Clubul Snagov

Moderator: cezar

ioanrv

Re: Clubul Snagov

Post by ioanrv »

Dumitrescu Iancu wrote:@ ioanrv
Avem, pe forum, doi useri: micutu si mikcutu, am impresia ca i-ai confundat putin...
Da, asa este, i-am confundat. :oops:
ioanrv

Post by ioanrv »

16. valibu
ioanrv

Post by ioanrv »

Haideti fratilor ca asa nastere grea n-am mai pomenit :lol: Chit ca tineti lansetele la misto si va plimbati familia, tot e o smecherie, e aproape de Bucuresti, peisaj mirific, majoritatea speciilor de pesti...
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Ca sa nu moara copilul inainte de nastere :lol: :lol: , incerc sa contribui si eu, dupa puteri, la startul acestui Club. In cursul zilei de azi sau maine dau o fuga la Snagov si o sa trec pe la Astoria sa discut cu dl Ionita despre posibilitatea lansarii la apa si a folosirii barcilor complexului, in conditiile in care nu pot fi folosite cele ale asociatiei. La concursul Cupa APC 21 de anul trecut, am fost asigurati cavom putea folosi atat rampa cat si barcile cu rame, acestea din urma la un pret mai mic pentru membri APC (parca 50 lei/zi, fata de 70).
Dupa ce vom avea asigurata posibilitatea de lansare la apa - si pentru barcile personale ale membrilor APC - se poate intocmi un regulament al Clubului, astfel incat doritorii de pescuiala pe Snagov sa stie exact ce au de facut.
Revin cu noutati.
valibu

Post by valibu »

La ultima iesire pe Snagov au pastrat tariful discutat, respectiv 50 roni / zi de barca pentru membrii nostri. Nu au fost probleme nici cu lasatul altor barci la apa. Ar trebui avut in vedere inca doua probleme: taxa de acces in incinta complexului si starea celor trei barci de acolo. Noi venind cu noaptea in cap am intrat fara taxa, dar ceva mai tarziu apare cineva la bariera care percepe 15 ron de masina si 5 ron de persoana. Din cele trei barci una arata mai bine, celelalte doua erau cam jumulite.Cu Dl. Ionita am discutat si eu, a fost amabil asa cum il stim. Oricum, noi informatii sunt bine venite. Drum bun...
ioanrv

Post by ioanrv »

Multumim dutustoica, iata ca a aparut si SMURD-ul... :lol:
valibu

Post by valibu »

Sper sa nu fie mintenas.... ca moare pacientul. :lol: :lol: :lol:
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Domnilor, trebuie sa tinem cont de faptul ca, de cand a demarat initiativa `Clubul Snagov` si pana acum a trecut ceva timp iar situatia s-a mai schimbat pe ici, pe colo: s-a materializat proiectul `Crisan`, care deja functioneaza, ca atare barcile nu mai sunt disponibile pentru o perioada mare de timp, asa cum erau la inceputul anului...In aceste conditii, tinand cont si de faptul ca suntem departe de a acoperi costurile pentru varianta Snagov, cred ca solutia cea mai buna pentru doritori ramane propunerea Administratiei Complexului Astoria de a folosi barcile lor cu reducerea promisa pentru membrii APC 21.
valibu

Post by valibu »

Sau gonflabile. Fiecare cu ce are.
:lol: :lol: :lol: de barci vorbeam.
micutu

Post by micutu »

Dumitrescu Iancu wrote: Adeziune referitoare la ce, micutule?
planul de formare al clubului era bazat pe cele doua barci, care nu puteau fi furnizate (sper sa nu gresesc) decat de asociatie. acestea nemaifiind disponibile, tot planul initial "cade"
ioanrv

Post by ioanrv »

N-as zice, daca Asociatia perfecteaza un protocol cu cei de la Astoria, la pret de 50 lei/barca/zi imi pare destul de convenabil, cu conditia sa poti face rezervare telefonica, sa stii ca te asteapta barca si nu faci drumul de pomana.
ioanrv

Post by ioanrv »

micutu wrote:
Dumitrescu Iancu wrote: Adeziune referitoare la ce, micutule?
planul de formare al clubului era bazat pe cele doua barci, care nu puteau fi furnizate (sper sa nu gresesc) decat de asociatie. acestea nemaifiind disponibile, tot planul initial "cade"
Poate mai cumpara inca doua :lol: Oricum il asteptam pe Dutu cu noutati.
Ono

Post by Ono »

valibu wrote:Sau gonflabile. Fiecare cu ce are.
:lol: :lol: :lol: de barci vorbeam.
Chiar m-ai deziluzionat! :lol:
valibu

Post by valibu »

Te gandeai la stiuci?
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Prieteni, am fost azi la Snagov si am discutat cu dl. Pana Ionel administratorul actual al complexului. Acesta il inlocuieste pe dl Ionita care este detasat la.......mare. Din start mi-am dat seama ca omul este foarte deschis la orice initiativa care priveste locatia respectiva si cu atat mai mult cand e vorba de APC 21. S-o luam pe rand:
1. Barcile - nu sunt in stare prea buna. Mi-a zis ca are vreo 4 din care una sau doua sunt acceptabile. Celelalte nu au rame, veste etc. Pentru folosirea lor de catre membrii APC 21, nu percepe nicio taxa. De asemenea, nici pentru rampa de lasare la apa nu cere niciun ban. Trebuie doar sa fie sunat inainte, pentru a deschide cineva bariera de la lac. Langa pontonul complexului mai exista o mica proprietate privata a unui angajat al Astoriei, care are barci complete si care ne-a ajutat si pe noi la organizarea Cupei APC 21.Merita contactat. Pentru a incheia acest capitol al barcilor, va propun ca unul (sau mai multi) dintre cei care s-au inscris in clubul Snagov sa stabileasca o zi in care sa ne deplasam impreuna la Astoria si sa vedem exact care -i situatia cu barcile.
2. Accesul - de luni pana vineri GRATIS. In we percepe o taxa pentru turisti la intrarea in complex: 5 lei de masina si 10 lei de persoana. Pentru noi a ramas sa mai discutam avand in vedere ca membri clubului se duc la pescuit si nu folosesc piscina sau celelalte facilitati ale complexului.
Pentru doritori, dl. Pana si-a manifestat disponibilitatea de a organiza mese la nivelul oricarei pretentii.
Telefonul meu: 0730.013.087
0745.110.278
bogdanenescu1

Post by bogdanenescu1 »

E bine si asa. In principiu barcile trebuie sa nu ia apa si oglinda pentru motor sa fie buna. Stabiliti o zi pentru intalnire saptamana asta care vine, de preferat in cursul saptamanii, nu in weekend.
De la ei iau mereu barca cand pescuiesc pe Snagov si cunosc toti paznicii. Ei trebuie sa ne deschida bariera dimineata.
Bogdan Enescu
ioanrv

Post by ioanrv »

Iata ca Dutu a facut o treaba extraordinara.
Acum ar trebui sa stabilim si un sef al Clubului, il propun pe Bogdan Enescu daca este si el de acord...precum si restul celor inscrisi.
Ideal ar fi de semnat un protocol cu cei de la Astoria, ce-i scris e sfant (daca se poate).
Va astept cu noutati.
bogdanenescu1

Post by bogdanenescu1 »

Tot ce vreau sa va spun este ca saptamanal eu merg pe Snagov la pescuit chiar si de doua ori. Ca si supraveghetor intre relatia clubului cu complexul Astoria as fi de acord, mai ales ca incepand de cand ingheata lacul pana cand se dezgheata este singura perioada cand nu ma duc acolo.
Insa toamna este aproape si suntem multi care ne-am dori un pescuit in natura cu bani putini. Trebuie sa ne grabim. Acordul poate fi redactat si ulterior. Pana la urma ramane doar hartogaraia daca va fi cazul.

Atentie la braconieri. 112 este la indemana oricui, si sunt obligati sa intervina. Braconajul este considerat infractiune si celor care il practica li se va intocmi dosar penal. Nu deranjam pe nimeni. Este meseria lor asa cum fiecare dintre noi avem joburile noastre. Daca sunt umiliti de hoti, noi chiar trebuie sa-i ajutam. Chiar si plasele gasite pot fi semnalate la 112. Reprezinta obiectul cu care braconierii isi desfasoara activitatea si daca nu sunt prinsi cei care le-au instalat, reprezentantii legii au obligatia de a intocmi proces verbal de constatare a abaterii.
Apelantul nu trebuie sa ramana in zona si nici sa se identifice daca considera ca integritatea si siguanta lui sunt in pericol.

Cat despre intalnire, maine seara sunt acolo incepand cu ora 16.00. Daca va hotarati pana atunci, tel meu este la dispozitia dvs.
Bogdan Enescu
ioanrv

Post by ioanrv »

Pai asa ramane atunci. Daca tot ai preluat fraiele, gandeste-te si cum ne organizam, cum rezervam, daca mai platim totusi o cotizatie. Daca esti d-al casei cu timpul vei remedia si inconvenientele inerente inceputului.
In alta ordine cred ca ar fi frumos ca tu sa-l suni pe Dutu, dansul a alergat pentru noi fara a fi direct interesat.
...si da, daca tot vom fi pe lac sa facem si ceva impotriva degradarii acestuia...as pastra ideea cu un scurt raport al fiecaruia dupa o zi de pescuit acolo...
Bafta sefu'! (la organizare, nu la peste ;) )
bogdanenescu1

Post by bogdanenescu1 »

Bun, astazi o sa iau un aparat foto si o sa fac cateva poze barcilor existente.
De asemenea il sun pe Dutu Stoica pentru a ma pune in legatura cu administratorul complexului.
Voi scrie un raport complet pana luni, implicit si o lista a membrilor anuntati.
Bogdan Enescu
Post Reply

Return to “Lacul Snagov”