Moderator: Pacapescarul
Valentin Petrovici wrote:Costi nenea ăla cu ochelari, adică nea Ion, vro 2 zile era fruntaș la capturi cu vro 4 exemplare. Meseriaș tare asta îți spun eu. Cît despre bandajul conului Mihai......era contra nădușălii să nu curgă pe față .
Dl. Petru o sa vorbesc cu nea' Cezar si nea' Cristi si o sa introducem o asemenea rubrica...impartita pe specii.Petru Burian wrote:1 -- D-le Petrovici domeniul "Capturi record pe specii & Recordmani" pe care ma straduiesc (se pare ca in zadar) sa-l infiintam, nu este un concurs![]()
2 -- Nici un sait "pescaresc" nu are o astfel de baza de date (dupa cate stiu) cu postari comparabile si credibile. Nu se urmareste premierea materiala ci realizarea unui "inventar" al celor mai mari exemplare/specii si locatii (ape naturale; locatii cu taxa). Toate clasamentele in astfel de cazuri se bazeaza pe lungimea standard, greutatea fiind variabila la aceasi lungime (exp. cu sau fara icre).
3 -- Sincer, ma mira lipsa totala de interes pt. aceasta idee, care ar fi o nota de originalitate pt. saitul APC21![]()
4 -- As putea da cateva "explicatii si/sau supozitii" pt. pct.3., dar ma abtin.
In fond numai moartea este obligatorie![]()
![]()
Pytzy,sigur si nen-tu Cezar si nen-tu Cristi vor fi de acord,asa ca,daca ai timp,da-i drumul...Si trece ca prim record la crap captura de la Crisan a lui Dan Vasiliu,chiar daca nu a fost masurata!pytzy wrote:Dl. Petru o sa vorbesc cu nea' Cezar si nea' Cristi si o sa introducem o asemenea rubrica...impartita pe specii.Petru Burian wrote:1 -- D-le Petrovici domeniul "Capturi record pe specii & Recordmani" pe care ma straduiesc (se pare ca in zadar) sa-l infiintam, nu este un concurs![]()
2 -- Nici un sait "pescaresc" nu are o astfel de baza de date (dupa cate stiu) cu postari comparabile si credibile. Nu se urmareste premierea materiala ci realizarea unui "inventar" al celor mai mari exemplare/specii si locatii (ape naturale; locatii cu taxa). Toate clasamentele in astfel de cazuri se bazeaza pe lungimea standard, greutatea fiind variabila la aceasi lungime (exp. cu sau fara icre).
3 -- Sincer, ma mira lipsa totala de interes pt. aceasta idee, care ar fi o nota de originalitate pt. saitul APC21![]()
4 -- As putea da cateva "explicatii si/sau supozitii" pt. pct.3., dar ma abtin.
In fond numai moartea este obligatorie![]()
![]()
Primul pas: sa iesi la pescuit la Dunare sau, ma rog, sa iesi la dunare. Inscrie-te intr-o expeditie aparuta pe forumul APC 21 si cu siguranta nu vei mai lipsi de la niciuna. Crede-ma.p_m_1959 wrote:Am urmarit atent tot ce s-a scris despre ambele expeditii si incercam un exercitiu de
imaginatie:care ar fi fost rolul meu intr-o astfel de actiune;pot sa caut lemne(desi am aragaz de voiaj)
ma pricep destul de bine la bucatarie,pot face aproape orice fel de mancare,pot face multe
dar nu stiu sa pescuiesc la Dunare.O fi oare tarziu sa invat? voi cei care sunteti pescari de Dunare
ce ziceti?