Prieteni, sa ne pregatim de Balul APC 21 !
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: Prieteni, sa ne pregatim de Balul APC 21 !
Urmatoarea petrecere cel putin la fel de tare va fi mai curand decat credeti....
Ati uitat de Eco Ara 2011?!?
Ati uitat de Eco Ara 2011?!?
BINE ? da a fost, doar capul e cam tare ....
Valic
0744 644 368
0744 644 368
a fost frumos,placut,....super tare(ar zice fi'miu)
astept editia a treia AMR363 de zile...
astept editia a treia AMR363 de zile...
-
- Moderator
n-am uitat Mihai,ce sa mai,o sa avem un an plin 

Da Costine, asa este si mie imi pare rau ca nu am ajuns.
Cu ceva eforturi am participat la prima editie a balului si eram convins ca nu voi rata niciuna pe viitor.
Preferam sa fiu last entry ca si Dan T, daca mai erau locuri, dar vineri am ajuns la medic cu copilul din cauza unei infectii respiratorii combinate cu otita, febra si dureri provocate de cativa dintisori care apareau din gingie. Am "dansat" cu bebe in brate doua nopti...
Asta e, ne adaptam la situatii.
Din imagini se vede ca v-ati distrat la maxim si nici nu avea cum sa fie altfel.
Bravo voua si la mai mare.
Povesti si impresii de la bal astept de la cei care isi mai aduc aminte la urmatoarea cafenea.
Cu ceva eforturi am participat la prima editie a balului si eram convins ca nu voi rata niciuna pe viitor.
Preferam sa fiu last entry ca si Dan T, daca mai erau locuri, dar vineri am ajuns la medic cu copilul din cauza unei infectii respiratorii combinate cu otita, febra si dureri provocate de cativa dintisori care apareau din gingie. Am "dansat" cu bebe in brate doua nopti...
Asta e, ne adaptam la situatii.
Din imagini se vede ca v-ati distrat la maxim si nici nu avea cum sa fie altfel.
Bravo voua si la mai mare.
Povesti si impresii de la bal astept de la cei care isi mai aduc aminte la urmatoarea cafenea.
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
Dragi Prieteni,
Multmumim organizatorilor si participantilor pentru petrecerea minunata!
Un grup de exceptie!
Cu prietenie si respect,
Daniela si Daniel
Multmumim organizatorilor si participantilor pentru petrecerea minunata!
Un grup de exceptie!
Cu prietenie si respect,
Daniela si Daniel
Organizare excelenta, oameni deosebiti, o atmosfera destinsa si placuta cu toate cele necesare. Muzica buna, meniul pe masura (totusi as impusca bucatarul care a stricat crapul
).
Daca nu se intampla vreo minunatie care sa ne strice programul, participarea mea si a sotiei la urmatoarea iesire alaturi de voi este garantata.
Musai de mentionat palinca de la Dutu. O licoare de exceptie..

Daca nu se intampla vreo minunatie care sa ne strice programul, participarea mea si a sotiei la urmatoarea iesire alaturi de voi este garantata.
si IO as impusca bucatarul ........... baiatu' cred ca nu stie ce e aia saramura .... !!!!Dan T wrote:Organizare excelenta, oameni deosebiti, o atmosfera destinsa si placuta cu toate cele necesare. Muzica buna, meniul pe masura (totusi as impusca bucatarul care a stricat crapul).
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Da, a semanat mai mult cu ostropelul ! probabil ca nu a stiut ca este intr-o comunitate de pescari.valic wrote:si IO as impusca bucatarul ........... baiatu' cred ca nu stie ce e aia saramura .... !!!!Dan T wrote:Organizare excelenta, oameni deosebiti, o atmosfera destinsa si placuta cu toate cele necesare. Muzica buna, meniul pe masura (totusi as impusca bucatarul care a stricat crapul).
Lasa, Dane, ca facem noi saramura la Dunare, stii tu cum se gateste pe malul apei la APC21

Cu apa din garla...
Bunicii s-au simtit ca la 20 de ani fara griji in mijlocul prietenilor ! Nici nu ne asteptam sa fie altfel ! Va multumim si asteptam crapul si saramura pe mal de apa !Multumim domnului Mihai pentru muzica !
Telefon: 0722.238.714
A fost super OK !
Hai sa ne gandim si la faptul ca , gazdele noastre, in speta localul, nu cred ca au in fiecare zi o asa provocare.
Asa ca pe carcotasi ii trecem din oficiu la bucatarie, la prima actiune.
Ma trec si eu in categorie, pentru a nu fi discutii !

Hai sa ne gandim si la faptul ca , gazdele noastre, in speta localul, nu cred ca au in fiecare zi o asa provocare.
Asa ca pe carcotasi ii trecem din oficiu la bucatarie, la prima actiune.
Ma trec si eu in categorie, pentru a nu fi discutii !

Eu fac salateleLorelai wrote:Asa ca pe carcotasi ii trecem din oficiu la bucatarie, la prima actiune.