Nu chiar Este vorba de doi baieti curajosi si mai ales perseverenti, care acum un an si-au propus ca umbland prin tara sa prinda aprox. 40 de specii diferite de peste. Au filmat tot, au realizat material brut pt. aprox. 20 episoade, cu o fecventa estimata de 1 episod/saptamana. Nu au reusit "valorificarea" la vreun post TV. Pe YouTube nu au fost admisi din ratiuni de drepturi de autor (colona sonora) asa ca pot fi urmariti la adresa de mai jos. http://www.reactii.ro/reactiitv/fire-de ... p-i-teste/
Last edited by Petru Burian on 20 Nov 2009, 08:01, edited 2 times in total.
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Da, am găsit primele 3. Deja i-am postat şi la kiiştii mei... sper să nu crape serveru' când s-or duce 3-4 mii de nebuni după KIA p-acolo...
Episoadele chiar sunt de văzut pe vremea asta....
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'