Premiu : 500 lei, constand in scule/echipamente de pescuit, conform alegerii facute de castigator, din ofertele firmelor cunoscute.
Regulamentul si data/ora...in curand !

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Burta pe carte !PETER wrote:Copca sau stationar?![]()
Bravo Cezar !
Pe Dunare ma duc cu banii aia..........
Iar daca se amana (sau anuleaza), sa vezi bocete si jale pe profesionistii "gulgutei".ioanrv wrote:Ioan Victor. Ha ! Concursul asta sper sa-mi faca reintrarea in plina glorie. Sabotorii s-ar putea sa nu participe ca sa nu ne strangem 10 si sa se anuleze competitia. Hai curaj, sa va duc la groapa cu furnici![]()
Pai in regulament este scris ca se amana cu doua saptamani, daca nu sunt minimum 10 competitori.ioanrv wrote:Treaba voastra daca nu va inscrieti, poate se tine si cu 4 participanti dar fara premiu si asa as iesi mai bine adica pe locul 4 din 4 decat pe locul 10 din 10.
Nu are cum sa fie protejatul meu, poate inverscezar wrote:Pai in regulament este scris ca se amana cu doua saptamani, daca nu sunt minimum 10 competitori.ioanrv wrote:Treaba voastra daca nu va inscrieti, poate se tine si cu 4 participanti dar fara premiu si asa as iesi mai bine adica pe locul 4 din 4 decat pe locul 10 din 10.
Si nici nu vrem sa ramanem cu premiile neatribuite, ca iar se ia protejatul dvs. de noi !
Moshule, bine ai revenit !ioanrv wrote:Ah ce-mi place, am inceput iar sa bantui pe forumurile de pescuit...Claudiu, hai, dezmorteste-te si tu
![]()
Of, tot pe astia amarati, abia iesiti din carcera, ii vedeti...cezar wrote:& ioanrv
Hai sa nu iesim din topic. Ok ?
Astia iesiti din carcera, se afla in "perioada de probatiune", conform legii!ioanrv wrote:Of, tot pe astia amarati, abia iesiti din carcera, ii vedeti...cezar wrote:& ioanrv
Hai sa nu iesim din topic. Ok ?