Reduceri de iarna
Moderator: dutustoica
-
Reduceri de iarna
La Senzor au inceput reducrerile de iarna cu 50%. Aceste reduceri se aplica la toate produsele marca Senzor (echipamente crap, camping, nade, momeli si ce or mai avea). Perioada reducerilor este 1 - 19 decembrie. Magazinul este situat pe strada Omului nr.21 (in spatele unitatii de pompieri din Damaroaia) unde intorcea tramvaiul 24 si autobuzul 331 (poate tot acolo intorc insa nu mai stiu). Sambata si duminica este inchis.
0745578278
- Petru Burian
Re: Reduceri de iarna
O postare care merita mai mult decat o mie de argumente politice

„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Reducerile incep de luni 30 nov.!
Centrează harta asta pe locul' cu pricina, copiază coordonatele (adresa de sus ... aia cu http://... o selectezi pe toată si apeşi pe Ctrl+C) şi apoi vii aici si dai Ctrl+V s-o vedem toti.
Eventual inainte de asta clicăi în Map Type şi alegi Satellite + Old places ca să se vadă ce-a mai figurat p-acolo unu'-altu'.
Asta ca să poată merge oricine direct fără să mai intrebe pe unu'-altu'
PS: Am centrat harta pe pompieri...
Eventual inainte de asta clicăi în Map Type şi alegi Satellite + Old places ca să se vadă ce-a mai figurat p-acolo unu'-altu'.
Asta ca să poată merge oricine direct fără să mai intrebe pe unu'-altu'

PS: Am centrat harta pe pompieri...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
-
Nu stiu care este strada cu exactitate. Maine dimineata ma duc acolo si voi afla.
0745578278
Am aflat eu după altă hartă... am figurat acolo... cam ciudat, o stradă în T.
Pentru ca nu shtie sa arate direct coordonatele am capturat ecranu' si am pus captura aici.
Pentru ca nu shtie sa arate direct coordonatele am capturat ecranu' si am pus captura aici.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
--
RBu'
--
RBu'
Unde este parcata duba alba, acolo este magazinul!
-
Am fost astazi la deschidere impreuna cu Sebi si Mita (ora 10). Pot spune ca era ceva aglomeratie, iar stocul se micsoreaza la fiecare minut. Eu m-am dus chitit pe un pat atlas si un sac de dormit viking. Astia ai mei cand au vazut scaunele si preturile reduse... si-au ales si ei un scaun satelit... ca de... e criza... 
P.S. A devenit "periculos" sa merg insotit de nevasta chiar si la un magazin cu articole de pescuit...

P.S. A devenit "periculos" sa merg insotit de nevasta chiar si la un magazin cu articole de pescuit...

0745578278
Am fost si eu acolo luni. M-am intors cu CSL, SPD, aroma Mister Crab, Ulei de Piper Negru... 
apropos: Multumesc Eugen pentru pont

Za dacs cam from za tracs!
-
- Moderator
mikcutu wrote:Am fost si eu acolo luni. M-am intors cu CSL, SPD, aroma Mister Crab, Ulei de Piper Negru...
Pe mine m-au lasat niste tiganushi fara accesoriile de pescuit. Mi-au spart masina in care erau si au luat tot. Noroc ca lansetele le aveam in casa, la fel si cortul. Am recuperat doar cateva mulinete.
Ce zici Mikutu, merita ca bani, sa-mi refac "pierderile" cumparand de la Senzor?
Tot reduceri de 50% la orice produs face si Aquamania din str. Dinu Vintila.
Nu stiu daca, de obicei, au preturi mari.
Am intrat aseara pe la ei, si magazinul era cam pustiu; cel putin in showroom.
Inclin sa cred ca preturile la ei sunt mari, avand in vedere de la ce pret se facea discountul pentru lansete, de exemplu.
Cred ca se poate incerca, daca aveti timp.
Orar: L-V 10-18
Nu stiu daca, de obicei, au preturi mari.
Am intrat aseara pe la ei, si magazinul era cam pustiu; cel putin in showroom.
Inclin sa cred ca preturile la ei sunt mari, avand in vedere de la ce pret se facea discountul pentru lansete, de exemplu.
Cred ca se poate incerca, daca aveti timp.
Orar: L-V 10-18
Pescuitul = Relaxare în natură