Va salut pe toti.Am 4- -5- 6- sau mai multe permise de toate felurile, dar stiti care a a fost primul obtinut ? Primul a fost cel de pescuit sportiv de la A.G.V.P.S.Diana (60 lei comunisti, pentru elevi si pentru adulti sau salariati era 220 lei) .Prin 1982 cred, de atunci cochetez cu pescuitul si sa va explic.Ma intitulez Cristian Valentin D.(prieteni imi spun Cristi si pe voi va rog sa-mi spuneti la fel), Si am dat cu batul in balta cand aveam vreo paispe ani.Dar sa nu credeti ca m-am tinut de treaba constincios pina acum

. In schimb va pot spune motivele,sau cate ceva despre mine pentru a ma putea cunoaste mai bine, Fost motociclist( Mobra Hoinar 3 la numar),pescar de ocazie, in toti acesti ani. Si actualmente RULOTIST CONVINS.Sunt an de fabricatie 1968, Primavara,deci am vre-o 43 si iubesc natura,si drumetiile, pescuitul,si ecologismul, daca ii pot spune asa.De cate ori am ocazia plec din Bucurestiul asta imbicsit pentru a sta in aer curat,la pescuit, sau pur si simplu degeaba la soare,si stiti ca nu e rau,cu gratarul si berea in fata.Am un baiat care acum are 13 ani si jumatate si care la aniversarea zilei onomastice de 6 ani si-a dorit ca drept cadou o undita telescopica de 3 metri ,iar la 7 ani, propria lui lanseta,le-a primit pe amandoua,si in schimb m-a facut de rusine, in privinta pescuitului in fata prietenilor,pt,ca eu beam bere si el prindea caras si ciortan la 0,5 si 1 kg.(Se intimpla pe Mataraua la D-nul Surdu si d-na Angela),Mai multe va voi spune despre mine pe forum.Desi sunt membru al forumului de aprope un an,ma prezint de abia acum,lipsa de timp si putina neglijenta, pe care va rog sa o scuzati.Multumesc.
P.S. - Sa va motivez si Nick-name-ul meu : Mobra Hoinar a fost sufletul si pasiunea tineretii mele,dar ma si caracteizeaza, pentru ca am hoinarit toata viata prin tara si nu ma potolesc cate zile o sa am, pentru ca avem o tara minunata, pe care nu stim sa o pretuim si sa o valorificam, iar 7777 reprezinta numarul meu norocos,un numar benefic dealtfel daca veti citi prezicerile si horoscoapele chinezesti .