Giugiumeau e pusa doar la deruta acolo . Iti dai seama k am luat pe altceva pestele .
Astia sunt prinsi pe Milotina , balta care nu a mai fost pescuita la salau de vreo 6 ani si rezultatele se vad .

Moderator: Pacapescarul
Poi to`mai de-aia imi dau seama ca doar am luat si eu niste urate de 2/0rosu razvan wrote:Cornele parca nu ma cunosti ......
Giugiumeau e pusa doar la deruta acolo . Iti dai seama k am luat pe altceva pestele .
Astia sunt prinsi pe Milotina , balta care nu a mai fost pescuita la salau de vreo 6 ani si rezultatele se vad .
Da te-am inteles oricum. Ideea era daca ma duci si pe mine ca vreau sa vad daca imi mai pastrez Beast Masteru` ala sau imi fac si eu ceva custom?Miyagi wrote:Poi to`mai de-aia imi dau seama ca doar am luat si eu niste urate de 2/0rosu razvan wrote:Cornele parca nu ma cunosti ......
Astia sunt prinsi pe Milotina , balta care nu a mai fost pescuita la salau de vreo 6 ani si rezultatele se vad .da` la tine. Da` acu blufasi. Cand ai avut tu timp sa-ti refaci trusa. Ultima data ti-ai vandut-o la Rates
. Am cumparat si io atunci cate ceva si daca iti aduci aminte pa Lilieci am pictat si un Pinoccio care samana un pic cu al tau da` era mai mult dupa reteta lu` Paco.
Da Boss! Ai dat cu albele alea de care am luat si eu?rosu razvan wrote:Incercam Cornele fara nici o problema . Cand ai timp da un telefon si mergem .
Intre timp am mai facut o partida acolo si uite ce a iesit .....
Atunci?rosu razvan wrote:NU am dat pe alb . Spre surprinderea mea pe alb nu a vrut deloc .
Ai dreptate. Da` urata culoarea aia. De fapt nici culoare nu e.rosu razvan wrote:Am luat la un turboshad de la bass assasin o culoare de nu dadeam cu ea niciodata .
Da nu manca la altceva si am incercat si cu asta si uite ce a iesit .