Eugen Fetes wrote: De data asta ti-ai ales "victima" total aiurea. Ce vrei sa rezolvi cu atacul asta total aiurea (zic eu)? Intre tine si dl.Burian este o diferenta ca nu poate fi masurata, motiv pentru care OMUL, din prea mult bun simt nu ti-a raspuns si... vad cu stupoare ca nimeni nu ti-a atras atentia ca ai GRESIT.
... Poate gresesc EU aici, desi nu prea cred ...
Eugene , cu tot respectul ce ti-l port , cred ca de data asta gresesti . ,, Victima " m-a ales pe mine ,
si nu este prima oara . M-a mai tot ,, injectat " in timp cu diverse ( si nu ma incalzeste absolut deloc faptul c-o face diafan . Dimpotriva , ma irita . )
Incontestabil exista o mare mare diferenta intre mine si dansul . Dar aceasta diferenta trebuieste rational gestionata de catre ambele parti . Altfel tinde sa-i devina nefavorabila .
Reactia mea vine din faptul ca dincolo de persoanele care suntem , aici pe forum suntem o
comunitate electronica . Just nicknames . Cu bune - cu rele , si cu dreptul de-a ne comporta/manifesta in deplina concordanta cu felul personal de-a fi ( fireste , asta este valabil pana la un comportament evident deranjant si pana la limita regulamentului de postare ) . Si exact cum spun mai sus , m-am saturat sa se tot constituie in ,, D-na diriginta " si sa-mi dea ,, la palma " .
Poate ca nu mi-a atras nimeni atentia ca n-am gresit tocmai pentru ca ..... poate n-am facut-o ( probabil au fost martori la ,, executiile " din trecut sau au lasat pe umerii nostrii ,, povara " solutionarii situatiei create )
Parerea mea este ca n-am gresit . Repet , ,, victima " m-a ales pe mine . Ca poate am reactionat virulent ..... nu contest . Dar la fel de adevarat este ca-l respect pe ,, combatant " mai mult decat se poate intelege din ce scriu . Pentru OMUL care este . Si nu cer decat ca reciproca sa fie valabila . Pentru omul care sunt ....... ( culmea , tu ma cunosti ! Asta m-a surprins cel mai mult )