Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Aline, stai linistit, altii ne acuza ca ne luam "mertzane", "viloaie", "jipane", etc.ALIN66 wrote:M-a mancat rau de tot in ....!sa nu zic ca m-a ramat (dupa cum am vorbit astazi cu un prieten),sa propun aceasta lista!Nu era vorba de CNP-uri,adrese,nr de telefon ,coduri PIN,conturi bancare,adrese de e-mail,etc ci pur si simplu de un nume!Era (sau este) modul meu de "revansa sau raspuns" la adresa unora care spun pe alte site-uri ca APC 21 are doar 100-200 membri.....!Asta e....imi pare rau ca am fost gresit(sa nu spun prost) inteles
![]()
....de aceea propun admin sa inchida acest topic!
Corect !!!...nuj pe cine poate ajuta, daca PC21 are sau nu, "n" nr de membri, sau numele acestora sunt, sau nu rasunatoare...pe net fiind, fiecare dintre noi, ne`am ales prietenii si cunostintele, cu unii vorbim pe mess(io nu vb pe mess cu nime, in afara de Fae, care nu prea mai are bani sa sune), pe "mp"uri, cu altii la telefon, iar cu altii, nici ca avem frun gand sa comunicam cumva...Mihai Vinturache wrote:Eu mi-am pus numele in clar pe forum, Iancu la fel. Dar sunt o multime de colegi care folosesc nickname-uri.Pentru mine asta inseamna, din start, ca nu au dorit sa le fie cunoscute numele reale. Sau mai corect spus ca au dorit ca acestea sa fie cunoscute doar de un grup restrans. Acelasi lucru se intampla cam pe toate forumurile. Cred ca trebuie sa tinem cont de asta atunci cand avem in vedere toti membrii asociatiei, fie ca posteaza sau nu pe forum. Numele meu (si atat) pe aceasta lista nu m-ar deranja. Dar nu toti au aceeasi opinie.
Asa cum eu, tu si multi altii, au la "semnatura" cateva cuvinte, id de mess, nr de celular, oricine va dori asta, o poate face public, facand acelasi lucru, sau postand pe forumu` asociatiei, orice informatii doresc sa fie facuta publice...valic wrote:Pote nu ar fi rau sa existe o lista a membrilor ce sa contina doar minime informatii: nume, nickname, telefon, e-mail, oras de domiciliu ....... parerea mea ...... Cele bune.
ai uitat sa treci, colectia de vin-tuica,butoaiele alea pline ochi.ALIN66 wrote:Pai si eu mi-am pus tot numele la prezentari,si ca sa dovedesc ca nu am nimic de ascuns il pun si aici : CHIRIAC ALEXANDRU-ID:speed_66_al,e-mail:speed_66_al@yahoo.com,0730088867/0745090668(daca e sa fiu injurat rog doritorii sa o faca pe nr de tel de vodafone-e cartela reincarcabila si barem sa profit de lucrul asta![]()
![]()
)
CRISTI DINU wrote:ai uitat sa treci, colectia de vin-tuica,butoaiele alea pline ochi.ALIN66 wrote:Pai si eu mi-am pus tot numele la prezentari,si ca sa dovedesc ca nu am nimic de ascuns il pun si aici : CHIRIAC ALEXANDRU-ID:speed_66_al,e-mail:speed_66_al@yahoo.com,0730088867/0745090668(daca e sa fiu injurat rog doritorii sa o faca pe nr de tel de vodafone-e cartela reincarcabila si barem sa profit de lucrul asta![]()
![]()
)