...parerea mea ..... cu lista in discutie este cam asta, ordonat si pe puncte :
- daca in statut nu-i prevazuta, inseamna ca nu-i potzi obliga pe membri sa-si vada nume si prenume publicate asa, d'aia ca sa ne aratam muschii ..... !!!! si la o gugaleala, cine n-are ce face, sa gaseasca cate unul cate ceva de interpretat ......
- un tablou al APC21 ar fi util si profesionist: infiintata prin hot.jud ../ data de .presedinte ( ales prin act constitutiv, hot com,adunare ) comitet coordonator, secretari, nr cluburi sau sectii, nr membri , nr. membrii
fara numar, fara numar ... ptr dusmanii mei 
, alea-alea, generalitati ...
- adminu' sa creeze o sectiune alaturata celei de prezentare a asoc. APC, eu unul simt nevoie, unde membri sa poata posta de buna voie, obligat sau fortat : prenumele sub care este deacod a fi apelat in asoc, un avatar cu foto
format A4, fata, profil si spate pentru a fi recunoscuti

mai ales la cafenele
subliniez, e parerea mea, fara subiect pentru o polemica, de discutat numa-n comitet de conducere, n-am propus nimic obligatoriu, numa capacitati tehnice si timp pierdut sunt necesare ..... eventual alte propuneri de up-grade, topic dedicat ( gen " aici ne prezentam" cu posib. de upload foto gen avatar ) ......

poze de grup, de nunta si botez ....interzise cele cu baboi in brate in bucatarie sau in baie, cunoscatorii stie ...
Traiasca Garda si Capitanul