Taparine oblete , clean , rosioara

Dacă doriţi să cumpăraţi/vindeţi echipamente pentru pescuit

Moderator: dutustoica

Lorelai

Re: Taparine oblete , clean , rosioara

Post by Lorelai »

Eugen Fetes wrote:Intre tine si dl.Burian este o diferenta ca nu poate fi masurata
Aici, cu parere de rau, iar se da cu bata in balta.
Asa ca ajutorul este un pic ... fortat.
Dar daca cineva primeste un ajutor la modul acesta...si mai si multumeste...inseamna ca are intradevar nevoie de el.
Cu iertare pentru cei care nu au intervenit !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Lorelai wrote:Dar daca cineva primeste un ajutor la modul acesta...si mai si multumeste...inseamna ca are intradevar nevoie de el.!
Nu stiu de ce, dar am impresia d-le Surdu ca replica citata v-a creat o profunda satisfactie, ceva de genul YEEEEESSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Fiind din aceleasi leat, am insa o nedumerire: chiar nu v-a trecut prin cap varianta ca trebuie sa-i multumesti celui care-ti intinde o mana ??? :shock: :o

P.S. Aveti totusi mare dreptate intr-o privinta: trebuia sa-i multumesc lui Eugen prin mesaj privat; aici chiar am gresit si am patit-o exact ca atunci cand m-am dus in vizita, intr-un cartier din Bucuresti, dupa ora 22 :shock: :lol: :lol:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Lorelai

Post by Lorelai »

Stimate Dl Burian, am un mare respect pentru Dvs si tocmai de aceea cred ca nu aveti nevoie de asemenea ajutoare.
Formula propusa de Dvs era mai fericita, indiferent de spatiu si timp
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
modigliani

Post by modigliani »

Eugen Fetes wrote: De data asta ti-ai ales "victima" total aiurea. Ce vrei sa rezolvi cu atacul asta total aiurea (zic eu)? Intre tine si dl.Burian este o diferenta ca nu poate fi masurata, motiv pentru care OMUL, din prea mult bun simt nu ti-a raspuns si... vad cu stupoare ca nimeni nu ti-a atras atentia ca ai GRESIT.
... Poate gresesc EU aici, desi nu prea cred ...
Eugene , cu tot respectul ce ti-l port , cred ca de data asta gresesti . ,, Victima " m-a ales pe mine , si nu este prima oara . M-a mai tot ,, injectat " in timp cu diverse ( si nu ma incalzeste absolut deloc faptul c-o face diafan . Dimpotriva , ma irita . )
Incontestabil exista o mare mare diferenta intre mine si dansul . Dar aceasta diferenta trebuieste rational gestionata de catre ambele parti . Altfel tinde sa-i devina nefavorabila .
Reactia mea vine din faptul ca dincolo de persoanele care suntem , aici pe forum suntem o comunitate electronica . Just nicknames . Cu bune - cu rele , si cu dreptul de-a ne comporta/manifesta in deplina concordanta cu felul personal de-a fi ( fireste , asta este valabil pana la un comportament evident deranjant si pana la limita regulamentului de postare ) . Si exact cum spun mai sus , m-am saturat sa se tot constituie in ,, D-na diriginta " si sa-mi dea ,, la palma " .
Poate ca nu mi-a atras nimeni atentia ca n-am gresit tocmai pentru ca ..... poate n-am facut-o ( probabil au fost martori la ,, executiile " din trecut sau au lasat pe umerii nostrii ,, povara " solutionarii situatiei create )

Parerea mea este ca n-am gresit . Repet , ,, victima " m-a ales pe mine . Ca poate am reactionat virulent ..... nu contest . Dar la fel de adevarat este ca-l respect pe ,, combatant " mai mult decat se poate intelege din ce scriu . Pentru OMUL care este . Si nu cer decat ca reciproca sa fie valabila . Pentru omul care sunt ....... ( culmea , tu ma cunosti ! Asta m-a surprins cel mai mult )
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Stimati colegi
Scuze, dar realmente am gresit "destinatia" :oops: Noroc cu postarile ulterioare care m-au readus la topic :P :P :P
Am relocat filmuletul acolo unde era de fapt locul sau :lol:
http://forum.pescarclub21.ro/viewtopic. ... 229#p25229
Fire intinse si capturi marete :!: :!: :!:
Last edited by Petru Burian on 16 Aug 2011, 07:43, edited 2 times in total.
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
modigliani

Post by modigliani »

Repet si insist :
modigliani wrote:Incontestabil exista o mare mare diferenta intre mine si dansul . Dar aceasta diferenta trebuieste rational gestionata
Si tocmai inteleg ca dl prof. Burian si-a insusit notiunea de ,, a fugi ca hamsteru' pe roata " . ( cel putin in ceea ce ma priveste ) Erau semne . Le-am simtit . Acum mi-e evident . ........ Nimic mai evident ! Daca-i si cu sonor e si mai bine . Se cheama ca-i vorba despre insusirea notiunii in parametrii totali !!!
Este decizia dansului cand se va opri . Dinspre mine ..... ,, green light " ! Ma amuza :lol: :lol: :lol: si ma tine-n priza !
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
modigliani

Post by modigliani »

Ca , deh , ..... baiat de baiat ! ;) ;) ;)
Asta e , nenicule ! Ce semeni aia culegi ! Problema e cand dai de-o cultura in exces ! ( an bun , soare cat tre'be , alea-alea ! ) ...... Tre' sa-ti pui problema inainte : ,, Am , fratioare , granare suficiente pentru cat am sa culeg ? "

Pan' la urma , fratilor , ...... hai sa stabilim : P-acilea se merge-n pas de defilare ? Nu de alta , da' am de ales : ma las de pescuit si vin p-aci sa scriu si sa vorbesc frumos ( sa-mpac toate caprele si toate verzele ) , sau ma opresc la pescuit si nu mai dau p-aci ???

Si stiti de ce intreb asta ??? Finca' n-am chef sa dau p-aci si sa ma enervez sau sa ma inchistez . E un forum si prezenta mea p-aici presupune sa ma destind , nu sa continui sa fiu atent la ,, joc de glezne " . Mi-ajunge de cat ma strofoc peste zi ( cu clienti , cu furnizori , cu banca , cu ..... etc ) .

Pan-la urma care-i rostu' ? ....... Sa ma duc la colt , ..... sau nu ???
rebeu

Post by rebeu »

Pictore... e păcat. Mi-e greu să te las să greşeşti aşa că... te rog eu... opreşte. Nimeni nu-i sfânt dar nici de pus la zid.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
modigliani

Post by modigliani »

Radule , mersi !!!!!!!!!!! Din toate reactiile voastre ( in timp , nu doar acum ) ...... cine-ar trebui sa inteleaga ce-i de inteles ??????? Pai sa puna , nene , mana sa inteleaga ! Eu nu gresesc ! EU , ABIA ACUM , GRESESC INTENTIONAT !!!!!

Ai o lada de Stella pusa la rece ! Respect ! ;)
Post Reply

Return to “Vânzare-Cumpărare pescuit”