Totusi, la cererea autorului (Dimitrie Cantemir) se poate reveni la denumirea initiala

Altcineva n-are dreptul sa si-l revendice

Si este corect sa mearga repejor la Arhiva cu titlul pe care-l merita!
Moderator: administrator
Nu sunt autorul "modificari" dar eu unul m-am saturat de postarile Dumneavoastra.Adar Marian wrote:Esti cumva autorul modificarii titlului?
Avand in vedere postarile ofensatoare ale userului Adar Marian, propun acordarea unui avertisment.pytzy wrote:Nu sunt autorul "modificari" dar eu unul m-am saturat de postarile Dumneavoastra.Adar Marian wrote:Esti cumva autorul modificarii titlului?
1.Daca am spus ca nu am modificat eu titlu asa este..nu am de ce sa te mint.Adar Marian wrote:Draga domnule (asta fiind o formula protocolara de adresare, atata tot), daca nu ma-nsel formatul iti permite setarea persoanelor neagreate si asta te scuteste sa-mi lecturezi postarile. O a doua cale, la fel de usoara, e sa-mi ignori scrierile pur si simplu, eu nu-mi amintesc sa te fi obligat in vreun fel la lectura.
La regulamentul asta te referi, Radule?rebeu wrote:Hummmm... Chiar nu citiţi ce scrieţi?
Fac din nou apel la moderare dar mai fac apel şi la DREPTATE!
Aplicaţi regulamentul existent!
Dacă modificaţi regulamentul vă rog să anunţaţi acest lucru!
Şi dacă îl aplicaţi aplicaţi-l PENTRU TOŢI USERII. Fără excepţie!
Este prima dată în istoria forumurilor când cineva modifică fără să anunţe şi de, ce titlul unui subiect.
Ar mai fi şi altele dar mă opresc aici. Domnilor... DESTUL!