Moderator: administrator
Sa traiesti Grasule! Io fi teama omului ca numai ajunge, cine stie? sau o fi defect profesional?costin stefanescu wrote:Cornele,ce faci frate ai inviat ? :lol, bine ai revenit printre cei vii,cat despre nea Savu ar trebui sa-l stiti de acu',cum ia ceva babord ,cum se da submarin nuclear
![]()
!!!!
ce e ciudat in a cere stergerea postarilor unuia care de regula incita spiritele ................. asa cum bine zici si tu in a doua fraza de mai sus ...........Ono wrote:Poate ar trebui sa fim cu totii mai permisivi, mai liberi, mai intelegatori cu ceilalti. Incrancenarea si escaladarea nervilor pe niste motive minore nu duce la nimic bun.
Cred ca toti membrii acestei comunitati sunt la fel si au aceleasi drepturi. Ar trebui sa fim niste pescari democrati. Detinerea adevarului nu e monopolul unei singure parti. pana aici ai perfecta dreptate si sunt de aceeasi parere cu tine
Ca urmare e destul de ciudat ca un membru sa ceara stergerea postarilor altuia...
ONOULE dacă citeai de la postarea lui Savu de iritare iniţială şi mai ale inutilă nu cred că aveai aceiaşi reacţie. Hai te rog să o faci . Te rog să nu incităm. Sunt destul de matur şi înţelept să fiu cine sunt.Ono wrote:Poate ar trebui sa fim cu totii mai permisivi, mai liberi, mai intelegatori cu ceilalti. Incrancenarea si escaladarea nervilor pe niste motive minore nu duce la nimic bun.
Cred ca toti membrii acestei comunitati sunt la fel si au aceleasi drepturi. Ar trebui sa fim niste pescari democrati. Detinerea adevarului nu e monopolul unei singure parti.
Ca urmare e destul de ciudat ca un membru sa ceara stergerea postarilor altuia...
Care vrea Neamule un costum de iarna Jaxon?mihai_mura wrote:Din pacate de aceasta data nu pot sa vin cu voi. Dar .....
Va recomand cu caldura hainele groase, manusi, ghete etc. Temperaturile de joi pana duminica sunt de max 6-7 grd!![]()
http://www.yr.no/place/Romania/Other/Cr ... /long.html
Cele bune!
Fie vremea cat de rea, numa vantul sa nu bata.mihai_mura wrote:Din pacate de aceasta data nu pot sa vin cu voi. Dar .....
Va recomand cu caldura hainele groase, manusi, ghete etc. Temperaturile de joi pana duminica sunt de max 6-7 grd!![]()
http://www.yr.no/place/Romania/Other/Cr ... /long.html
Cele bune!