Pt. Claudiu

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
valic

Pt. Claudiu

Post by valic »

Frate,

Nu fii "..." .... stai aproape ... eu am sters ........... nu te supara .........
Vorbim .......... ;) ;)
Valic
0744 644 368
Claudiu

Re: Pt. Claudiu

Post by Claudiu »

Nu-i cu suparare ;)
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Neicusorilor, multe am vazut la viata mea si n-am sa zic ca asta-i sigulara, insa-i rara, manca-v-as gura...
Fratie, asta-i forum sau ce e? Deschidem topicuri pentru discutii si dezbateri ori ca sa fie pagina incarcata? Vorbim unii cu altii sau ne dam coate pe sub masa? Aici ii vom transmite mesaje lui Claudiu? Fiecare user va avea topicul lui?
Lamuriti-ma, pupa-v-as, ca mai am putin si m-astept s-apara un nou sistem de comunicare, ca indienii, cu fum, zau asa...
Claudiu

Post by Claudiu »

Mon cher, am deschis ieri un topic: "forum parasit?", care mi-a fost sters dupa cateva postari, de catre valic. Acum, valic a simtit nevoia probabil sa-mi ceara scuze intr-un fel, public. Nu era necesar sau se putea rezolva cu un MP, dar asta nu ma priveste pe mine, chiar se pot deschide si 20 de topicuri ptr. Claudiu, ce pana mea! :lol:
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Multumesc, acum am inteles, chit ca si pe mai departe nu-i vad utilitatea, insa daca pe tine te face fericit, e de ajuns sa-mi dai un semn si-ti deschid, la randu-mi, cel putin trei topice pe zi, ce pana ta!... :D
Claudiu

Post by Claudiu »

Nu ma face cu nici un pic mai fericit ;)
Din partea mea, se poate sterge, fara sa am vreo urma de regret sau nefericire :)
Claudiu

Post by Claudiu »

Da' ia stai, ca m-am cam sucit; mi-a dat branci nitel jidvei :D
Bre, da', adica io de ce sa nu am topicu' meu cu "claudisme", aa? Ce, esti gelos ca mata nu ai adarismele s'aici? :lol:
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Mon vieux, "adarismele" sunt un concept, nu un topic, si cum nu prea se-ncadrau in tipicul firesc al unui forum de pescari, le-am gasit coltisorul unde sa bata toti campii doriti de muschii lor. Nu le simt lipsa aici, nici gelozii nu ma-ncearca, insa iti marturisesc ca abia astept sa-ti vad evolutia prin zona, "claudismele" fiind ceva cu totul nou in peisaj. :D
Claudiu

Post by Claudiu »

Marian, a fost o gluma, sper ca nu te-ai suparat.
"Adarismele" le-am citit cu placere si n-as vrea sa copiez stilul cuiva, mai ales al tau, pentru ca n-as reusi neam ;) Asa ca, imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu vei citi claudisme aici si niciunde.
Ti-am vizitat blogul si mi-a placut. Ai talent ;)
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Claudiu wrote:Marian, a fost o gluma, sper ca nu te-ai suparat.
Da' tu crezi ca tot ce am scris pana acum in totic era serios?
Mon cher, vorba lu' Marin Preda: mai radem si noi p-acilea.

PS. Multam ca mi-ai apreciat blogul!
Post Reply

Return to “Cafenea”