Eu cred ca Basescu ar fi trebuit sa declare ca se retrage din campanie si sa se organizeze altele...........dupa filmul cu baiatul lovit...........
Nu meritam un asa presedinte ...........
Pe bune ..........
merita impuscat

Moderator: administrator
Filmul nici nu ma intereseaza !matei1971 wrote:Filmul a fost un trucaj marca ion iliescu!
Cica Basescu se ciocneste pe holu' Parlamentului de Ion Iliescu. Marinaru' s-a ratoit la el:Claudiu wrote:Ma bucur ca nu l-am votat nici atunci si nici acum.
Vb. d-lui Cezar": ochii spun totul...
Nu l-am votat niciodata pe Iliescu, consider ca are multe explicatii de dat pentru trecut.Adar Marian wrote:Eu nu l-am vazut niciodata pe Isus, si cu toate astea cred in el. Pe Iliescu l-am vazut de atatea ori, ca mi s-a acrit, insa daca-mi zice ca azi e vineri, ma duc sa-mi cumpar un ziar, ca nu-l cred.
Chestii de optica...
...care-s aia ...???Claudiu wrote:Oamenii lu' base
Pantazig04 wrote:Faptul ca bestia a batut un copil ,ca evident avea o fata de fiara incoltita (data-n fapt abia acu' de ingerasul patrician) ,e un mizilic fata de ce a putut comite in tineretea-i desfranata : din surse evident demne de incredere ,am aflat ca inainte sa intre la Inst. de Marina,a violat cu cruzime o silfida fecioara ,ai carei frati l-au batut pana i-au scos un ochi.Deci ochiul ala e de sticla...Chestie semanata si imprastiata de un om "de incredere" .Va asigur ca samanta a dat roade.
Acu stau si ma gandesc :ce drac' ne facem daca mor de gripa porcina mentorii "prostanacului" ? Cine-i mai trimite indicatii ?
Asa ca mai bine cu unul care are cu ce sa violeze ,decat ...
Si apoi moor de grija marilor ziaristi ultraechidistanti .Gura lor ce-o sa mai manance ,saracutii de ei ..
Minunata! Cine-i desteptu'?Adar Marian wrote:... si mai am una:
- Decat c-un prost la castig, mai bine c-un destept la paguba.
Ia sa-l intrebati pe Iliescu: cine-i prostanacu? Ca ultima i-a servit-o chiar in ziua votarii...