Paste cu ciuperci

Schimburi de retete culinare cu specific pescaresc si nu numai.

Moderator: dutustoica

Avatar utilizator
pytzy
Mesaje: 654
Membru din: 02 Noi 2009, 15:19
Localitate: Bucuresti, Romania
Contact:

Paste cu ciuperci

Mesajde pytzy » 10 Iul 2010, 20:09

Ingrediente:
200 g ciuperci;
400 g paste fainoase;
100 g branza telemea, rasa;
5 linguri ulei;
1 ardei gras;
1 catel usturoi;
sare, piper;

Modul de preparare a retetei:
1. Se pun la fiert pastele in apa cu putina sare.
2. Se spala ciupercile si ardeiul. Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt. Se adauga ciupercile, pe masura ce le tocam. Se pune sare (nu prea multa, in special daca branza este sarata) si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa fiarba. Se adauga un praf de piper.
3. Se scurg pastele si se clatesc cu apa rece. Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza.
4. Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii.
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com

Înapoi la “Retete culinare”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator