 "dintoasa" lui Ghinozo e protejata de la emiterea ordinului de prohibitie pana pe 2 iunie! Asa ca nu are decat sa puna dinti la salciile de pe mal !
Este doar un proiect de ordin, Sandule ! Se pare ca Ordinul de prohibitie pt.2011 se va da anul asta prin noiembrie, la cum se misca astia !
Buna seara Cezar
Ori cum dupa cum stii avem incintele Obretin,Stipoc(am eu acolo 300 Ha),Cernovca(la Cornel Savin)si mai avem vre-o doua incinte
Eu in fiecare primavara ma prins destul de bine stiuca ,pe canalele din spatele satului, la montura Draskovici
Dar asta bineinteles depinde de vreme.
La Mila prind pescarii crap pe Dunarea Veche(astazi m-a sunat Robert si mi-a spus ca au batut buturugile din fata pensiunii si au luat vre-o 300-400kg crap si somn)
Speranta mea este sa prindem o apa macar de 4-5 grade la Mila
supertare ghinozule ,bai fratilor voi nu stiti dar este vorba de o specie inrudita cu stiuca pt care nu este prohibitie,lucioperca matolakis,asta e la liber,d'asta prindem cata vrem ,no proble m ?
costin stefanescu wrote: supertare ghinozule ,bai fratilor voi nu stiti dar este vorba de o specie inrudita cu stiuca pt care nu este prohibitie,lucioperca matolakis,asta e la liber,d'asta prindem cata vrem ,no proble m ?
Eu am auzit ca daca mananci multa deasta .......a doua zi ,ai o durere de cap .....dar e buna cand o prinzi
forgo dorin wrote:Buna seara Cezar
Ori cum dupa cum stii avem incintele Obretin,Stipoc(am eu acolo 300 Ha),Cernovca(la Cornel Savin)si mai avem vre-o doua incinte
Eu in fiecare primavara ma prins destul de bine stiuca ,pe canalele din spatele satului, la montura Draskovici
Dar asta bineinteles depinde de vreme.
La Mila prind pescarii crap pe Dunarea Veche(astazi m-a sunat Robert si mi-a spus ca au batut buturugile din fata pensiunii si au luat vre-o 300-400kg crap si somn)
Speranta mea este sa prindem o apa macar de 4-5 grade la Mila
Era vorba de pescarii profesionisti o sa ai timp sa ii vezi in actiune cum bat buturugile cu lantul
Astia din mila 23 in fiecare toamna planteaza buturugi pe Dunarea Veche (sint cam 150 de la Mila la crisan)
Toamna tirziu pina primavara le inconjoara cu setci si dupa aia bat cu o funie care are la capat o bucata de lant gros ,buturugile)
vin si eu cu fiu-meu, probabil inca un prieten. ma gandesc la seria a doua, nu stiu daca reusesc sa "fug" mai multe zile de la munca.
deci 2-3 persoane, venim cu barca noastra. ca locuri de cazare, ne multumim cu 2 paturi daca mai e loc.
cum se procedeaza? se plateste undeva un avans?
Liberatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt
johnnie wrote:vin si eu cu fiu-meu, probabil inca un prieten. ma gandesc la seria a doua, nu stiu daca reusesc sa "fug" mai multe zile de la munca.
deci 2-3 persoane, venim cu barca noastra. ca locuri de cazare, ne multumim cu 2 paturi daca mai e loc.
cum se procedeaza? se plateste undeva un avans?
Johnnie, te trec cu doua locuri de cazare. Plata pentru cazare+masa se face la fata locului. Avans vom lua numai pentru transportul pe apa, dar daca veniti cu barca voastra, nu se pune problema.
forgo dorin wrote:Era vorba de pescarii profesionisti o sa ai timp sa ii vezi in actiune cum bat buturugile cu lantul
Astia din mila 23 in fiecare toamna planteaza buturugi pe Dunarea Veche (sint cam 150 de la Mila la crisan)
Toamna tirziu pina primavara le inconjoara cu setci si dupa aia bat cu o funie care are la capat o bucata de lant gros ,buturugile)
Poate aflam si noi daca putem folosi motorul nostru cu cizma scurta acolo,adica sa nu-l car degeaba cu mine si sa aiba Nenea Forgo barci care merg cu cizma lunga si sa nu-l pot folosi.
Mai merge cineva cu barca din Tulcea? Mi-am facut un traseu, pe canale (36-Pardina), dar nu am fost niciodata.
Unde se poate lasa masina+peridoc in Tulcea in siguranta si "subtire"?
Liberatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt