Moderator: Pacapescarul
ma si vedeam pe ara ,cum il intreceam pe puffyk, e jale ,pestele asta...CRISTI DINU wrote:foarte fain ,sunt de parere ca nu trebuie sa-mi zboare mintea la asa ceva,ca deja ma ia cu ameteala,totusi riscu nu este asa mare ,in caz de aterizare fortata,ca doar ti cursul apei,numa ca de elicea aia mare care trebuie sa-ti stea in carca.![]()
Eu m-as baga la facut o chestie din asta cu doua locuri. Mai e interesat cineva?Albatrin wrote:Nimic mai simplu !!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZBnWa_tI ... re=related
Foarte tare!! Dar intrebarea acum este : Ce fel de permis ai nevoie pt ea?
Cristi, nu cred ca vin, nu am niciun fel de echipament pentru copca...iar daca e si ger, cu siguranta nu...CRISTI DINU wrote:hiiiililooo,alt..
vorbim ono,vi cumva la lilieci ?
PETREMAN wrote:Foarte tare!! Dar intrebarea acum este : Ce fel de permis ai nevoie pt ea?
Am stat si m-am gandit mai bineCRISTI DINU wrote:foarte fain ,sunt de parere ca nu trebuie sa-mi zboare mintea la asa ceva,ca deja ma ia cu ameteala,totusi riscu nu este asa mare ,in caz de aterizare fortata,ca doar ti cursul apei,numa ca de elicea aia mare care trebuie sa-ti stea in carca.![]()
Una daca esti trist si nu esti cu prieteniiPETREMAN wrote:CRISTI DINU wrote: unde mai pui ca banuiesc ca tre sa ai si parasuta cu tine (cel putin una)
Daca ridica 500 kg (2 persoane) iti trebuie un motor de 40 cp si poti zbura cu 50 km/h. Daca vrei sa zbori cu 75 km/h iti trebuie cam 65 cp (in aceleasi conditii). Dar poti zbura si cu 10 cp, dar ai viteza mai mica.PETREMAN wrote:ma intrebam ce putere trebuie sa aibe motorul ca sa te ridici ?