si eu cred ca liberalilor le era mai bine cu geoanacezar wrote:Din perspectiva lui Geoana, facea bine !![]()
Dar eu ma voi distra mai bine asa !

Moderator: administrator
si eu cred ca liberalilor le era mai bine cu geoanacezar wrote:Din perspectiva lui Geoana, facea bine !![]()
Mon cher Vali, dupa cum prea bine stii, eu sunt la fel de surd ca sarpele, asa ca pe viitor incearca alte ironii, lasa-ti imaginatia sa zburde ori, si mai bine, vino cu argumente punctuale, e mai usor sa discutam astfel.valic wrote:Traiasca Florin Salam si manelele lui.
Frate Adar, nu stiam ca iti plac manelele, bag seama ca de asta l-ai votat pe Base .............![]()
Pana una-alta e si tara ta, in aceeasi masura cu mine, deci fii mandru!valic wrote:Asa vot, asa presedinte si asa tara.
Io nu prea uit nimic, insa in contextul de atunci am fost intru totul de acord cu Basescu, ba as indrazni sa spun chiar ca l-am indragit nitel...valic wrote:Ati uitat expresia lui Base "tiganca imputita" acuma ii venereaza ...........
Uite, vezi, asta-i defectul dumitale: te grabesti, esti repezit. De ce n-oi astepta sa razi sau sa aplauzi abia la sfarsitul piesei, n-am sa pricep si pace buna...cezar wrote:Din perspectiva lui Geoana, facea bine !![]()
Nu sunt, nene, repezit ! Aici unde lucrez eu, deja a inceput distractia!Adar Marian wrote:Uite, vezi, asta-i defectul dumitale: te grabesti, esti repezit. De ce n-oi astepta sa razi sau sa aplauzi abia la sfarsitul piesei, n-am sa pricep si pace buna...cezar wrote:Din perspectiva lui Geoana, facea bine !![]()
Doar daca guvernau impreuna (poate, chiar si atunci).marian_i wrote:si eu cred ca liberalilor le era mai bine cu geoanacezar wrote:Din perspectiva lui Geoana, facea bine !![]()
pai cum sa guverneze impreuna? nu se impiedica-n doctrine?cezar wrote:Doar daca guvernau impreuna (poate, chiar si atunci).marian_i wrote:si eu cred ca liberalilor le era mai bine cu geoanacezar wrote:Din perspectiva lui Geoana, facea bine !![]()
In opozitie, le este absolut la fel !
Deci nu vrei sa dai Clasicu` Romanesc?Adar Marian wrote:Eu ma refeream la Pantelimon, Toader (parca} Pantelimon, Siminica e caciula cu chinoroz, adica alta.
Miyagi, parerea mea e ca singurul factor comun intre haiduc si sat (cartier) e numele sfantului patron al ambilor, insa daca tu stii mai mult sau altceva, ochii si urechile noastre sunt deschise, bashca mintea sa pricepem.
Dar p'aia cu banditul Coroiu o stii ?Adar Marian wrote:Coane Miyagi, daca chiar vrei sa afli ceva mai mult despre Pantelimon, io zic sa citesti cum si de ce a fost aparat in instanta de N. D. Cocea, iar daca-ti plac povestile cu haiduci, dai o bere (vorba vine una, ca de la trei in sus abia imi reglez debitul narativ) si-ti spun toata istoria banditului Scortanu, a haiducului Tunsu, plus vestita scrisoare a celui din urma adresata lui Kiseleff, da' cum scrisai mai devreme: te costa, nenica!
Nene, p'asta cu Coroiu o sa ti-o povestesc eu, odata si odata !cezar wrote:Dar p'aia cu banditul Coroiu o stii ?Adar Marian wrote:Coane Miyagi, daca chiar vrei sa afli ceva mai mult despre Pantelimon, io zic sa citesti cum si de ce a fost aparat in instanta de N. D. Cocea, iar daca-ti plac povestile cu haiduci, dai o bere (vorba vine una, ca de la trei in sus abia imi reglez debitul narativ) si-ti spun toata istoria banditului Scortanu, a haiducului Tunsu, plus vestita scrisoare a celui din urma adresata lui Kiseleff, da' cum scrisai mai devreme: te costa, nenica!
Pai de ce nu spusesi bre ca esti OLTEAN ........... nu te mai tachinam atat, ca si io mi-s OLTEAN BRE ..............Adar Marian wrote:Nu, n-o stiu, de ce sa mint? Insa cand vine vorba de Scortanu, deja implicam ascendentele mele oltenesti si rude directe din partea mamei, asa ca se schimba treaba.
Valica, tu esti oltean din Jurilovca ?valic wrote:Pai de ce nu spusesi bre ca esti OLTEAN ........... nu te mai tachinam atat, ca si io mi-s OLTEAN BRE ..............Adar Marian wrote:Nu, n-o stiu, de ce sa mint? Insa cand vine vorba de Scortanu, deja implicam ascendentele mele oltenesti si rude directe din partea mamei, asa ca se schimba treaba.
Mon cher, in afara comunitatilor inchise, cum ar fi satele de tatari, cele lipovenesti sau de populatie slava venite incepand cu a doua jumatate a secolului XVII, Dobrogea nu are o trasatura rasiala specifica. Sa nu uitam ca de la Constanta si pana la Isaccea, satele n-au existat timp de 700 (sapte sute!) de ani. Au fost colonizari succesive, cu varii tipuri de natii, de la turci, bulgari, aromani si vlahi (nu va grabiti sa ma corectati, am scris exact vlahi, nu valahi), pana chiar si romani ardeleni, sate intregi, venite dupa 1877. Aveam candva, sper s-o gasesc pentru tine, o imagine cu harta Dobrogei si componenta etnica a populatiilor in secolele XVIII si XIX, dadusem printr-o fericita intamplare de ea pe net, cred c-am salvat-o pe un cd, nu stiu insa pe care...Claudiu wrote:Ce tare!
Ia zii si despre dobrogeni, Mariane, sa vad daca ma recunosc![]()