Paste cu ciuperci

Schimburi de retete culinare cu specific pescaresc si nu numai.

Moderator: dutustoica

Post Reply
User avatar
pytzy
Posts: 654
Joined: 02 Nov 2009, 15:19
Location: Bucuresti, Romania
Contact:

Paste cu ciuperci

Post by pytzy »

Ingrediente:
200 g ciuperci;
400 g paste fainoase;
100 g branza telemea, rasa;
5 linguri ulei;
1 ardei gras;
1 catel usturoi;
sare, piper;

Modul de preparare a retetei:
1. Se pun la fiert pastele in apa cu putina sare.
2. Se spala ciupercile si ardeiul. Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt. Se adauga ciupercile, pe masura ce le tocam. Se pune sare (nu prea multa, in special daca branza este sarata) si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa fiarba. Se adauga un praf de piper.
3. Se scurg pastele si se clatesc cu apa rece. Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza.
4. Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii.
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
Post Reply

Return to “Retete culinare”