Comando Delta
Moderator: dutustoica
Re: Comando Delta
Din nefericire, am ajuns eu la aceasta concluzie! Ceea ce as fi vrut sa vad - pe langa ceea ce sper ca s-a intamplat in cerc restrans - dupa cum am mai spus, era sa nu mai sara aceleasi persoane tot la gatul celor care nu inghit devierile evidente ale unora, si, prin aceasta, luandu-le apararea si incurajandu-i, exact cum am remarcat si inainte! Dupa ultimele zile, am sperat sa se abtina de la astfel de manifestari, dar vad ca m-am inselat, din nou! Daca asa credeti ca este onorabil sa ne comportam, am inteles ideea!!
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
N-ai ce sa-i faci Cezar, el e citit nevoie-mare iar noi mai mult Can-Can TV si alte asemenea... 

-
ioanrv wrote:N-ai ce sa-i faci Cezar, el e citit nevoie-mare iar noi mai mult Can-Can TV si alte asemenea...
Inteleg ca va stresez prin postarile mele cu care va deranjez amicii, sunt insa curios de ce, oare, nu sunt singurul? Vad ca mai sunt o multime de persoane care au observat aceleasi lucruri ca si mine, si care au fost jignite, sau cel putin atacate pentru faptul ca si-au spus o parere, daca sustineti in continuare ca faptul ca mi-am spus parerea - pe fata, nefiind singurul care a facut acest lucru - imi atrage si culpa ca m-as considera cel mai cu mot - "mai citit" - decat unii, nu ati inteles intocmai corect, ceea ce vreau sa va ajut sa pricepeti este faptul ca incet-incet incep sa inteleg mai mult decat unii, si altceva decat altii, oricum, linistiti-va, nu sunt singurul, dar tin cu aceasta ocazie sa multumesc unei anumite categorii de persoane, categorie majoritara, din nefericire, care m-au ajutat cel mai mult in acest sens! Adica, sa traduc, daca aflu ceva nou, este bine sa caut si informatii de cealalta parte si abia atunci sa triez dupa discernamantul pe care sper ca il posed, iar in cazul de fata, am aflat mai mult decat suficient ca sa inteleg exact situatia, asa ca nu va mai victimizati atat, ca nu este cazul!! Pentru a se scuti de situatii mai penibile, cel mai bine este sa se abtina, mai ales cand cineva nu are nicio legatura nici cu discutia, cu atat mai putin cu topic-ul!!
P.S. Am incercat de mai multe ori in ultimele zile sa aduc discutia catre subiectul principal, insa vad ca nu am sanse, asa ca va urez succes in continuare(Intelege fiecare cum doreste)!!
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Nu ne stresam. Incercam sa apreciem la justa valoare staruinta cu care se incearca inlaturarea oricarui dubiu (asa cum este consemnat de altfel in subsolul fiecarei postari)
.

Daca ne place, ne place, place, place...ioanrv wrote: noi mai mult Can-Can TV si alte asemenea...

Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
Da, prietene, dar ce ne facem cu intelectualii astia ! Lor nu le place Can Can-ul !Claudiu wrote:Daca ne place, ne place, place, place...ioanrv wrote: noi mai mult Can-Can TV si alte asemenea...
Alde Zăvoranu, Cruduţa, Drăguşanu, etc...stau toată ziua cu nasul în cărţi, una din ele (nu mai ştiu care) a întârziat vreo două ore la un party, pentru că avea de terminat o pagină dintr-o carte (titlul nu şi-l amintea...).
Tocmai se cuplase cu un intelectual de marca, fotbalist de profesie !

Asa e... Ce sa facem, daca acum avem intelectuali pe banda-rulanta. Fabricile de intelectuali isi fac treaba, bani sa ai.
Nu ma mira sa-l vedem intr-o buna zi, si pe FAE, student la litere.
Oricum, ideea era ca fara putin can-can, discutiile ar fi prea plictisitoare, cel putin din punctul meu de vedere.
Nu ma mira sa-l vedem intr-o buna zi, si pe FAE, student la litere.

Oricum, ideea era ca fara putin can-can, discutiile ar fi prea plictisitoare, cel putin din punctul meu de vedere.
Citandu-l pe un coleg, imi pot permite sa aleg cu cine vreau sau nu vreau sa discut, cu cine vreau sau nu sa glumesc, ca sa nu mai spun cui ii inghit sau nu intepaturi, dar cand se ajunge la ceea ce s-a ajuns, daca exista amatori sa permita mai multe, sunt liberi sa o faca, dar nu ma poate nimeni obliga sa continui si eu! Cat despre mistouri ieftine, au cei de la "La Familia" o piesa foarte reprezentativa pentru unele lucruri spuse, nu este mare diferenta intre unii pretinsi intelectuali - chiar daca au o anumita pregatire - si marea majoritate a romanilor "adevarati" ai zilelor noastre, asa ca este liber fiecare sa faca parte din oricare tabara, dupa cum si eu am aceeasi libertate, cui nu-i convine, n-are decat sa reclame unde vrea, sau sa se intoarca in timp!
P.S. Cine ma cunoaste poate spune ca nu am avut persoane pe care sa le antipatizez, am incercat sa-mi inteleg chiar si dusmanii(fosti prieteni "smecherasi" cu mistouri asemanatoare, care au crezut ca daca sunt ajutati trebuie sa raspunda cu rau unui bine facut, dar au ajuns sa se intoarca tot la mine "cu miloaga", asa ca sunt satul de samariteni cu limba ascutita), dar in foarte putine cazuri nu vreau sa inteleg nimic altceva decat evidentele, completate si de alte lucruri...!!
P.S. Cine ma cunoaste poate spune ca nu am avut persoane pe care sa le antipatizez, am incercat sa-mi inteleg chiar si dusmanii(fosti prieteni "smecherasi" cu mistouri asemanatoare, care au crezut ca daca sunt ajutati trebuie sa raspunda cu rau unui bine facut, dar au ajuns sa se intoarca tot la mine "cu miloaga", asa ca sunt satul de samariteni cu limba ascutita), dar in foarte putine cazuri nu vreau sa inteleg nimic altceva decat evidentele, completate si de alte lucruri...!!
Sunt tot timpul de acord cu tine in partea finala, adica motto-ul din subsol...Cat despre postarile astea fluviu, eu nici nu pot si nici nu am rabdarea sa le parcurg, cu ochii obositi noapte de noapte la CAN-CAN TV.
Eu aici chiar ca sunt total neutru...
Despre pescuit, nimic?
Nu s-a plictisit toata lumea de complicatii inutile?
P.S. Poate ca daca nu era contextul de asa natura, eram mai receptiv la multe lucruri, dar nu am creat eu aceasta "problema", insa sper sa fiu lasat in pace de acum incolo, pentru ca n-am cautat pricina nimanui!

P.S. Poate ca daca nu era contextul de asa natura, eram mai receptiv la multe lucruri, dar nu am creat eu aceasta "problema", insa sper sa fiu lasat in pace de acum incolo, pentru ca n-am cautat pricina nimanui!
evergreen wrote:Despre pescuit, nimic?Nu s-a plictisit toata lumea de complicatii inutile?
![]()
Despre pescuit se pot spune multe....
Fi mai receptiv, si nu te mai supara din orice.

Cred ca problema cu tine este ca incerci sa exprimi totul mult prea elevat.

Ca si sugestie iti pot spune ca, daca ai ceva de transmis sa o faci in mod simplu.

Daca nu iti place ceva sau de cineva trebuie sa spui direct si fara trimiteri, in acet fel nu vei mai lasa loc de interpretari vis-a-vis de postarile tale.

Incearca sa fi cat mai scurt si mai concis in postari.

PS: Este o sugestie fara a avea cea mai mica intentie de a te face sa intelegi altceva decat ce am scris.

Paulletta
Ai mare dreptate, comportamentul civilizat nu se justifica in cele mai multe cazuri, dar sper sa ma scape realitatea si problemele de obiceiurile "proaste si paguboase" mostenite din familie, pana acum nu mi-au adus decat pagube, asa ca poate ma ajuta Cel de Sus sa ma schimb, foarte greu insa, dar mai am sanse si vointa pentru asta! Oricum, cel mai bine - spun din proprie si indelunga experienta - este sa tai raul de la radacina si cat mai repede, pentru ca "boala lunga este moarte sigura"! Nu sunt omul care sa le stie pe toate, ca sa nu stiu cum sa primesc un sfat, depinde, insa de ton, de tente, si, nu in ultimul rand, de persoana care mi-l ofera!! Noroc si sanatate...mai putina rautate(nu este vorba de cineva anume, la modul general)!!
- Mihai Vinturache
- Moderator
evergreen wrote: P.S. Cine ma cunoaste poate spune ...
Cum spuneam si in postarea anterioara... Hai fa cumva sa ne cunoastem. Nu cu mine neaparat. Acest "ne" ii implica pe multi din cei cu care te-ai contrazis sau ati fost pe lungimi de unda egale. Fie la urmatoarele actiuni fie la urmatoarele cafenele.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Dar cate din cele 435 de postari ale userului evergreen se refera la pescuit ?evergreen wrote:Despre pescuit, nimic?Nu s-a plictisit toata lumea de complicatii inutile?
![]()

Stilul asta, de a solicita/intreba ceva, iar daca se intampla sa nu primesti raspunsul dorit, sa te consideri ultragiat, este de-a dreptul caraghios. Ma refer si la postarile de pe celelalte forumuri, unde semnezi cu alte nickname-uri, dar pe care, intamplator le cunosc.
Incerci sa-ti masori puterile cu Lorelai, care participa la actiuni, concursuri, arbitraje, ne ajuta pe toate planurile...nu te ajuta puterile.
Te oftici ca esti luat la mishto de Claudiu, dar el ne tine permanent la curent cu pescuitul la Marea Neagra, ii ajuta pe toti cei care-l intreaba de locuri, momeli etc.
Te deranjeaza Ioanrv, dar omul incearca sa puna pe roate un sistem de pescuit la Snagov, pentru cei care n-au barca proprie...
Altii (majoritatea) merg la pescuit, scriu despre rezultate, locatii, metode de pescuit...
Faci sau ai facut ceva din toate astea ! Crezi ca daca te masturbezi in fata monitorului scriind despre diverse chestii citite pe net sau prin carti, poti deveni "tatal pescarilor"?
Ti-am explicat in fel si chip !
Daca vrei sa fii respectat, incearca sa faci ceva vizibil si apoi asteapta sa te respecte lumea.
Vrei sa inveti sa pescuiesti ? Du-te la un concurs, macar ca spectator, roaga-te de unul ca Paulletta, Laloi, Nexu, Fetes etc sa te ia cu ei, ca sa inveti sa pescuiesti.
sau vino o data la Dunare sau in Delta, cand facem iesiri, ca nu te mananca nimeni.
-
Da' ce ai Gagimane cu mine? Eu ma chinuiesc sa invat sa pescuiesc de unul singur. Spre exemplu, duminica, aval de Giurgiu, la clonc, impreuna cu colegul meu de pescuit am dat afara 20kg somotei din 4 bucati, dar asta este putin la cate trasaturi , rateuri si scapari am avut. Sa-l invat pe bietul baiat cum sa rateze pestii?!cezar wrote:................ Vrei sa inveti sa pescuiesti ? Du-te la un concurs, macar ca spectator, roaga-te de unul ca Paulletta, Laloi, Nexu, Fetes etc sa te ia cu ei, ca sa inveti sa pescuiesti.
sau vino o data la Dunare sau in Delta, cand facem iesiri, ca nu te mananca nimeni.

Privitor la Delta, muuuuulte marle de 300-500gr. Cele trecute de 1kg la noi au fost extrem de rare (de fapt a fost o singura sinucigasa), strap de 300gr in orice pozitie (baboi sau artificiala), caras punctabil la buchet de viermi, boabe cu aroma de scoica sau vanilie, pufuleti mici cu usturoi. La somn cu rama, rac, broasca, caras NIMIC (clonc si vesele). A raspuns fooooarte timid doar la scoica.
0745578278
1. Pe orice alte forum-uri, interne, sau externe - ca sunt destule, pentru cine doreste sa vada - nu folosesc decat evergreen, in functie de disponibilitatea literelor, cu sau fara majuscule, am inceput cu numele meu, Dalea Robert, pe cel mai mare site, asa ca nu inteleg de unde pana unde aceste remarci interpretabile la adresa mea!?cezar wrote:Dar cate din cele 435 de postari ale userului evergreen se refera la pescuit ?evergreen wrote:Despre pescuit, nimic?Nu s-a plictisit toata lumea de complicatii inutile?
![]()
P.S. Poate ca daca nu era contextul de asa natura, eram mai receptiv la multe lucruri, dar nu am creat eu aceasta "problema", insa sper sa fiu lasat in pace de acum incolo, pentru ca n-am cautat pricina nimanui!![]()
Stilul asta, de a solicita/intreba ceva, iar daca se intampla sa nu primesti raspunsul dorit, sa te consideri ultragiat, este de-a dreptul caraghios. Ma refer si la postarile de pe celelalte forumuri, unde semnezi cu alte nickname-uri, dar pe care, intamplator le cunosc.
Incerci sa-ti masori puterile cu Lorelai, care participa la actiuni, concursuri, arbitraje, ne ajuta pe toate planurile...nu te ajuta puterile.
Te oftici ca esti luat la mishto de Claudiu, dar el ne tine permanent la curent cu pescuitul la Marea Neagra, ii ajuta pe toti cei care-l intreaba de locuri, momeli etc.
Te deranjeaza Ioanrv, dar omul incearca sa puna pe roate un sistem de pescuit la Snagov, pentru cei care n-au barca proprie...
Altii (majoritatea) merg la pescuit, scriu despre rezultate, locatii, metode de pescuit...
Faci sau ai facut ceva din toate astea ! Crezi ca daca te masturbezi in fata monitorului scriind despre diverse chestii citite pe net sau prin carti, poti deveni "tatal pescarilor"?
Ti-am explicat in fel si chip !
Daca vrei sa fii respectat, incearca sa faci ceva vizibil si apoi asteapta sa te respecte lumea.
Vrei sa inveti sa pescuiesti ? Du-te la un concurs, macar ca spectator, roaga-te de unul ca Paulletta, Laloi, Nexu, Fetes etc sa te ia cu ei, ca sa inveti sa pescuiesti.
2. Despre pescuit sau nu, am incercat intotdeauna sa raspund la subiect...sau la provocari, nu sa provoc pe alti colegi, cum vad ca tot incearca unii!
3. De unde pana unde isi pot da unii cu parerea asupra a ceea ce stie sau nu stie cineva!?
4. Parca era vorba de incheierea unor anumite discutii, dar vad ca se insista cu vanarea postarilor, ideilor sau intentiilor mele, un lucru foarte bun, de altfel, pentru cine poate fi obiectiv, sa auda, sa vada, si sa analizeze in consecinta! Multumesc pentru tot!!
N-am pretentia sa ma respecte nimeni, dar stiu un lucru, ca sa fii respectat, tebuie sa respecti, mai intai, asa ca scutiti-ma de morala ieftina, ca nu sunt venit cu pluta, cunosc si alte motive pentru care se insista cu aceasta atitudine si cu argumente prin care incercati sa abateti atentia de la adevarata problema - cine stie, cunoaste - iar daca nu m-a inzestrat natura cu desavarsitele trasaturi de caracter de care au avut parte greii pescuitului si inaltei morale din care nici nu pot, dar nici nu vreau sa fac parte! Inca ceva, nu generalizez, numai punctez, exact pentru cine trebuie, asa ca, daca mai este ceva de facut - poate va abateti atentia de la umila mea persoana - sper sa nu va retin din treburi...cel putin pe unii dintre dumneavoastra!! Avea dreptate cineva, pardon, la inceput...pentru ca, apoi, au confirmat acelasi lucru si altii!!!
@Evergreen, daca se dorea inlaturare ta de pe acest forum, fi sigur ca se intampla de mult.
Nu deranjezi pe nimeni, doar ca se pare ca vezi problema din alt unghi.
Incearca sa vi la o iesire, la o cafenea, la o socializare si ai sa cunosti oamenii cu care te "contrezi" si cu care iti impartasesti ideiile pe acest forum.
Ai sa constati "live"ca sunt oamenii cu mult bun simt, saritori si adevarati prieteni, toata treaba este sa faci primul pas.
Una este sa discuti din spatele tastaturii si alta este sa stati fata in fata la o masa sa vorbiti deschis.
Uite, eu fac primul pas si te invit sa imi faci o vizita pe Tancabesti, unde ma voi afla de pe 17 pana pe 21 octombrie la un concurs.
Vei avea ocazia sa vezi multe chestii si abia apoi ai sa intelegi cu adevarat multe chestii.
Daca doresti sa vi ma poti suna.
0721.735.634 / 0766782363.
Cu stima Paulletta.
Nu deranjezi pe nimeni, doar ca se pare ca vezi problema din alt unghi.
Incearca sa vi la o iesire, la o cafenea, la o socializare si ai sa cunosti oamenii cu care te "contrezi" si cu care iti impartasesti ideiile pe acest forum.
Ai sa constati "live"ca sunt oamenii cu mult bun simt, saritori si adevarati prieteni, toata treaba este sa faci primul pas.
Una este sa discuti din spatele tastaturii si alta este sa stati fata in fata la o masa sa vorbiti deschis.
Uite, eu fac primul pas si te invit sa imi faci o vizita pe Tancabesti, unde ma voi afla de pe 17 pana pe 21 octombrie la un concurs.
Vei avea ocazia sa vezi multe chestii si abia apoi ai sa intelegi cu adevarat multe chestii.
Daca doresti sa vi ma poti suna.
0721.735.634 / 0766782363.
Cu stima Paulletta.
Paulletta