..eu ma declar "portitar" convins..de fapt fost "portitar". am batut toate locurile ale intre 1997 si 2001, pana cand au venit baietii destepti..adik investitorii.. si au distrus tot (ma rog ei zic ca au construit)...ultima oara cand am fost abia daca ne-au mai last sa punem cortul..am carat bagajele la vre 200 de metri pe plaja..sa nu ii "deranjam".
macar acum ai voie sa campezi...
oricum, uitandu-ma la poze, am sentimentul de "deja vu"..cu diferenta ca acum 15 ani nu aveam atatea "dotari de camping".
..frumusetea salbatica a locului, statul pe plaja la 2 metri de mare, furtunile care aproape ca luau cortul (am prins si din astea..), pescuitul (pe vremea aia dadeam cu montura de caras....pentru toate speciile..

), drumul de jumatate de ora pana la Leahova Mica...facut in fiecare dimineata pe jos, loc unde prindeam 2-3 kg de peste pentru o ciorba si o prajeala, marea mult mai curata care uneori era plina de alge fosforescente..(noaptea era o splendoare sa faci baie in apa care se lumina ...)..si multe multe amintiri, ma fac sa devin nostalgic..
PS este greu de explicat acum, cum caram vreo 2-300 de kg de bagaje de la debarcader vreo 200 m pe plaja...la 35-40 grade in soare

...
ma bucur pentru dumneavoastra ca ati fost acolo..acum uitandu-ma la poze ma simt ca si cum as fi participat si eu...
cu sinceritate va spun ca ma simt norocos ca am "ajuns" in comunitatea APC21...macar numai pentru faptul ca, pentru moment, particip la actiuni doar vizitand formul...
sper ca in viitorul apropiat sa pot sa ma rup de obligatiile cotidiene familiale si profesionale si sa ma alatur acestui grup frumos...
va doresc o vara frumoasa, racoroasa si cu fire intinse la maximum..
Mihai