Concurs de cultură generală, 27.01.2012

Moderator: administrator

arlan

Re: Concurs de cultură generală, 27.01.2012

Post by arlan »

cezar wrote:
arlan wrote:Eu mai propun o proba, eliminatorie, pe final:
.....
.....
n) Stimati concurenti: Cine dintre Dvs ajunge primul MAINE 27.01.2012, ora 18,30 cu o lada de beri reci la Sediu ( sau la RATES, la alegerea organizarorului ) .......... ridica PREMIUL
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Din păcate, organizatorul, moderatorul şi organizatorul concursului nu mai se atinge de bere de peste 10 ani. Nici înainte nu se prea omora cu aşa ceva ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pe mine mă mai puteţi corupe doar cu Bănişorul şi cu fofeaza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chestie care n-o inteleg: De ce organizatorul trebuie sa aleaga numai pentru el? Nu-i concurs organizat de APC21? APC21 n-are mai multi membri decat organizatori? in sfarsit, eu inteleg situatia si accept in urmatoarele conditii : SA VINA SI ORGANIZATORII CU PREMIUL IN ACEEASI LOCATIE, REPREZENTATI DE Dumitru Ioan Stoica , CU O LADA DE Banisor ;)
Ei? Stimati camarazi, ce ziceti, facem o votare pe amendamentul propus? :lol: :lol: :lol: , asta asa sa vedem cat de democrat e Komandantul, ca prea face "tapaj" pe subiectul ista: ca el nu-i ca Base, ca nu-i trebe inc-un mandat, ..........alea, alea, vreau sa-i aud comanda : " Tovarasu' gradu, cu LADA pe umar, INAINTE - MARS " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
zgubea

Post by zgubea »

Chestie care n-o inteleg: De ce organizatorul trebuie sa aleaga numai pentru el? Nu-i concurs organizat de APC21? APC21 n-are mai multi membri decat organizatori? in sfarsit, eu inteleg situatia si accept in urmatoarele conditii : SA VINA SI ORGANIZATORII CU PREMIUL IN ACEEASI LOCATIE, REPREZENTATI DE Dumitru Ioan Stoica , CU O LADA DE Banisor
Ei? Stimati camarazi, ce ziceti, facem o votare pe amendamentul propus? , asta asa sa vedem cat de democrat e Komandantul, ca prea face "tapaj" pe subiectul ista: ca el nu-i ca Base, ca nu-i trebe inc-un mandat, ..........alea, alea, vreau sa-i aud comanda : " Tovarasu' gradu, cu LADA pe umar, INAINTE - MARS "

nene Sorineee...O LADA DE BANISOR zici ???? vai de fundu' si casniciile noastre daca se intampla asa... :lol: :lol: :lol: desi...ar fi misto ;)
Dragos Bradatan
cezar

Post by cezar »

Arlane, n-am ce-ţi face ! Concursul este al APC 21, dar, conform mandatului primit, regulile le fac eu, iar aplicarea regulilor este tot dreptul meu. :lol: :lol: :lol:
Aici ţine comparaţia cu Băse' ! :lol: :lol: :lol:
Privind al doilea mandat de presedinte : Mama, ce chef am de pescuiala, fara alte batai de cap ! :lol: :lol: :lol:
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Lorelai wrote:Am hotarat. Ma inscriu si eu la concurs ! :D :D :D
Cine sau ce va impiedica D-le Surdu sa faceti "o vizita" unui prieten cu internet de mare viteza, eventual si oarece Bănişor ;) :idea: :idea: :idea:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Petru Burian

Post by Petru Burian »

cezar wrote:Deocamdată iţi dau un indiciu. Prin părţile Barladului, la fofează i se mai zice şi "dambiruşcă". :lol: :lol: :lol:
Am fost 1 an si 2 luni muzeograf stagiar in Barlad, dar de "dambiruşcă" n-am auzit :o :?
Putea ea exista in muzeul de istorie, stiintele naturii si arta comparata (muz. Vasile Pârvan) :?: :lol: :lol: :lol:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Petru Burian wrote:
cezar wrote:Deocamdată iţi dau un indiciu. Prin părţile Barladului, la fofează i se mai zice şi "dambiruşcă". :lol: :lol: :lol:
Am fost 1 an si 2 luni muzeograf stagiar in Barlad, dar de "dambiruşcă" n-am auzit :o :?
Putea ea exista in muzeul de istorie, stiintele naturii si arta comparata (muz. Vasile Pârvan) :?: :lol: :lol: :lol:
Atunci sa fie oare fofeaza = dodoasca ......cu miezu ei cu tot.... :lol: :lol: :lol:
cezar

Post by cezar »

Petru Burian wrote:
Prietene, eu am auzit-o de cateva ori, rostită de regretatul actor Ernest Maftei, zis Bădia.
Omul avea mult lipici la femei şi, intrebat odata ce-i place mai mult la o femeie (fundul, sanii, picioarele, ochii, părul, mersul, ţinuta etc), el a declarat că le poate lăuda pe toate, pentru că-i fac poftă de dambiruşcă. Cred că tot atunci a explicat ce-i aia dambiruşcă, recitand şi cateva catrene dintr-o poezioară dedicată subiectului.
Cred că erau versurile lui Păstorel, dar nu bag mana în foc.
arlan

Post by arlan »

te rog la subiect ..... nu te lega de motivatie, iar "aburesti"? :roll: ....ne ajunge unul .. :mrgreen:
am cateva propuneri legislative ca trec imediat prin comisii si plen, gen "salariul profesorilor" si intrati in sedinta imediat. :twisted:
" dovada, unde e dovada " vreau "dovada " ( fara timbru fiscal dar cu DOC CMD pe eticheta ) pe masa. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorin Varlan
arlan

Post by arlan »

dodoasca-i pentru dudulenul durlanului ...... :oops: :lol: :oops: :lol: ....ia sa vaz ce zice adminu'?

Sorin Varlan
PETER

Post by PETER »

ma, voi ati schimbat limba.........azt az iskolajat ! :lol:
http://www.pescarulclujean.com

Take it a smile to your face,
it's so nice to be happy!
zgubea

Post by zgubea »

provocare pentru Liviu (fishbone) : cum se spune, (scrie) FOFEAZA, sau DODOASCA in limba aia in care ne tot scrii tu ??? (chineza, banuiesc)..... :D
Dragos Bradatan
paulletta

Post by paulletta »

Ce scrie la Liviu la semnatura pare a fi scris in limba Urda...
Paulletta
arlan

Post by arlan »

paulletta wrote:Ce scrie la Liviu la semnatura pare a fi scris in limba Urda...
de capra sau a facut-o de oaie?

Sorin Varlan
paulletta

Post by paulletta »

E de bine!
Scrie: PESCAR CLUB 21.
Paulletta
DRM

Post by DRM »

zgubea wrote:provocare pentru Liviu (fishbone) : cum se spune, (scrie) FOFEAZA, sau DODOASCA in limba aia in care ne tot scrii tu ??? (chineza, banuiesc)..... :D
פאָפעאַזאַ
דאָדאָאַסקאַ

:lol:
NEVER STOP LEARNING, NEVER STOP IMPROVING,
AND NEVER, EVER STOP FISHING.
MotorGuide
fish bone

Post by fish bone »

FOFEAZA, sau DODOASCA in orice limba ar fi tot aia inseamna.
Hai mai baieti ce Dumnezeu, chiar nu stiti ce-i aia.......?!
Doua intrebari de genul asta la concurs si ne-ai inchis pe toti 1 ora Cezare...
Mai naspa e cu titirigii....
ماہی گیری 21 کلب

Liviu
robert_13

Post by robert_13 »

sunt oarecum nelamurit..:
"dodoasca" e sinonim cu "bijboasca" ?
robert_13

Post by robert_13 »

cezar wrote:
AlinTeodor wrote:Cind eram copil, bunica mea (avea vreo 70 de ani in 1955) spunea ca ne face duminica supa de fofeze, adica supa de aripi de pasare...
Eu am avut o colegă de liceu, poreclită "Sfarlează cu fofează". De sfarlează mai auzisem noi (deşi la Constanţa îi spuneam dandiric). Semnificaţia celuilalt cuvant (fofează), am aflat-o mulţi chiar de la ea! :lol:
Nu pot să scriu sinonimul, că mă banează adminul ;) , dar vă inchipuiţi cam ce este ! :lol: :lol: :lol:
adica era "iute la manie.. ".."si degraba varsatoarie de sange.."? :lol: :lol:
cezar

Post by cezar »

Stimaţi concurenţi, se apropie ora concursului !
Sper că sunteţi pe final cu pregătirea, că aţi dus o viaţă moderată, sportivă pe parcursul şederii în cantonament.
Vă reamintesc că între 18,30-19,00 se face confirmarea prezenţei în faţa calculatorului.
La 19,00 fix, va pleca spre dvs. prima întrebare. Doresc un concurs plăcut atat concurenţilor, cat şi spectatorilor ! :D :D :D

Succes !
mikcutu

Post by mikcutu »

din pacate sunt nevoit sa ma retrag.
distractie placuta.
Za dacs cam from za tracs!
Locked

Return to “CONCURSURI”