sfoara nylon pentru ancora

Dacă doriţi să cumpăraţi/vindeţi echipamente pentru pescuit

Moderator: dutustoica

Miyagi

sfoara nylon pentru ancora

Post by Miyagi »

un`e gasesc si io o sfoara buna si mai ieftina ca am nevoie pentru doua ancore, la dublu, cam vreo 200 de metri? Practiker, Bricostore, Hornbach! De pe unde v-ati loat mai recent?
Mihai Vinturache
Moderator

Re: sfoara nylon pentru ancora

Post by Mihai Vinturache »

Eu am vazut asa ceva pe la Hornbach-Berceni. Nu stiu preturi ca nu m-a interesat dar am retinut ca au role de sfoara de toate grosimile si toate lungimile.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
cezar

Post by cezar »

Miyagi wrote:un`e gasesc si io o sfoara buna si mai ieftina ca am nevoie pentru doua ancore, la dublu, cam vreo 200 de metri? Practiker, Bricostore, Hornbach! De pe unde v-ati loat mai recent?
Galati, str.Portului nr.1

Este un magazin cu parame, saule, sfori, cordeline de tot felul....
G_H

Post by G_H »

Miyagi wrote:un`e gasesc si io o sfoara buna si mai ieftina ca am nevoie pentru doua ancore, la dublu, cam vreo 200 de metri? Practiker, Bricostore, Hornbach! De pe unde v-ati loat mai recent?
Sau, daca vrei ieftineala (de fapt cam tot aia de prin magazinele mari numai ca aici este importatorul), la VENUS DSH SRL, Strada Violetelor nr. 16B,
sector 6 (din Bulevardul Timisoara prima la dreapta dupa reprezentanta Renault si depoul RATB).
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:
Galati, str.Portului nr.1

Este un magazin cu parame, saule, sfori, cordeline de tot felul....
Poi bine mah Neica, tu acum imi zici? Nu puteai mai devreme ca de-acolo luai barca :lol: ?
Miyagi

Post by Miyagi »

G_H wrote:
Sau, daca vrei ieftineala (de fapt cam tot aia de prin magazinele mari numai ca aici este importatorul), la VENUS DSH SRL, Strada Violetelor nr. 16B,
sector 6 (din Bulevardul Timisoara prima la dreapta dupa reprezentanta Renault si depoul RATB).
Mersi Danut! Da` nu cumva aia e Str. Valea Lunga?
modigliani

Post by modigliani »

Miyagi wrote: Mersi Danut! Da` nu cumva aia e Str. Valea Lunga?
Bai , da dracii-n sfoara ta ! Dar daca ajungi pe Valea Lunga ( sau prin zona ) suna-ma sa bem o cafea la mine la atelier !
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Miyagi

Post by Miyagi »

modigliani wrote:
Miyagi wrote: Mersi Danut! Da` nu cumva aia e Str. Valea Lunga?
Bai , da dracii-n sfoara ta ! Dar daca ajungi pe Valea Lunga ( sau prin zona ) suna-ma sa bem o cafea la mine la atelier !
Set up! Maine dupa shopping ca ma omoara grasa daca nu cunpar toata lista. Lucrezi pe Vale?
Miyagi

Post by Miyagi »

Am rezolvat cazul. Am luat sfoara de 12 impletita din poliester insa a trebuit sa iau un colac de 200 de metrii. Daca intereseaza pe cineva ma despart de o suta.
cezar

Post by cezar »

Miyagi wrote:Am rezolvat cazul. Am luat sfoara de 12 impletita din poliester insa a trebuit sa iau un colac de 200 de metrii. Daca intereseaza pe cineva ma despart de o suta.
Nu-i cam lunga, Miyagi ?
Iti dai seama, trebuie sa-ti dai drumul cu ea tocmai din varful Caraimanului ! Si se poate sa se desfaca si nodul ! :lol: :lol: :lol:

Sper ca nu te-ai suparat de gluma, mai ales ca m-ar interesa si pe mine o bucata de vreo 25-30 metri. Vorbim !
Lorelai

Post by Lorelai »

Iar daca te remorcam, noi suntem pe lac si tu inca pe canal. Daca mai si viram...sau ne oprim...
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Miyagi

Post by Miyagi »

Ce-ai Cezare?! Asa ma sti tu pe mine, suparacios? Am luat 200 de metrii ca am doua ancore si vreau sa pun cate 50 pe fiecare. Deci am si pentru tine.
Dane Tata! S-ar putea ca eu sa nu fiu inca plecat de pe rampa cand ma trenezi ca pe langa sfoara aia mai am inca una, tot de 100 care se leaga de varful ancorei. Deci!!!!
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Miyagi wrote:Am rezolvat cazul. Am luat sfoara de 12 impletita din poliester insa a trebuit sa iau un colac de 200 de metrii. Daca intereseaza pe cineva ma despart de o suta.
Vreau si eu.
Lorelai

Post by Lorelai »

Miyagi wrote:Dane Tata! S-ar putea ca eu sa nu fiu inca plecat de pe rampa cand ma trenezi ca pe langa sfoara aia mai am inca una, tot de 100 care se leaga de varful ancorei. Deci!!!
Cine ma iubeste, ma urmeaza !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Miyagi

Post by Miyagi »

dutustoica wrote:
Vreau si eu.
Cat iti trebuie Dutu?
Miyagi

Post by Miyagi »

Lorelai wrote:
Miyagi wrote:Dane Tata! S-ar putea ca eu sa nu fiu inca plecat de pe rampa cand ma trenezi ca pe langa sfoara aia mai am inca una, tot de 100 care se leaga de varful ancorei. Deci!!!
Cine ma iubeste, ma urmeaza !
Viu, viu :D !
Lorelai

Post by Lorelai »

dutustoica wrote:Vreau si eu.
Sa inteleg, asa, ca intre navigatori ,ca numai asta mai lipseste ?
Ma bucur pentru bucuria ta !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Miyagi

Post by Miyagi »

Lorelai wrote:
dutustoica wrote:Vreau si eu.
Sa inteleg, asa, ca intre navigatori ,ca numai asta mai lipseste ?
Ma bucur pentru bucuria ta !
:!: :roll:
Lorelai

Post by Lorelai »

O sa vezi tu Miyagi, cand ne-o lua la trena pe amandoi !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Miyagi

Post by Miyagi »

Lorelai wrote:O sa vezi tu Miyagi, cand ne-o lua la trena pe amandoi !
Io stiu ca am mai patit-o :D .
Post Reply

Return to “Vânzare-Cumpărare pescuit”