S-a facutPetru Burian wrote:Stimati colegi din ambele expeditii !!!
Nu uitati sa luati cu voi si o Ruletă – poate demaram topicul "Capturi record pe specii & Recordmani"
Vreme splendida, fire intinse, capturi marete![]()
![]()

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
S-a facutPetru Burian wrote:Stimati colegi din ambele expeditii !!!
Nu uitati sa luati cu voi si o Ruletă – poate demaram topicul "Capturi record pe specii & Recordmani"
![]()
Aceeasi incredibila capacitate de anticiparePetru Burian wrote:Stimati colegi din ambele expeditii !!!
![]()
Prietene, cele trei ore nu vor fi pierdute, nu vei sta o clipa, crede-ma!! De cum pui piciorul pe mal ai si inceput vacanta.evoIX wrote:
Si-o propunere ... n-am putea sa organizam ajungerea in Dunavatz pt plecarea cu vaporasul astfel incat cei din "tura 2" sa nu stam 3 ore sa-l asteptam ... eventual am putea ajunge mai tarziu cei pt ora 12.00.
evoIX wrote:Salutare,
Spuneam cand am precizat ca merg si eu ca am un loc liber in masina .... ee nu mai e liber, pauletta l-a ocupat (nu-i asa Miyagi ?? apropo sa-mi dai nr de telefon al omului).
In alta ordine de idei. Imi poate aduce si mie cineva luni la cafenea permisul de pescuit ? Daca da .. as vrea inca unul al unui prieten.(Multumesc).
Deci permise:
Paun Valentin
Ban Gheorghe
Si ultima .... cine cumpara palarii de apicultor "anti-tantzari" .. as dori si eu una.
Multumesc
Si-o propunere ... n-am putea sa organizam ajungerea in Dunavatz pt plecarea cu vaporasul astfel incat cei din "tura 2" sa nu stam 3 ore sa-l asteptam ... eventual am putea ajunge mai tarziu cei pt ora 12.00.
si ca o completare la cele zise de Mihai, sa fiti siguri ca veti ajunge la Dranov mai multi dacat ati plecat din Dunavat .....mihai_mura wrote:Prietene, cele trei ore nu vor fi pierdute, nu vei sta o clipa, crede-ma!! De cum pui piciorul pe mal ai si inceput vacanta.evoIX wrote:
Confirm ca maine dimineata ajung in Dragonul Rosu.mikcutu wrote:Voi incerca eu sa ajung maine dimineata in Dragonul Rosu si sa va ajut cu unele cumparaturi dar nu promit nimic.
Daca voi reusi sa cumpar ceva (in limita bugetului - cumparaturile mele vor avea prioritate) le voi aduce la cafeneaua de luni.
Pentru doritori, va rog un mesaj privat cu ce ati dori sa achizitionati iar eu voi confirma diseara daca ma duc sau nu in Dragon.
DONE! Te sună când poate că... era la volan...mikcutu wrote: ...
Confirm ca maine dimineata ajung in Dragonul Rosu.
O rugaminte, cine poate sa il anunte pe Ono ca ii voi cumpara eu cele 2 juvelnice de pus pe cap? Multumesc.
Multumim, Mikcutule !mikcutu wrote:Am cumparat "juvelnicele". Beneficiari sunt:
- Ono - 2 bucati
- Cezar - 1 bucata
- Cristian Candeori - 1 bucata
- evoIX - 1 bucata
luni, la ora 19 le voi aduce la cafenea.
Mah nu prea au auvut cum ca nu le-am lasatGeorge Saftoiu wrote:Cornele, cred ca nici porcii nu mananca ce este in tuci....
daa,mersii de corectie ,am vazut ca ai fost asa matinal,n-ai putut dormii ?Claudiu wrote:Sau septembrie - decembrie.
mai zic cevaClaudiu wrote:Sau septembrie - decembrie.