...nici macar nu stiu unde ar trebui sa pun aceast topic...dar ma rog...vreau sa incep o campanie de ajutorare a locuitorilor din moldova, ...stiu ca este criza si ca este greu ptr. toti, dar un mic ajutor nu cred ca este sfirsitul ptr. nimeni, cine poate si vrea bine inteles sa doneze cite ceva ptr. locuitori din zonele calamitate de riurile din moldova o poate face indiferent de natura (haine,mobila,butelii,aragaze,frigidere,chiar televizoare, materiale de constructi...etc).
Si ca sa deschid lista ajutoarelor incep "IO prin a dona materiale si cablurile aferente pt a reface bransamente electrice ptr. cite case pot...si nu in ultimul rind citeva mici ajutoare in haine si articole de uz casnic. Fac apel la persoanele care au activitate in constructii si pot ajuta sa dea o mina de ajutor (cu materiale sau chiar mina de lucru)...pun la dispozitie masini ptr. transportul eventualelor materiale colectate,...sper ca macar acum romanii sa de-a o mina de ajutor semenilor lor care sint la nevoie

Topic moderat si mutat de moderator ..........