@ Petrovici cu toate ca am scris cu ceva timp in urma ca nu i-ti mai raspund,tare sint curios cite sti dumneata despre privatizare...ca de lucrat lucrezi la buget si acolo nu se invata "dastea", acolo v-a indoctrineaza "alesii" cu sloganul totii privatizati sint hoti si parveniti....dumneata ai idee cit munceste un muncitor care lucreaza in mediul privat si cit munceste unul la buget...??? CRED CA NU, si m-am comvins de spiritul dumitale de a gindi si trai in societatea unde dreptul la opinie acum este liber...AI FOST INDOCTRINAT IN STIL COMUNIST(probabil fost SECURIT caruia acum ii este greu ,ptr. ca nu mai sint privilegile din "EPOCA DE AUR" sau s-a gindeasca cu capul lui si sa i-si ia viata pe cont propiu), sau erai si dumneata de partea acelora care il sustineau pe I.Iliescu in 90" cind au venit mineri in Bucuresti"DIN PROPIE INITIATIVA" si strigau cit puteau NOI NU N-E VINDEM TARA...sa apere marile realizari ale FSN-ului...daca observi si dumneata incerc pe cit pot de mult sa t-e las sa te bati cu propile arme.