Astazi site`ul http://www.pescuitul.ro , implineste 11 ani...am postat asta pt ca in niciun caz, nu este un site concurent, iar acolo s`au pus bazele APS, mai apoi PC21 si al altor multe site`uri, poate in curand inca al unei asociatii, cu site cu tot...
Acolo am citit despre prima iesire a lu` Adar in delta, cu acele povestiri, insotite de fotografii, care ne tineau cu sufletul la gura si ne faceau sa emanam invidie, acolo l`am cunoscut pe Fetes, acolo am invatat de la maestrul Barutz diferite sfaturi si povete, acolo am vazut cata daruire are Rubliov pt semenii sai, acolo i`am vazut pe "haiducii independenti", acolo am "vazut" prima iesire a lu` Pauletta in delta si imi pare rau ca tre` sa ma opresc....ar fi multe care`ar trebui mentionate si poate ca o voi face aici, daca voi avea "concursul" vostru...
Cand ma gandestc ce repede au trecut anii, parca nu`mi vine sa cred ca am imbatranit...
Daca aveti oarece amintiri de`acolo, placute sau neplacute, asterneti`le aici...
11 Ani de pescuit virtual !!!
Moderator: dutustoica
11 Ani de pescuit virtual !!!
Last edited by nexu on 02 Feb 2010, 11:29, edited 1 time in total.
0762 747 895...0732 085 740
Re: 11 Ani de pescuit virtual !!!
E frumosi pescarii astia virtuali!!!... 

0762 747 895...0732 085 740
nexu wrote:Astazi site`ul http://www.pescuitul.ro , implineste 11 ani...am postat asta pt ca in niciun caz, nu este un site concurent, iar acolo s`au pus bazele APS, mai apoi PC21 si al altor multe site`uri, poate in curand inca al unei asociatii, cu site cu tot...
Acolo am citit despre prima iesire a lu` Adar in delta, cu acele povestiri, insotite de fotografii, care ne tineau cu sufletul la gura si ne faceau sa emanam invidie, acolo l`am cunoscut pe Fetes, acolo am invatat de la maestrul Barutz diferite sfaturi si povete, acolo am vazut cata daruire are Rubliov pt semenii sai, acolo i`am vazut pe "haiducii independenti", acolo am "vazut" prima iesire a lu` Pauletta in delta si imi pare rau ca tre` sa ma opresc....ar fi multe care`ar trebui mentionate si poate ca o voi face aici, daca voi avea "concursul" vostru...
Cand ma gandestc ce repede au trecut anii, parca nu`mi vine sa cred ca am imbatranit...
Daca aveti oarece amintiri de`acolo, placute sau neplacute, asterneti`le aici...
Nexule, e bine ca ai postat asta !
Site-ul www.pescuitul.ro a fost mult timp "casa noastra", practic acolo ne-am cunoscut multi dintre noi si am legat prietenii trainice.
Nici nu se pune problema de concurenta, atata timp cat singurul nostru concurent (pe care ne luptam sa-l depasim) sunt

Dragut...
Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
Şi chiar adevărat!Claudiu wrote:Dragut...
Pe un topic de acolo, dedicat motoarelor de barcă, l-am "cunoscut" pe Gagimanu' de Eugen, care apoi mi-a recomandat să mă loghez pe "pescar-sportiv" şi astfel i-am cunoscut, întâi "virtual", apoi la o "cafenea" şi mai apoi pe mal de bălţi şi Dunăre, pe cei cu care astăzi mă întâlnesc şi vorbesc mai des decât cu frate'miu!!! Aşa că toate au inceput cu "Bip.ro"

Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Si sa nu uitam ca acest site inca reprezinta sursa cu cele mai multe informatii despre balti, pentru majoritatea pescarilor sportivi - tocmai pentru ca a ajuns la aceasta varsta si a reusit sa acumuleze.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Va aduceti aminte ca ne intalneam pe www.pescuitul.ro, de craciun si de anul nou, la 12.00 noaptea ca sa ne uram cele bune?:)
-
- Moderator
Viata lunga.