Galceava lui "....." cu lumea, suna mai bine

Moderator: administrator

nicu stan
Mesaje: 23
Membru din: 26 Oct 2009, 21:40

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde nicu stan » 01 Iun 2010, 11:36

Nu-l banati fratilor !

Uite , noi aseara eram tentati sa ,, i-o dam " . Ne-am abtinut , l-am lasat sa ingaime una-alta , si ne-a crescut traficul mult peste medie ! MULT !!!!!

E bun ! Nu-l schimbati ! Lasati-l asa cum e !

...dar nici nu deranjeaza daca este. Doar ca nu este obiectivul principal, secundar sau tertiar. Este pe la coada listei. Oricum, postarea cu traficul se refera la alt forum, asa cum a precizat colegul Iancu.
Acest forum nu este conceput pe principii economice (rating, trafic etc.) si ca o legatura cu membrii nostri, ca o modalitate de informare a lor.Cel putin deocamdata; daca se va schimba obiectivul, se va anunta acest lucru.
Daca se va schimba gandirea, va vom anunta.[/quote]

Multumesc pentru raspunsul promt,Din postarea Domnului Stefanescu reesea ca se cauta traficul,vad ca m-am inselat.

Avatar utilizator
Petru Burian
Mesaje: 902
Membru din: 25 Oct 2009, 09:56

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Petru Burian » 01 Iun 2010, 13:54

„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”

Valentin Petrovici

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Valentin Petrovici » 01 Iun 2010, 15:21

Măi fraţilor hai să dăm dovadă de maturitate în gîndire şi să intrăm în normalitate. Om fi noi pescari şi haiduci şi or crede unii că suntem mai năzdrăvani dar nu şi în gîndire.
Mariane te rog prieteneşte dar în acelaşi timp şi insistent să pui capăt oricărei discuţii de natură să perturbeze bunul mers al acestei asociaţii. Dă dovadă de aceleaşi sentimente pe care le trăiai alături de cei de aici nu cu mult timp în urmă. Nu există nici cel mai mic indiciu că ai avea dreptate. Nu are nimic comun cu fosta asociaţie. Nu-ţi atrage te rog antipatia colegilor. Cred că nu mai este nevoie să-ţi aduc aminte că este uşor să-ţi faci prieteni dar este mai greu să-i păstrezi cum spunea cineva. Ai fost şi eşti un om respectat şi îndrăgit . Rămîi te rog aşa. S-a ajuns prea departe. O să fii izolat mîine, poimîine şi cred că nu o să-ţi convină. Nu cred că a-ţi dovedi ţie însăţi că eşti mai inteligent este o victorie. Noi te ştim şi inteligent şi mai ales înţelept să îţi menţii prietenii. În caz contrar tu o să fii cel ce regretă. Te rog să percepi aceste rînduri ca pe un sfat prietenesc şi atît. Hai că a venit şi timpul nostru. Iarna şi primăvara au fost destul de lungi. Au trecut. Sunt multe de făcut. Să scoatem lansetele de la naftalină. Să ungem mulinetele. Să schimbăm nailoane. Să facem monturi. Să legăm cîrlige. Să turnăm plumbi. Cîte şi mai cîte sunt de făcut. Nu aş dori nici un răspuns din partea ta. Tăcerea m-ar face să cred că ai înţeles semnalul meu prietenesc.

Avatar utilizator
Adar Marian
Mesaje: 561
Membru din: 23 Oct 2009, 07:44
Contact:

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Adar Marian » 01 Iun 2010, 23:28


costin stefanescu
Moderator
Mesaje: 1297
Membru din: 23 Oct 2009, 18:43

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde costin stefanescu » 01 Iun 2010, 23:35

asa si ?

Avatar utilizator
Lorelai
Mesaje: 1517
Membru din: 20 Apr 2010, 12:34
Localitate: Langa Bucuresti

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Lorelai » 01 Iun 2010, 23:40

Buna seara,
Eu sunt Lorelai, cred unul dintre cei mai recenti membrii cotizanti ai Asociatiei.
Am stat cateva luni bune sa urmaresc de pe net (ce usor e ) forumul si am hotarat zilele trecute sa indraznesc , cu modestie, sa ma alatur acestei , consider eu, organizatii.
Incepand eu, ca un adevarat membru, sa urmaresc atent agenda, pentru a fi la curent cu ce se intampla, ca sa stiu cate ceva in momentul pe care il astept cu ardoare de a fi fizic de fata cu membrii acestui select club, am constatat urmatoarele apecte , pe care vi le aduc cu respect la cunostinta :
1. Deschid televizorul la un post de stiri normal (de fapt nici unul de stiri nu e normal, dar nu la Bebe tv, fi-mea are deja 2 licente).Rezultat = GALCEAVA.
2. Vine sotia de la servici, normal dicutam ce am facut azi fiecare, asa e frumos in familie. Rezumat la povestea ei de la servici ? GALCEAVA
3. Ce am facut eu azi cu cei care au sa-mi dea bani , pe care ii merit cinstit, chiar o recunosc si ei, dar ca sa amane: gasesc un motiv de GALCEAVA
4. Ma retrag in cuibusorul meu, la prietenii mei adevarati si virtuali, vise de partide de neuitat, comentarii. La ultimii mei prieteni (deocamdata virtuali),ce gasesc la cel mai accesat si activ topic ?
Inebunesc (tot virtual sper) si ma apuc sa postez :
Viata e grea , dar aspra !
Unde e multa minte e si multa prostie.
O mie (1000) de postari nu valoreaza cat o discutie fata in fata.
In anumite regiuni din Romania, daca se intalnesc doi, unul trebuie sa fie sef. Daca sunt 1000 ? Daca vor fi (doresc) 10000 ?
Cand m-am inscris, am luat la cunostinta si am consimtit sa respect Regulamentul acestei Asociatii.Liber, fara constrangeri.
Aici e capcana.
Dle Cezar, si impreuna cu Dvs ceilalti membri din conducere, nu conduceti 10, 20... prieteni activi pe forum, ci mult mai multi oameni, care au venit poate la fel ca mine pentru pasiunea pescuitului si, va declar ,nu ptr permis ANPA.Aveti si o obligatie, recunosc cu respect facultativa, fata de cei multi.Daca nu ne considerati doar marja de manevra. Asa ca vreau sa ma duceti in Delta ! :D Ma rog, data viitoare.
Ce sa cred eu, ca dupa o munca eminamente voluntara dar foarte meritorie a unora de a crea, de a pune niste baze, prima opinie, a inteleg eu unui simplu membru poate duce la asa furtuna ? Are dreptul la opinie si dupa statut opinia lui=opinia mea, dar treba merge inainte.Uite na , nu sunt de acord cu el, asa ca l-am anulat !Glumesc, dar poate nu ?
Probabil, la bilant, democratic, se va decide cum a fost corect. Pana atunci, fir intins, ca asta ne leaga.
Inchei prin a-mi cere scuze daca am lezat sau plictisit pe cineva. Voi va cunoasteti foarte bine, sper ca totul va fi bine . Poate am indraznit prea mult ca si novice, nu am dreptul sa dau sfaturi sau sa judec pe cineva si nici nu vreau asta, dar am scris totul din inima
Dan Surdu
0722290903
http://www.delta-dunarii.info/galerie/i ... C03051.JPG
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958

Avatar utilizator
Miyagi
Mesaje: 1408
Membru din: 05 Feb 2010, 16:45
Contact:

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Miyagi » 01 Iun 2010, 23:46

De ce trebuie sa sti tu Mariane daca arbitrii cotizeaza sau nu? Esti cumva interesat de munca asta? Vrei sa devi arbitru si nu esti lasat? Uite eu unul sunt si cotizez,dar nu e treaba ta cat,cum si cand o fac. Esti cumva in posesia informatiei ca asociatia ar avea nevoie de cenzor? Te intreb inca odata poti aduce acuzatii fondate despre deturnare de fonduri sau evaziune in cadrul asociatiei? Sunt intrebarile mele incomplete? Exprima-te domnule cum trebuie ca sa te intelegem si sa nu mai venim cu afirmatii sterile sau iti place ceea ce faci? Fa-ma si pe mine sa inteleg care iti este mesajul si nu te mai ascunde in spatele dictoanelor ca vad ca esti in stare sa emiti teorii.

costin stefanescu
Moderator
Mesaje: 1297
Membru din: 23 Oct 2009, 18:43

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde costin stefanescu » 02 Iun 2010, 00:04

dle.Surdu,mi-a placut postarea dvs,cam asa gandim si noi,in practica insa e mai greu si daca ati avea rabdarea sa cititi tot ce s-a scris p-acii'(eu unul n-as avea :) )mi-ati da dreptate ,tot ce pare simplu de fapt,e complicat !!

cezar
Mesaje: 3605
Membru din: 23 Oct 2009, 16:11

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde cezar » 02 Iun 2010, 06:43

& lorelai

M-a pus pe ganduri postarea dumitale. Cred ca-i dau lui Adar o atentie disproportionata cu meritele pe care le are.
Sau mai bine zis, nu le are.

Avatar utilizator
Adar Marian
Mesaje: 561
Membru din: 23 Oct 2009, 07:44
Contact:

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Adar Marian » 02 Iun 2010, 11:37

Dupa cum am promis, astazi va prezit o analiza a Clubului Dunarenilor:
Constituit in cadrul asociatiei cu si dintre membri pasionati de pescuitul pe ape publice, cum, de altfel, sunt majoritatea covarsitoare a celor inscrisi in APC 21, pentru ca, logic, unui pescar amator de balti cu taxa nu-i sunt necesare nici permis ANPA, nici PG-uri. De aici s-ar deduce ca toti cei noua sute si ceva de cotizanti sunt, daca nu posesori ai cardului, macar adepti ai initiativelor venite dinspre acestia. Totusi, pe lista de inscrieri figureaza doar 30 de nume, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie numarul real, personal il estimez sub 50, marja de eroare incadrandu-se intr-un +/- 10%.
In pagina 2 a topicului am demonstrat matematic cum cele doua motoare au fost achizitionate cu banii proveniti din cotizatii, contributia Clubului neputandu-se ridica la mai mult de 1/4 (un sfert) din suma, insa inclin sa cred ca nici atat. In pofida acestui fapt, evident si celor care nu-s familiarizati cu socotelile contabile, ele sunt directionate, date in folosinta, gestionate, cum vreti sa-i spuneti, de catre “Dunareni”, urmand ca la fiecare actiune organizata sub girul lor simpli membri ai asociatiei sa plateasca o cota suplimentara, motivatia fiind, cel putin dupa cum vad eu lucrurile, de-a dreptul ridicola: vezi Doamne, Gica si Fanica folosesc dotarile lor. As fi inteles orice alt argument, incepand cu “sume necesare cheltuielilor organizatorii” si mergand pana la “c-asa vrea muschiu' nostru”, insa nu si p-asta, nu atata vreme cat lipsa lui de logica imi zgarie retina.
Draga Gica si Fanica, sper ca ati inteles, din ce am scris pana acum, cum afirmatia “asociatia dispune de doua motoare Suzuki”, n-are acoperire, asta daca-i sa admitem ca APC 21 esti si tu, si eu, si oricare altul neinscris in Club. Baga-ti mintile-n cap, nu mai visa cai verzi pe pereti!
… si asta n-ar fi tot, amice, insa, ia aminte, ca te poti impiedica de cazul urmator – ipotetic azi, perfect posibil maine:
- Sa presupunem o iesire in Delta, cu locuri limitate; cine crezi care prioritate la inscriere? Primul din lista? Primul platitor? Ei, as!
Vezi, d-abia acum incepi sa-ntelegi, iar daca n-am reusit sa te luminez deplin, ia aminte la analogia urmatoare, cea mai apropiata de realitate care-mi vine acum in minte.
Te duci la banca, sa faci un imprumut, atras de afisul din geam care-ti ofera o dobanda mai mult decat atractiva, irezistibila chiar, undeva pe la 8%. Ti se aproba creditul, semnezi contractul, insa, cand sa iei desfasuratorul, iti pica fata! Vezi ca nu-i nici pe departe vorba de asa ceva, sunt o gramada de costuri ascunse, taxe si comisioane, iar asta te arunca intr-un 30%, cum te vad si cum ma vezi…
Dom’le, daca nici acum n-ai priceput, nu-mi ramane decat sa-ncerc cu desene, doar ca acolo n-am talent.
O zi buna, Gica si Fanica!

laloi
Mesaje: 764
Membru din: 26 Oct 2009, 11:52
Localitate: Bucuresti

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde laloi » 02 Iun 2010, 12:37


dutustoica
Moderator
Mesaje: 842
Membru din: 21 Oct 2009, 21:11

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde dutustoica » 02 Iun 2010, 12:41


Avatar utilizator
Miyagi
Mesaje: 1408
Membru din: 05 Feb 2010, 16:45
Contact:

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Miyagi » 02 Iun 2010, 12:50


Marian BARUTZ
Mesaje: 113
Membru din: 04 Feb 2010, 13:30

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Marian BARUTZ » 02 Iun 2010, 13:17

Adar draga, crede-ma ca fara sa ma laud ma pricep la tzifre da` zau daca-m inteles ce vrei sa spui. Vorba lu` nenea de mai sus dar si a ta, poate cu desene :lol: :lol: :lol:
Eu imi permit sa-ti dau un sfat, lasa dracu cimiliturile, uita de citate celebre, baga-ti lupa-n ele de parafraze (pentru alde FAE " A amplifica (o vorbire, o scriere etc.); a interpreta gresit, în mod tendentios, cu rea-vointa", lasa Doamne iarta-ma metaforele, ca la tzifre ele nu e bune si zi nene,franc, ce crezi alde matale! Te ascunzi dupa cuvinte, stiai tu de ce ti-ai denumit blogu` "Ratacit printre cuvinte", si baga nene acuzatiile (daca acuzi pe cineva) clar si justificat de fapte, pentru ca altfel ramane cum iti ziceam la prima postare "barfa muiereasca". Adica fi barbata :mrgreen:

Avatar utilizator
Adar Marian
Mesaje: 561
Membru din: 23 Oct 2009, 07:44
Contact:

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Adar Marian » 02 Iun 2010, 13:30


laloi
Mesaje: 764
Membru din: 26 Oct 2009, 11:52
Localitate: Bucuresti

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde laloi » 02 Iun 2010, 14:01


Avatar utilizator
Adar Marian
Mesaje: 561
Membru din: 23 Oct 2009, 07:44
Contact:

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Adar Marian » 02 Iun 2010, 14:13


laloi
Mesaje: 764
Membru din: 26 Oct 2009, 11:52
Localitate: Bucuresti

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde laloi » 02 Iun 2010, 14:23


Avatar utilizator
valic
Mesaje: 1733
Membru din: 25 Oct 2009, 12:24
Localitate: Bucuresti

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde valic » 02 Iun 2010, 14:30

Bre nene Marian,

Stau drept si gandesc stramb, ce ti-o placea sa sa tot le iei peste bot, nu te inteleg .........
Iti dau un sfat, las-o mai moale ca-i pacat ...........

Cele bune.
Valic
0744 644 368

Avatar utilizator
Miyagi
Mesaje: 1408
Membru din: 05 Feb 2010, 16:45
Contact:

Re: Galceava inteleptului cu lumea

Mesajde Miyagi » 02 Iun 2010, 14:33Înapoi la “CAFENEA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator