Actiunea combinata Mare-Delta
Moderator: administrator
Re: Actiunea combinata Mare-Delta
Întrebare:
Magazinul este "non-stop" sau batem step la uşa lui aşteptând să deschidă ?
Radu, centralizezi tu solicitările de momeli şi monturi ?
Pescuitul = Relaxare în natură
Cu toata parerea de rau va anunt ca eu nu pot veni.
Va doresc sa aveti parte de o vacanta minunata!
Va doresc sa aveti parte de o vacanta minunata!
-
- Moderator
1. Miercurivalic wrote:Dutule,
Fiecare isi aduce: mese, scaune, corturi, vesela, mancare de dimneata, bautura si alea, alea (un pavilion de soare aduc eu+2-3 umbrele).
Eu propun 3 mese de pranz la comun: o ciorba de peste (ma ocupez io vineri de tot ce trebe, peste si ingrediente), o mancare de fasole (cine se ocupeaza sambata?) si un alt pranz (astept propuneri pt. joi).
Pentru mesele de seara aduce fiecare ce crede de cuvinta, sigur ca se vor face la comun, am promis si sper sa am unde le tine la rece (fripturi, pui, mici, etc).
Mai exista si varianta de mancat la restaurant (cine doreste).
Acolo ne mai descurcam si de alte alea, alea (de aceea am ales locul).
Trebuie ceaun, gratar, disc, etc.
Cred ca cu lemnele va fi o problema, trebuie neaparat sa luam caiva saci de carbuni (cica se aprind cu niste chestii speciale).
Avem nevoie de saci mari, pt gunoi si sa ne punem bagajele in ei la nevoie de ploaie(aduc eu catva).
Nu uitati spray de tantari la cort. Generatorul am inteles ca-l aduce Costin, iar cabluri si becuri RaduB.
Aduc eu o lopata. Trebuie neaparat cateva lazi frigo, le umplem cu gheata pe drum la benzinarii, poate mai luam si de la Juri, vedem atunci.
Haideti, postati ......... ce credeti ca mai trebuie .........
a. la pranz, pana se aseaza tabara IO ii trag rapid un disc (ceafa, pulpe pui dezosate, cartofi prajiti, salata de rosii cu ardei gras si ceapa). Inainte, un Banisor de la gheata, dupa, fiecare ce are.
b. seara tot IO v-as face o aroganta cu una mamaliga ardeleneasca cu branza de burduf, slana prajita si carnati ardelenesti afumati si prajiti. Spritzul si berea merg garantat. Pentru doritori, discul va fi disponibil, daca au alte preferinte.
2. Joi
a. pranz - gulas de cartofi cu afumatura, la ceaun, salata.
b. seara - gratar/disc (mici, peste prajit - daca om prinde

3. vineri
a. pranz - ciorba de peste, se ocupa Vali
b. seara - ciuperci pe disc/gratar
4. sambata
a. pranz - iahnie de fasole cu ciolan, salata
b. seara - saramura de peste. N-am mai mancat una adevarata de la Fermecatu, facuta de un meserias

5. Duminica - din straitza
Acuma, urmeaza sa stabilim cine se ocupa de preparare, pe zile si meniuri si cum facem achizitiile, ca sa evitam risipa.
Eu propun ca cel care face mancarea sa cumpere si tot ce-i necesar, cheltuielile fiind impartite pe nr de persoane mature.
Ex. In prima zi, eu sunt SSB

Pentru fripturi si gratare, va propun sa nu ne mai chinuim cu lemnele, luam o butelie mare plina, de la jurilovca (sa n-o mai caram de la Bucale), avem arzatorul si janta lui Mahoe si cred ca ne descurcam. Pentru cafeaua de dimineata, fiecare se descurca cum poate.
Parerea mea...........
- Mihai Vinturache
- Moderator
Ma ocup eu de fasolea de sambata, dar nu am vazut cine vine cu ceaun mare.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
1. Miercuri
a. la pranz, pana se aseaza tabara IO ii trag rapid un disc (ceafa, pulpe pui dezosate, cartofi prajiti, salata de rosii cu ardei gras si ceapa). Inainte, un Banisor de la gheata, dupa, fiecare ce are.
b. seara tot IO v-as face o aroganta cu una mamaliga ardeleneasca cu branza de burduf, slana prajita si carnati ardelenesti afumati si prajiti / deja ne curge apa n gura de pofta
)). Spritzul si berea merg garantat. Pentru doritori, discul va fi disponibil, daca au alte preferinte.
2. Joi
- frigarui, carnati..mustar.)/ ideea este fff buna, fiecare aduce ce doreste pentru gratar si muncim si manacam impreuna
3. vineri
a. pranz - ciorba de peste, se ocupa Vali / aduc toate ingredientele si peste daca nu prindem ma descur eu local "contra cost"
b. seara - ciuperci pe disc/gratar / fiecare aduce pentru gratar
4. sambata
b. seara - saramura de peste. N-am mai mancat una adevarata de la Fermecatu, facuta de un meserias
. Sper sa avem si materia prima
/ daca nu avem prin resurse proprii, pescuitul este deschis si cumparam de la pescari
Acuma, urmeaza sa stabilim cine se ocupa de preparare, pe zile si meniuri si cum facem achizitiile, ca sa evitam risipa.
Eu propun ca cel care face mancarea sa cumpere si tot ce-i necesar, cheltuielile fiind impartite pe nr de persoane mature. / oki asa facem
si cumpar 17 buc ceafa prc fara os, 17 buc pulpe pui dezosate, rosii ardei, ceapa, malai, branza burduf, carnati, slana,........Pastrez bonul, adunam si la urma impartim. Si tot asa si pentru celelalte mese.
Pentru fripturi si gratare, va propun sa nu ne mai chinuim cu lemnele, luam o butelie mare plina, de la jurilovca (sa n-o mai caram de la Bucale), avem arzatorul si janta lui Mahoe si cred ca ne descurcam. Pentru cafeaua de dimineata, fiecare se descurca cum poate. / Avem butelie incarcata la Jurilovca si o plita cu 2 ochiuri pe care le putem lua . Le luam sau nu ?
Parerea mea...........
multumesc pentru ajutor in organizare
)))
b. seara tot IO v-as face o aroganta cu una mamaliga ardeleneasca cu branza de burduf, slana prajita si carnati ardelenesti afumati si prajiti / deja ne curge apa n gura de pofta

2. Joi

3. vineri
a. pranz - ciorba de peste, se ocupa Vali / aduc toate ingredientele si peste daca nu prindem ma descur eu local "contra cost"
b. seara - ciuperci pe disc/gratar / fiecare aduce pentru gratar
4. sambata

Eu propun ca cel care face mancarea sa cumpere si tot ce-i necesar, cheltuielile fiind impartite pe nr de persoane mature. / oki asa facem

Pentru fripturi si gratare, va propun sa nu ne mai chinuim cu lemnele, luam o butelie mare plina, de la jurilovca (sa n-o mai caram de la Bucale), avem arzatorul si janta lui Mahoe si cred ca ne descurcam. Pentru cafeaua de dimineata, fiecare se descurca cum poate. / Avem butelie incarcata la Jurilovca si o plita cu 2 ochiuri pe care le putem lua . Le luam sau nu ?
Parerea mea...........
multumesc pentru ajutor in organizare

Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
Puteti sa luati butelia mare de la mine...Tot de la mine trebuie sa luati arzatorul,suportul de ceaun(janta),ceaunul,discul,si ce-o mai fi nevoie! 

Păi până acum Mihai şi Valicu au menţionat expres că vor.Geo wrote:Întrebare:
Dacă se uită p-aici şi Claudiu (şi alţii care ştiu mai mult ca mine) poate ne dă şi nişte sfaturi cam ce cantităţi să iau "pe cap de locuitor" să nu ne certăm că s-au terminat după câteva ore dar nici să le aruncăm duminică la... raţe...
Am sunat la numărul de tel. de pe web şi n-a răspuns nimeni... pe web nu am găsit menţionat programul dar presupun ca miercuri la ora 8 ar trebui să fie deschis. Oricum mai sun.
Acum, ca să fim la 8 la uşa magazinului ar trebui ca la ora 4 sa fim deja pe autostradă. Deci, eu cred că dacă plecăm de la tine pe la 3:30-3:40 avem şi rezerva de timp minimală pentru cine ştie ce probleme pot apare.
De acord cu planul ăsta?
LE: Şi ca replică la postarea lui Duţu completată de Valic: Calule! Mănânci ovăz?
LLE: Eu am luat deja 3 saci de cărbuni amestecaţi că sunt tipuri noi netestate până acum. Oricum îi iau cu mine chiar dacă acolo îi las în portbagaj.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
-
- Moderator
Sefu, trec eu marti seara pe la tine si le iau pe toate (mai putin butelia, ca m-a rupt la BelisDumitrescu Iancu wrote:Puteti sa luati butelia mare de la mine...Tot de la mine trebuie sa luati arzatorul,suportul de ceaun(janta),ceaunul,discul,si ce-o mai fi nevoie!

-
ok,te astept!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Am luat 4 kg de fasole, 2 legaturi de morcov cu patrunjel, 2 buc. de ciolan afumat si mai iau maine o bucata de carnat afumat. Sper sa ajunga. Celelalte condimente le am prin casa.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
-
- Moderator
Geo, Radu,
va rog sa-mi cumparati si mie una montura prinzatoare
de chefal si ceva rame de mare, femele musai

A, uitasem si un pahar de rame negre, musai masculi
. Hai nu mai fiti curiosi, vreau sa le imperechez
Sper ca stiti cum sa le verificati sexul

va rog sa-mi cumparati si mie una montura prinzatoare

A, uitasem si un pahar de rame negre, musai masculi

-
- Moderator
Si eu cred ca o sa ajunga, dar la ceva salata te-ai gandit? Ca o parere, cred ca ar merge f bine niste castraveti muraaaaaaaaaaaaaaatiMihai Vinturache wrote:Am luat 4 kg de fasole, 2 legaturi de morcov cu patrunjel, 2 buc. de ciolan afumat si mai iau maine o bucata de carnat afumat. Sper sa ajunga. Celelalte condimente le am prin casa.

Asa cum am mai zis: daca se vrea o butelie, avem la Jurilovca cu aragaz de 2 ochiuri, lemne avem la Juri, le iau eu cu ajutorul vostru, toporas aduc eu, carbuni cred ca cate o punga de echipaj e suficient, oricum in caz de avarie, avem variante (barca mea de viteza)
In resta sa ne fie SUPER
Chestia cu fasolea, e de discutat din cauza ca maninca multe lemne ..........
Dar vb ......
In resta sa ne fie SUPER
Chestia cu fasolea, e de discutat din cauza ca maninca multe lemne ..........
Dar vb ......
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Oki! Musai femele de mare şi negrii de... pahar. Pe controlatelea!dutustoica wrote:Geo, Radu,
va rog sa-mi cumparati si mie una montura prinzatoare![]()
![]()
de chefal si ceva rame de mare, femele musai
![]()
![]()
A, uitasem si un pahar de rame negre, musai masculi![]()
![]()
. Hai nu mai fiti curiosi, vreau sa le imperechez
![]()
![]()
Sper ca stiti cum sa le verificati sexul
![]()
![]()
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
--
RBu'
--
RBu'
Deci, inteleg ca trebuie sa pregatesc know how-ul pentru saramura. Bun, s-a inteles !
Ca pescuit, eu nu am nevoie de lanseta, undite, momeli, nade etc. Voi pescui cu una bucata tifon, dimensiune 3 x 1 m.
Nu trebuie sa lipseasca solutiile antitantari, solutiile de bronzat si ochelarii de soare.
Ca pescuit, eu nu am nevoie de lanseta, undite, momeli, nade etc. Voi pescui cu una bucata tifon, dimensiune 3 x 1 m.
Nu trebuie sa lipseasca solutiile antitantari, solutiile de bronzat si ochelarii de soare.
@ Radu
OK. Plecăm de la mine pe la 3:30.
Poti să iei liniştit doar un sac de cărbuni. Cred că mai mult de trei saci pe toată perioada nu vom consuma.
@ Vali
Nu avem nevoie decât de butelie, că folosim arzătorul şi janta tăiată şi pentru disc şi pentru ceaun. Poate să fiarbă iahnia de fasole cât va trebui.
Lemne nu avem nevoie decât cât să aprindem cărbunii pentru grătar, dacă dorim neapărat să facem grătar pe cărbuni. Se pot frige toate şi pe disc.
Ciupercile sunt pretenţioase la păstrare, iar dacă e să le frigem, atunci trebuie pregătite chiar la masă, deoarece se servesc calde. După ce se răcesc nu mai au nici un haz... Mai există şi varianta de tocăniţă de ciuperci care merge bine cu ceva fript pe disc sau grătar.
Pentru fript cumpăr eu 20 de frigărui de porc condimentate (de la Angst - sunt f. bune).
De asemenea pot cumpăra şi pune la congelat 3-4 capsuri de mici sau piept de porc.
O să mai iau 2-3 kg. roşii, 1-2 kg ardei gras, 2 kg ceapă, 1 kg. castraveţi pentru salate, 3 pâini negre feliate.
Vă rog să decideţi ce cumpăr din cele de mai sus şi să îmi spuneţi.
OK. Plecăm de la mine pe la 3:30.
Poti să iei liniştit doar un sac de cărbuni. Cred că mai mult de trei saci pe toată perioada nu vom consuma.
@ Vali
Nu avem nevoie decât de butelie, că folosim arzătorul şi janta tăiată şi pentru disc şi pentru ceaun. Poate să fiarbă iahnia de fasole cât va trebui.
Lemne nu avem nevoie decât cât să aprindem cărbunii pentru grătar, dacă dorim neapărat să facem grătar pe cărbuni. Se pot frige toate şi pe disc.
Ciupercile sunt pretenţioase la păstrare, iar dacă e să le frigem, atunci trebuie pregătite chiar la masă, deoarece se servesc calde. După ce se răcesc nu mai au nici un haz... Mai există şi varianta de tocăniţă de ciuperci care merge bine cu ceva fript pe disc sau grătar.
Pentru fript cumpăr eu 20 de frigărui de porc condimentate (de la Angst - sunt f. bune).
De asemenea pot cumpăra şi pune la congelat 3-4 capsuri de mici sau piept de porc.
O să mai iau 2-3 kg. roşii, 1-2 kg ardei gras, 2 kg ceapă, 1 kg. castraveţi pentru salate, 3 pâini negre feliate.
Vă rog să decideţi ce cumpăr din cele de mai sus şi să îmi spuneţi.
Pescuitul = Relaxare în natură
Magazinul lui Gica Pescar este deschis in cursul saptamanii incepand cu ora 9.00 pana pe la 18.00 sau 19.00. in weekend de pe la 5.00 dim.
Ramele de mare cred ca v-ar ajunge cate o cutie, maxim doua de fiecare. O cutie, are aproximativ 27 rame si costa 9 lei.
Ca sa nu se "predea" repede, trebuie schimbata apa(de mare) din cutie cel putin la 2 zile si pastrate intr-un loc racoros.
Ramele de mare cred ca v-ar ajunge cate o cutie, maxim doua de fiecare. O cutie, are aproximativ 27 rame si costa 9 lei.
Ca sa nu se "predea" repede, trebuie schimbata apa(de mare) din cutie cel putin la 2 zile si pastrate intr-un loc racoros.
Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
Claudiule mulţumesc pentru info. Ne-am lamurit...
Geo... cam nasol cu oraru'... oricat aş goni n-am cum sa ajung in juma de oră de la Ct la Jurilovca.
Asta e. O să mergem separat mai tarziu... Decalam orarul cu o oră.
Geo... cam nasol cu oraru'... oricat aş goni n-am cum sa ajung in juma de oră de la Ct la Jurilovca.
Asta e. O să mergem separat mai tarziu... Decalam orarul cu o oră.
--
RBu'
--
RBu'
0726.261.133 e numarul de telefon la care raspunde ori Gica ori sotia lui. Mai bine sunati din timp si va puneti deoparte rame, monturi, etc.
- Cristian Candeori
Ori, apelati la un prieten. Poate le cumpara ... Claudiu.gabibrb wrote:0726.261.133 e numarul de telefon la care raspunde ori Gica ori sotia lui. Mai bine sunati din timp si va puneti deoparte rame, monturi, etc.