Mah accident genetic la tine m-a referam...dar in creierul ala al tau bolnav mintal este greu sa judece...ai grija la exprimari si jigniri...sau acum i-ti arati adevarata fatza de curva masculina...???

Moderator: administrator
FAE wrote:SALVE
![]()
Mah accident genetic la tine m-a referam...dar in creierul ala al tau bolnav mintal este greu sa judece...ai grija la exprimari si jigniri...sau acum i-ti arati adevarata fatza de curva masculina...???,de fapt cred ca tu esti nascut in satele colonizate fortat de Ceausescu in care au ramas numai scursurile umane si fara nici-o idee de a-si trai viata...gindesti exact ca un AUROLAC
SA TRAITI BINE
prietene nu te cunosc nu ma cunosti dar tot nu inteleg ce ai cu bugetarii?(cu exceptia medicilor si profesorilor)?si eu sunt bugetar,si spre rusinea mea tin in spate zilnic peste 2000 de persoane pe care tre sa-i transport in siguranta si confort!spre rusinea celor de la RATB si ei sunt bugetarisi au acelasi obiectiv de activitate!!!spre rusinea celor de la SNCFR-Calatori si ei sunt bugetari.....si exemplele ar putea continua!(si sa nu uitam ca datorita unor ''privatizari" si a unor "privatizati"cfr-ul nu mai este ceea ce a fost!).......dar probabil esti un potent om de afaceri si,datorita miliardelor de euro poti inchide compania"metrorex",poti desfiinta ratb-ul,sncfr-ul,etc,iar dumneata cu ajutorul finantelor de care dispui poti asigura transportul urban,intern si international de calatori!si sa vedem cum or sa se descurce( fara metrou)calatorii in aglomeratia din Bucuresti si cate osanale si mii de multumiri or sa aduca celui care a avut aceasta initiativa!dar din cate am citit tre sa cred in ceea ce au postat ceilalti despre dumneata!FAE wrote:SALVE
![]()
...am afirmat tot timpul ca sint contra bugetarilor...dar...am facut o precizare...PROFESORI si MEDICI sint singuri care i-si merita bani...(asta ptr. a nu m-a intelege gresit anumite persoane )restul...AFARA...fara nici macar somaj...ca si acela tot din bani nostri sint...nu fac obiectul pensionari si cei cu ajutor de handicap...
Acum o intrebare ptr bugetarii:administratie, politicieni ,agenti ,politie ,primari ,fisc,...etc, si toate derivatele lor...CUM I-SI JUSTIFICA SALARILE....???, ca de fapt pina la urma...totii ii tinem in spate...???![]()
![]()
...poi pina cind?
SA TRAITI BINE
...deci m-a repet: PARLAMENTARI(senatori si deputati) ADMINISTRATIE ,AGENTI ,PRIMARI ,FISC ,POLITIE(a se citi cesetori de drumul mare), POLITICIENI si toate derivatele lor...inclusiv cei care stau si trindavesc toata ziua prin birouri ptr. ca nu vor sa munceasca...ALIN66 wrote:prietene nu te cunosc nu ma cunosti dar tot nu inteleg ce ai cu bugetarii?(cu exceptia medicilor si profesorilor)?si eu sunt bugetar,si spre rusinea mea tin in spate zilnic peste 2000 de persoane pe care tre sa-i transport in siguranta si confort!spre rusinea celor de la RATB si ei sunt bugetarisi au acelasi obiectiv de activitate!!!spre rusinea celor de la SNCFR-Calatori si ei sunt bugetari.....si exemplele ar putea continua!(si sa nu uitam ca datorita unor ''privatizari" si a unor "privatizati"cfr-ul nu mai este ceea ce a fost!).......dar probabil esti un potent om de afaceri si,datorita miliardelor de euro poti inchide compania"metrorex",poti desfiinta ratb-ul,sncfr-ul,etc,iar dumneata cu ajutorul finantelor de care dispui poti asigura transportul urban,intern si international de calatori!si sa vedem cum or sa se descurce( fara metrou)calatorii in aglomeratia din Bucuresti si cate osanale si mii de multumiri or sa aduca celui care a avut aceasta initiativa!dar din cate am citit tre sa cred in ceea ce au postat ceilalti despre dumneata!FAE wrote:SALVE
![]()
...am afirmat tot timpul ca sint contra bugetarilor...dar...am facut o precizare...PROFESORI si MEDICI sint singuri care i-si merita bani...(asta ptr. a nu m-a intelege gresit anumite persoane )restul...AFARA...fara nici macar somaj...ca si acela tot din bani nostri sint...nu fac obiectul pensionari si cei cu ajutor de handicap...
Acum o intrebare ptr bugetarii:administratie, politicieni ,agenti ,politie ,primari ,fisc,...etc, si toate derivatele lor...CUM I-SI JUSTIFICA SALARILE....???, ca de fapt pina la urma...totii ii tinem in spate...???![]()
![]()
...poi pina cind?
SA TRAITI BINE
tot binele din lume ti-l doresc!
Nu`mi place deloc, cum suna intrebarea asta...aici ar putea fi o problema, pt ca tu Miagy ai un salariu mare si cu siguranta Fae, contribuie cu foarte putin, iar d`aci incolo, pana la completarea sumei, s`ar zice ca tre` sa mai contribuie niste unii...Miyagi wrote: Cam cat contribui tu Fae la salariul meu,sa zicem?...Darvin
!
Crede lumea ca e mare Nexule ca de-asta-l si intreb insa in momentul in care baga pe toata lumea la oala gandeste si mai departe? Eu salariul ala il intorc tot la buget prin cumparaturile pe care le fac si pe deasupra la el mai contribuie si aproape tot neamul. Atunci ma fac nevoit sa reiterez - ca Severinnexu wrote:Nu`mi place deloc, cum suna intrebarea asta...aici ar putea fi o problema, pt ca tu Miagy ai un salariu mare si cu siguranta Fae, contribuie cu foarte putin, iar d`aci incolo, pana la completarea sumei, s`ar zice ca tre` sa mai contribuie niste unii...Miyagi wrote: Cam cat contribui tu Fae la salariul meu,sa zicem?...Darvin
!
Fae stie cu siguranta, ca nu este el vinovat, de cifra pensionarilor(premiati de bunicuta), sau de salariile diversilor functionari de prin ministere...
p.s.ai de grija cum formulezi intrebarile, ca poti primi raspunsuri pe masura...
Frate n`am nimic cu bugetarii, doar ca, ca si tine si multi altii, mai dau cate`o geana, pe unde scormonesc astia de pe la la presa si cand vezi in cate consilii de administratie si ce de mai salarii, isi trag unii, mai ca`mi vine sa `nebunesc...nu`l pot uita, pe papalagu` ala, pe care l`au ciufulit aia in piata si l`au udat cu apa, iar ca el sunt sute, de care nu stim, indiferent de care parte a politichiei sunt...apoi ar mai fi aia care, desi demisi(e clar pe criterii politice), dau statu` in judecata si`si obtin in continuare, drepturile salariale, astfel incat sunt multe cazuri, in care sunt 2 directori, pe acelasi post, amandoi incasand o retributie babana, doar ca numa` unu` munceste, celalalt obtinandu`si doar dreptu` legal...Miyagi wrote: Eu salariul ala il intorc tot la buget prin cumparaturile pe care le fac ........baga Nexule!
Petru Burian wrote: Ca sa iesim din criza, ati dat tarii noastre 20 miliarde de euro. Noi v-am pacalit cu statistici falsificate, cu surse la buget inexistente sau nerealiste, n-am redus cheltuielile publice si nici n-am concediat pe nimeni. Aici, cei 1.400.000 de bugetari muncesc cateva ore pe zi, patru zile din saptamana, vinerea e zi scurta iar lunea nici iarba nu creste. Cei din sectorul privat sunt niste nemernici pentru ca sunt printre putinii care muncesc... Aici, oamenii mor in spitale cu spaga cu tot, iar din cei 6 milioane de pensionari, cateva sute de mii au in jur de 40 de ani. Ceva case de marcat avem, chitante la fel, dar banii nu prea ajung in buget, iar cei care ajung sunt repede furati. Daca veti creste taxele sau cota unica, tot degeaba. Banii se vor scurge ca apa in nisip. Asta pentru ca multi dintre noi se trezesc la pranz si muncesc cateva ore. Dorim sa fim prietenii FMI si UE, dar daca ne puneti la munca iese tambalau ca in Grecia".