Re: Actiunea "Cotul Dracului" 23-26 septembrie 2010
Posted: 19 Sep 2010, 23:11
Ar mai fi o solutie:lada frigorifica a prietenului nostru din Fetesti.(Stiu ca-i place berea neagra iar marca o stie Dutu!)
Pasiunea pentru pescuit recreativ-sportiv şi natură
http://pescarclub21.ro/forum/
Clar!maine[luni]stabilim detaliile!va sun eu dupa 09!sper sa nu deranjez!:)Dumitrescu Iancu wrote:Ar mai fi o solutie:lada frigorifica a prietenului nostru din Fetesti.(Stiu ca-i place berea neagra iar marca o stie Dutu!)
Drept graiesti Iancule. Nu va fi nici o problema cu pastrarea carnii: ori la Marian la congelator, ori in lada mea frigorifica la 220v sau 12v, care o pastreaza destul de bine 2-3 zile. Am uitat sa va spun ca vom avea cu noi si un generator de curent, asa ca multe din problemele unor astfel de iesiri, sunt ca si rezolvate. Din experienta expeditiilor anterioare, imi permit sa va dau un sfat: nu risipiti banii pe multa carne (mici, ceafa, pulpe pui, file de porc, etc..). In momentul definitivarii listei vom putea sa ne organizam cat de cat - dpdv al cheltuielilor - astfel incat sa nu dam banii aiurea pe fel de fel de produse, care raman neconsumate si trebuie aruncate.Dumitrescu Iancu wrote:Ar mai fi o solutie:lada frigorifica a prietenului nostru din Fetesti.(Stiu ca-i place berea neagra iar marca o stie Dutu!)
apreciez mentiunea dvs!f utila pt mine ca "incepator"voi urma sfaturile dvs:si ale d-lui Iancudutustoica wrote:Drept graiesti Iancule. Nu va fi nici o problema cu pastrarea carnii: ori la Marian la congelator, ori in lada mea frigorifica la 220v sau 12v, care o pastreaza destul de bine 2-3 zile. Am uitat sa va spun ca vom avea cu noi si un generator de curent, asa ca multe din problemele unor astfel de iesiri, sunt ca si rezolvate. Din experienta expeditiilor anterioare, imi permit sa va dau un sfat: nu risipiti banii pe multa carne (mici, ceafa, pulpe pui, file de porc, etc..). In momentul definitivarii listei vom putea sa ne organizam cat de cat - dpdv al cheltuielilor - astfel incat sa nu dam banii aiurea pe fel de fel de produse, care raman neconsumate si trebuie aruncate.Dumitrescu Iancu wrote:Ar mai fi o solutie:lada frigorifica a prietenului nostru din Fetesti.(Stiu ca-i place berea neagra iar marca o stie Dutu!)
Fiind toamna, caldura nu mai este asa mare, asa ca in lada frigo te tine lejer 2 zile.Discretul wrote:INTREBARE!?Cum pot pastra carnea 1-2-3 zile daca vreau sa fac gratar...sa zicem..a 3-a zi de stat pe malul Dunarii???[nu conteaza ce:mici,carne de porc,vita]!!??
Azi pe la 19.00. Mai devreme nu pot. Vorbim la telefon.Dumitrescu Iancu wrote:Astept propunerea lui Dutu!
Actiunea este organizata intre 23 si 26 septembrie, perioada asumata si acoperita de APC. Pe multi ii mananca manerele de la lansete si vor sa plece mai devreme, adica de maine pe la pranz . Nu-i nici o problema, asa cum unii vin de sambata, se poate pleca si mai repede. Cu un pic de noroc, m-as putea numara printre ei .Dumitrescu Iancu wrote:Dutu,am inteles ca Valica pleaca da maine!Mai merge cineva cu el,sau plecam toti joi dimineata?
Joi la ora 5 sunt in fata blocului...Discretul wrote:...io sunt in modul "stand by"!:P:))