Fir intins si toate panzele sus!
Moderator: administrator
iti multumesc foarte mult, sigur ca il voi face prima data impreuna cu cineva.valic wrote:Te sfatuiesc sa traversezi cu vaporasul numit Milica, sau altul similar, cu el poti aranja sa-ti duca si bagajele. Barca o legi de vaporas si stai de vorba cu Milica (conducatorul vaporasului) sa-ti explice cum faci sa mergi singur ................. sa ocolesti digurile periculoase si scufundate, ce repere sa-ti iei la intoarcere, etc, asta ca sa nu ajungi in alt loc ............ ca pe apa reperele sunt toate la fel .......... parerea mea.johnnie wrote:daca ploua tare saptamana asta, o sa aman iesirea pe mustaca.
vin si eu cu fiul si 1-2 prieteni, in total max 4 persoane. cazare la cort, prefer sa vin cu barca mea, daca mai trece cineva sau daca barcile de traversare nu depasesc 20 km/h. ma tem ca nu pot depasi viteza asta cu barca plina de bagaje. sau poate platim sa ne treaca ei bagajele si noi trecem cu barca usoara.
imi doresc foarte mult sa traversez de la jurilovca la gura portitei cu forte proprii.
exista posibilitate de dus chiar daca nu ne cazam la ei?
Daca iesi singul din portul Jurilovca pe canalul din stanga cum cobori de la biserica, la iesirea in lac la cca 75 metri ai o geamandura, intre geamandura si mal e un dig de piatra sub apa, trebuie sa mergi paralel cu digul la fo 8-10 metri pana in dreprul geamandurii pe care o lasi pe dreapta tot pe la 10 metri, apoi cotesti stanga cam 45 grade si tii drept pana la Portita, asta daca nu e furtuna, altfel drumul este altul, daca vrei iti dau traseul pe mail, dar mai bine sa-l faci insotit prima data. PAREREA MEA ...............
No bine! Io ce sa mai aduc, atunci? Pentru gratar, o palinca iar pentru ceaun o afumaturacezar wrote:Venim si noi: Aura si Cezar
Voi fi echipat cu gratar si ceaun !
Suna la 0724214224; 0722555645 sau 0724227069 si intreaba, e receptia de la Gura PortiteiCRISTI DINU wrote:casute, mai sunt cumva libere? raspunsul meu este in intarziere, tocmai pe 8-9 pot sa iau o hotarare.mersi.
Asa, frate ! Vei fi binevenit, mai ales ca vom profita de ocazie pentru a perfecta o iesire "di granda", evident in Delta !Dan T wrote:In functie de unele raspunsuri pe care le voi capata marti 13.07. voi hotari daca particip impreuna cu sotia si copilul. In caz afirmativ vom sosi vineri 16.07.2010. Daca reusim voi anunta telefonic pentru a face si completarile necesare (mincare, bautura, tigari etc).
Nu-i rau, dar sa vedem ce zice si Valic, pentru ca el organizeaza "ieseala". Mai avem putin timp.Dan T wrote:Am citiva prieteni in Jurilovca. Unul dintre ei are un vaporas de vreo 15-20 pasageri. Sa fac o discutie? Poate iese la o plimbare.