sfoara nylon pentru ancora
Moderator: dutustoica
sfoara nylon pentru ancora
un`e gasesc si io o sfoara buna si mai ieftina ca am nevoie pentru doua ancore, la dublu, cam vreo 200 de metri? Practiker, Bricostore, Hornbach! De pe unde v-ati loat mai recent?
- Mihai Vinturache
- Moderator
Re: sfoara nylon pentru ancora
Eu am vazut asa ceva pe la Hornbach-Berceni. Nu stiu preturi ca nu m-a interesat dar am retinut ca au role de sfoara de toate grosimile si toate lungimile.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Galati, str.Portului nr.1Miyagi wrote:un`e gasesc si io o sfoara buna si mai ieftina ca am nevoie pentru doua ancore, la dublu, cam vreo 200 de metri? Practiker, Bricostore, Hornbach! De pe unde v-ati loat mai recent?
Este un magazin cu parame, saule, sfori, cordeline de tot felul....
Sau, daca vrei ieftineala (de fapt cam tot aia de prin magazinele mari numai ca aici este importatorul), la VENUS DSH SRL, Strada Violetelor nr. 16B,Miyagi wrote:un`e gasesc si io o sfoara buna si mai ieftina ca am nevoie pentru doua ancore, la dublu, cam vreo 200 de metri? Practiker, Bricostore, Hornbach! De pe unde v-ati loat mai recent?
sector 6 (din Bulevardul Timisoara prima la dreapta dupa reprezentanta Renault si depoul RATB).
Poi bine mah Neica, tu acum imi zici? Nu puteai mai devreme ca de-acolo luai barcacezar wrote:Galati, str.Portului nr.1Miyagi wrote:un`e gasesc si io o sfoara buna si mai ieftina ca am nevoie pentru doua ancore, la dublu, cam vreo 200 de metri? Practiker, Bricostore, Hornbach! De pe unde v-ati loat mai recent?
Este un magazin cu parame, saule, sfori, cordeline de tot felul....

Mersi Danut! Da` nu cumva aia e Str. Valea Lunga?G_H wrote:Sau, daca vrei ieftineala (de fapt cam tot aia de prin magazinele mari numai ca aici este importatorul), la VENUS DSH SRL, Strada Violetelor nr. 16B,Miyagi wrote:un`e gasesc si io o sfoara buna si mai ieftina ca am nevoie pentru doua ancore, la dublu, cam vreo 200 de metri? Practiker, Bricostore, Hornbach! De pe unde v-ati loat mai recent?
sector 6 (din Bulevardul Timisoara prima la dreapta dupa reprezentanta Renault si depoul RATB).
- modigliani
Bai , da dracii-n sfoara ta ! Dar daca ajungi pe Valea Lunga ( sau prin zona ) suna-ma sa bem o cafea la mine la atelier !Miyagi wrote: Mersi Danut! Da` nu cumva aia e Str. Valea Lunga?
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Set up! Maine dupa shopping ca ma omoara grasa daca nu cunpar toata lista. Lucrezi pe Vale?modigliani wrote:Bai , da dracii-n sfoara ta ! Dar daca ajungi pe Valea Lunga ( sau prin zona ) suna-ma sa bem o cafea la mine la atelier !Miyagi wrote: Mersi Danut! Da` nu cumva aia e Str. Valea Lunga?
Am rezolvat cazul. Am luat sfoara de 12 impletita din poliester insa a trebuit sa iau un colac de 200 de metrii. Daca intereseaza pe cineva ma despart de o suta.
Nu-i cam lunga, Miyagi ?Miyagi wrote:Am rezolvat cazul. Am luat sfoara de 12 impletita din poliester insa a trebuit sa iau un colac de 200 de metrii. Daca intereseaza pe cineva ma despart de o suta.
Iti dai seama, trebuie sa-ti dai drumul cu ea tocmai din varful Caraimanului ! Si se poate sa se desfaca si nodul !

Sper ca nu te-ai suparat de gluma, mai ales ca m-ar interesa si pe mine o bucata de vreo 25-30 metri. Vorbim !
Iar daca te remorcam, noi suntem pe lac si tu inca pe canal. Daca mai si viram...sau ne oprim...
Ce-ai Cezare?! Asa ma sti tu pe mine, suparacios? Am luat 200 de metrii ca am doua ancore si vreau sa pun cate 50 pe fiecare. Deci am si pentru tine.
Dane Tata! S-ar putea ca eu sa nu fiu inca plecat de pe rampa cand ma trenezi ca pe langa sfoara aia mai am inca una, tot de 100 care se leaga de varful ancorei. Deci!!!!
Dane Tata! S-ar putea ca eu sa nu fiu inca plecat de pe rampa cand ma trenezi ca pe langa sfoara aia mai am inca una, tot de 100 care se leaga de varful ancorei. Deci!!!!
-
- Moderator
Vreau si eu.Miyagi wrote:Am rezolvat cazul. Am luat sfoara de 12 impletita din poliester insa a trebuit sa iau un colac de 200 de metrii. Daca intereseaza pe cineva ma despart de o suta.
Cine ma iubeste, ma urmeaza !Miyagi wrote:Dane Tata! S-ar putea ca eu sa nu fiu inca plecat de pe rampa cand ma trenezi ca pe langa sfoara aia mai am inca una, tot de 100 care se leaga de varful ancorei. Deci!!!
Cat iti trebuie Dutu?dutustoica wrote:Vreau si eu.Miyagi wrote:Am rezolvat cazul. Am luat sfoara de 12 impletita din poliester insa a trebuit sa iau un colac de 200 de metrii. Daca intereseaza pe cineva ma despart de o suta.
Viu, viuLorelai wrote:Cine ma iubeste, ma urmeaza !Miyagi wrote:Dane Tata! S-ar putea ca eu sa nu fiu inca plecat de pe rampa cand ma trenezi ca pe langa sfoara aia mai am inca una, tot de 100 care se leaga de varful ancorei. Deci!!!

Sa inteleg, asa, ca intre navigatori ,ca numai asta mai lipseste ?dutustoica wrote:Vreau si eu.
Ma bucur pentru bucuria ta !
Lorelai wrote:Sa inteleg, asa, ca intre navigatori ,ca numai asta mai lipseste ?dutustoica wrote:Vreau si eu.
Ma bucur pentru bucuria ta !

O sa vezi tu Miyagi, cand ne-o lua la trena pe amandoi !
Io stiu ca am mai patit-oLorelai wrote:O sa vezi tu Miyagi, cand ne-o lua la trena pe amandoi !