La Mila 23, acasa la Dorin Forgo

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

rebeu

Re: La Mila 23, acasa la Dorin Forgo

Post by rebeu »

Hummmm... văd că de ponton nu mai spuneţi nimic... m-aş băga şi eu... dar am o reţinere... poate cineva să pună coordonatele pensiunii?
Nu de alta dar, dacă e să car (târâi) harnaşamentul sute de metri până la mal... mai bine stau acasă şi vă critic pe net (sic!) :o :ugeek: :evil:

LE: Am gasit o poză pe GE la coordonatele 45g13m45.52sN / 29g15m26.33sE. Aia e?
Last edited by rebeu on 22 Feb 2011, 18:21, edited 2 times in total.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
modigliani

Post by modigliani »

Inca ma abtin . Probleme . Dar oricum merg nu in perioada a II-a . In prima . Repet , nu-i de referinta ce spun acum . Sunt sanse maxim 10 % sa pot ajunge .
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
rebeu

Post by rebeu »

He he heeee... dacă aia e pensiunea (cea din fotografie de pe GoogleEarth) am şi o premieră! Vine şi soţia mea!
Când a văzut poza... n-a suflat o vorbă de hummm... mereu mă critică atunci când zic ceva de mers la peşte...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
cezar

Post by cezar »

rebeu wrote:He he heeee... dacă aia e pensiunea (cea din fotografie de pe GoogleEarth) am şi o premieră! Vine şi soţia mea!
Când a văzut poza... n-a suflat o vorbă de hummm... mereu mă critică atunci când zic ceva de mers la peşte...
Aia este Radule, arata bine de tot. Planul meu este ca pe cei veniti cu sotiile, sa-i cazam la pensiune, iar noi, adica "haiducii", sa dormim pe ponton. ;)
rebeu

Post by rebeu »

În cazul acesta, oricum nu stric restul înscrierilor... mai amân un pic definirea perioadei... să apuce să vadă programările la gărzi... probabil că mâine sau poimâine voi şti sigur ce şi cum.
--
RBu'
savu alexandru

Post by savu alexandru »

As fi interesat de iesirea la Mila 23 in a doua perioada(2 persoane!).
Daca nu mai este loc gasim cazare dar am dori sa participam la programul grupului!
Lorelai

Post by Lorelai »

Exista benzinarie la mila 23 ?
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
cezar

Post by cezar »

Lorelai wrote:Exista benzinarie la mila 23 ?
Da, STAR 2000. Program non-stop (daca nu-i prea beat benzinarul) ;)
mihai_mura

Post by mihai_mura »

cezar wrote:
De e benzinarul afumat, dati banii la catelul de va iese in cale (vijla maghiara) si asteptati sa va aduca furtunul sau ce ati comandat.
Comenzile sunt urmatoarele (de notat si de repetat in oglinda!!!):
1 latrat = aduce furtunul de benzina
2 latraturi = aduce apa minerala
3 latraturi = aduce bere
la 4 sau mai multe latraturi = veti fi refuzati pe motiv ca ....nu serveste clientii in stare de ebrietate. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

mihai_mura wrote:
cezar wrote:
De e benzinarul afumat, dati banii la catelul de va iese in cale (vijla maghiara) si asteptati sa va aduca furtunul sau ce ati comandat.
Comenzile sunt urmatoarele (de notat si de repetat in oglinda!!!):
1 latrat = aduce furtunul de benzina
2 latraturi = aduce apa minerala
3 latraturi = aduce bere
la 4 sau mai multe latraturi = veti fi refuzati pe motiv ca ....nu serveste clientii in stare de ebrietate. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mihalache,ce vrajeala ai in tine :lol: !
rebeu

Post by rebeu »

Gata, s-a stabilit... Dacă mai este loc (sper să nu fie surprize) pentru seria a doua, mă înscriu şi eu împreună cu soţia, cu cazarea la vilă. E OK?
--
RBu'
robert_13

Post by robert_13 »

vin si eu (Robert Rotaru), in perioada a doua : din 31.03...
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

va salut,optez pentru grupa - A -plus inca o persoana,multumesc.
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
Ardox

Post by Ardox »

Daca mai e loc, vin si eu in prima perioada. Care sunt formalitatile de inscriere?
Ehud ELIA
Vasile Dionis

Post by Vasile Dionis »

Salutare cetateni pescari !!!!

Daca da si/sau nu va deranjaza , merg si eu in prima serie .

Cu multumiri si salutari .
valic

Post by valic »

si eu tot prima serie
Valic
0744 644 368
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Prieteni, am stat io ca ardeleanu si am cugetat, da nu mult, si am ajuns la urmatoarea dilema: ce ar fi daca am face o extensie - cum zice Cezar - dar din 26 martie. Cu alte cuvinte, de ce sa stau sambata si duminica acasa si sa-mi iau zile de concediu in plus ca sa plec de luni!!!!
Ce inseamna asta:
a. prima serie sa plece spre Tulcea sambata 26.03. si sa se intoarca miercuri 30.03 Asta inseamna 5 zile (4 nopti), din care doua pe drum, deci 3 de pescuiala.
b. a doua serie pleaca de pe 30.03 pana pe 03.04 adiaca tot 5 zile (4 nopti). In acest fel schimbul de serii se face plin pe plin, ma refer la ambarcatiuni.
In urma unei discutii telefonice, dl Forgo n-ar avea nimic impotriva acestei programari.
Intrucat, lansarea ofertei (cu seria 1 incepand din 28)s-a facut, iar cei interesati s-au inscris in una sau alta din perioade, va rog pe toti cei care ati optat pentru aceasta iesire sa va spuneti parerea in legatura cu propunerea mea. Adica, cei inscrisi in prima perioada daca sunt de acord sa plecam de sambata 26.03 pana pe 30, iar cei inscrisi in seria a doua, daca le convine plecarea din 30.03 pana pe 03.04.
Acestea sa fie seriile de baza in functie de care vom discuta de transport Tulcea-Mila (care-i cel mai important, dupa parerea mea) si cazare. Desigur, cei care doresc o prelungire sau o scurtare a sejurului, pot s-o faca, dar musai sa posteze ca sa stim toti cum ne organizam.
Pana in prezent, in seria 1 s-au inscris urmatorii "tovarasi":
1-2. Ionut Preda si Adrian Constantin
3-6. Alex.Chiriac + 3 (4) prieteni
7. Rubliov - confirmat
8. Dutu Stoica - confirmat
9-10. Cristi Dinu + 1 pers. - confirmat
11. Ehud Elia
12. Iancu Dumitrescu _ confirmat
13. Vasile Mihail Dionis (Mahoie) -
14. Vali Coff confirmat
15-16. Mihai Vinturache + 1 persoana - confirmat

17-18 Johnnie + 1 persoana
19. Ono
Dupa definitivarea seriilor, vom trece la organizarea transportului pana la Tulcea, aranjarea pescuielilor la fata locului, programul zilnic, si multe altele....
Astept parerea voastra.
Last edited by dutustoica on 27 Feb 2011, 11:05, edited 2 times in total.
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

eu unu sunt incantat, pe 31 nu puteam,aveam de gand sa plec de pe 25 03 si sa ma intorc pe 30-03 ,de acord. :D
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Apoi,dac-o cujetat ardeleanu`,musai sa-i dam dreptate:eu sunt de acord!Cu o conditie-sa faca un drum la Banisor pana atunci! ;) :lol:
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Dumitrescu Iancu wrote:Apoi,dac-o cujetat ardeleanu`,musai sa-i dam dreptate:eu sunt de acord!Cu o conditie-sa faca un drum la Banisor pana atunci! ;) :lol:
Ii programat deja. Stati linistiti. Sunt cam de mult timp, pe cota de avarie.
V-am bifat, pe tine si pe Cristi, la pescuit, nu la "Banisor" :lol: :lol: :lol: . Astept si alte pareri.
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”